Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Fac acest post pentru a va readuce aminte de o jucatoare care se dedica zilnic B-zoneului. O jucatoare care s-a implicat in mai multe faciuni decat ati fost majoritatea dintre voi pana acum. Daca cititi acest mesaj, inseamna ca ea a fost in factiunea asta si v-a ajutat, candva, si pe voi. Fie ca ea sa ramana in memoria noastra, pentru o persoana careia ii pasa de toti, si dot tot ce facea. Nu prea stiu ce sa zic, nu am cuvinte. Zana.

Neata tuturor!

ZaNu frumos gest.Chiar daca nu am cunoscut-o si nici macar nu i-am spsu vreun cuvant in-game am auzit de ea.MEreu cand se retrage cineva chiar daca nu il cunosc simt ca pierd un prieten...

Buna dimineata, baieti!

Ce fac, reporterii? ;;)

Buna! Ce sa facem bine.Tu?

Uite prin joc , voi ce faceti ? :)

Neata oxigen , yonutz

Neata si tie!

na hai ca va las, intru dupa masa, v`am pupat :P

PaPa :-H

Buna dimineata reporteri :>

ce plictiseala in game..

Voot Caps !! http://b-zone.ro/rpg/concurs/frag.php?player=Caps

OMG!

L-a luat criss pe caps?

Fac acest post pentru a va readuce aminte de o jucatoare care se dedica zilnic B-zoneului. O jucatoare care s-a implicat in mai multe faciuni decat ati fost majoritatea dintre voi pana acum. Daca cititi acest mesaj, inseamna ca ea a fost in factiunea asta si v-a ajutat, candva, si pe voi. Fie ca ea sa ramana in memoria noastra, pentru o persoana careia ii pasa de toti, si dot tot ce facea. Nu prea stiu ce sa zic, nu am cuvinte. Zana.

Multumim Zanei pentru tot ce a facut pentru News Reporter, dar si pentru tot ceea ce a reusit sa realizeze pe B-Zone, tinand cont ca era fata a facut indeajuns de mult sa merite macar "Un final frumos".Felicitari si tie Zanu pentru ca ne`ai dat ocazia sa vedem momentul cand si`a luat "ramas bun" de la B-Zone.Speram sa se reintoarca candva.Remember Zana!

Noapte buna si voua NR :) Am dat rooooob 271 k :X uu lalala

Frumos gest pentru Zana :)

Ps: kataa e nab !

Ce sa zic uite unde era PADVLAD1993 te-ai ratacit?

Neata reporteri!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic