Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Scuzati de postul care il fac aici, dar nea pe PM nu prea mergea.

Unk i-ai zis bine lui Remilikes. Ar trebui sa ignori reclamatiile lui care le mai face, motivul fiind simplu: si el a facut greseli, nimeni nu i-a facut post. Restu fac greseli, repede cu postul care nu ii aduce decat satisfactia ca "destrama" news reporter pe zi ce trece. Totusi, aveti si voi grija la ce faceti sa nu mai mintiti in newsuri, nu mai incurcati /f cu /news, sau cum m-am incurcat odata live in loc de /f ( /live shtory ) vrand sa ii zic ceva.

Oricum, continuati-va treaba pe care o faceti excelent si..aveti grija de voi . Leo.Capone tu sa imi iei pachetul deoarece Eddie. a iesit. Citeste la servicii platite te rog, sa il dai doar cand sunt on.

Salutare News Reporter, noroc membrilor noi, shtoryca fii mai "vesel" !

Buna dimineata!

Dupa cum vedeti si voi News Reporter este "atacata" din toate partile cu reclamatii, in mare parte au si ei dreptate dar nu trebuie sa fim judecati pentru ca am gresit un /news.Se intampla deoarece "A gresii e omeneste". Unii ne urmaresc doar ca sa ne faca rau pentru ca nu au fost acceptati aici, desii ei nu`si dau seama ca nu au fost acceptati dintr`un motiv anume, deseori "compunerile" lor lasa de dorit, ori aici e nevoie sa cunosti cat de cat limba romana si sa ai si un pic de imaginatie.

Sfatul meu pentru voi este urmatorul: Inainte de a da un /news, cititi`l de 2-3 ori inainte si nu va mai grabiti "Graba strica treaba.", haideti sa nu le mai dam satisfactia sa ne faca reclamatii.

Multumesc pentru timpul pe care il acordati acestui mesaj.

O zi buna va doresc!

Edited by kaTaaBB

Kataa.bb ai mare dreptate in ceea ce spui, pur si simplu, ne haituiesc , acesta este felul lor de a se razbuna, sper ca Unknown, sa ne inteleaga, suntem de-abia la inceput,dar totodata, trebuie sa ne facem treaba si bine! SI Kataa.bb ,ai un mare respect din partea mea!

A news post here, cred ca e ultimul, dar comentez reclamatia lui F3rar1 la adresa lui Tbone_MendeZ

In primul rand, dupa ce a dat news la si 58 ca da startul, imediat dupa si-a cerut scuze pentru deranj si a explicat de ce, dar nuuu, ferari desigur era nevoit sa faca post din pricina ca el nu a fost acceptat aici. Vorba lui kataa.BesstBoss ( sau but ) , graba strica treaba cititi de mai multe ori .

De posturi pe aici...o sa mai fac daca este nevoie comentand desigur reclamatiile la orice membru cand greseste si isi cere scuze.

Neata tuturor :)

Da, se vede ca reclamatiile au inceput sa apara una dupa alta. Cum a spus si kataa, cu totii trebuie sa citim anuntul de 2-3 ori ca sa evitam astfel de neplaceri, ce uneori, din greseala noastra, pot aduce sanctionari.

Kataa, frumos.. citatul tau :) Se pare ca ai devenit mai serios acuma, si ai lasat glumele la o parte, astfel incepand sa iti faci mult mai bine datoria pe care o ai in aceasta factiune. Acest lucru pe mine chiar ma bucura. ::) Felicitari >:D<<'>

Edited by Alpha287

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic