Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata colegi . Welcome celor noi si aveti mare grija ce faceti , cum au repetat ceilalti repet si eu , aveti mare grija cand dati un anunt , cititil bine , scrieti-l bine gramatical ca sa nu mai apara la adresa noastra tot felul de reclamatii, oricum va urez succes si sper ca voi veti face treaba buna in lipsa mea , pentru ca eu am niste probleme de rezolvat cu b-zone'ul , este un bug si am luat ban , oricum nu va stresez cu problema mea .. si spor la anunturi. >:D<<'> ..

Si postez si eu pentru Deeu separat cu a postat si kaTa.bb :))

Buna dimineata Deeu ! :*

Multumesc baieti pentru urari! >:D<<'> Chiar daca la ora aia dormeam destul de bine :))!

Buna dimineata, dragi reporteri! Si binenteles, Bun venit celor noi >:D<<'>!

Sper sa va integrati in echipa NR si sa va faceti treaba cat mai bine. Si fiti atenti deoarece momentan sunteti in perioada de teste! Pentru orice nelamurire sa stiti ca puteti apela la mine>:D<!

EDIT: Intru si eu in game cam in jumatate de ora! Am putina treaba. V-am pupaat.

Edited by DDeea

Momente fericite in istoria acestei factiuni. Felicitari tuturor, va meritat pe deplin prima, ati distrus tot. In graba voastra ati stricat o multime de lucruri, greselile voastre elementare sunt de tot rasul, va meritati prima.

UnknownX, daca asa mai pot salva ceva, imi cer eu scuze in numele tuturor. Din cauza neatentiei lor, s-a ajuns la ce s-a ajuns acuma. Acuma speram cu totii, ca din greseala unora, sa nu platim cu totii :).

Te rugam mult..cel putin eu te rog, sa te gandesti mult mai bine la ceea ce vrei sa faci acuma, si sa nu fie o decizie proasta. Munca ta de 9 luni de zile nu trebuie sa se termine aici, ci sa continuie mai departe.

Sper, ca toti cei care au gresit, sa isi recunoasca greseala pe care au facut-o, si in sinea lor, sa le para rau de asta.

Totusi, stiu ca ti s-a provocat o durere mare de cap dupa toate astea, te inteleg, asa am fi patit cu totii in locul tau.

Oricum, cuiva care a muncit atata timp, si a adus aceasta factiune unde este acuma, nu merita decat a i se aduce multe multumiri si bineinteles respectul cuvenit.

Edited by Alpha287

Nu prea inteleg... la ce te referi? Renunta la Leader? Am ratat eu ceva cat timp am fost out.

Baieti si fete va las! Noapte buna!

ai ratat ceva, dar sper ca a trecut definitiv, din cate vad da :X

PS: NB ne auzim maine!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic