Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatzaaa

Da da mai am

Adica acum noi nu putem sa dam AG ca faci tu live cu gagicu si va pupati pe acolo

Dupaia in ce hotel va duceti sa ... ?

Guess /:) Exagerezi. Voi vorbi cu Unknown! :)

Neatzaaa

Da da mai am

Adica acum noi nu putem sa dam AG ca faci tu live cu gagicu si va pupati pe acolo

Ai cam exagerat GuessWhoo... Daca ia /live tu nu mai trebuie sa dai Anunturi Gratuite, e normal... Dar mai bine tac, il lasam pe UnknownX sa decida...

Neatzaaa

Da da mai am

pentru 13 ani nu crezi ca gandesti prea departe ? Ia revizuieste'ti comportamentu !

Neatzaaa

Da da mai am

Cat de multe ar avea de castigat omenirea, daca ar gandi de cel putin 2 ori un lucru inainte sa-l arunce... Penibil, jenant si alte sinonime ale acelor doua cuvinte. GuessWhoo, vad ca iti place SPAM-ul, ai grija, poate o sa dea cineva report, si te alegi cu WARN UP, treaba ta.

pentru 13 ani nu crezi ca gandesti prea departe ? Ia revizuieste'ti comportamentu !

Uneori, unele interventii, sunt inutile.

Hmm, o luati prea in serios. ( Scurt si la obiect .)

Nu prea e loc de gluma pe nicaieri din cate se pare, nu ma refer la cazurile de mai sus, ci in general. Play 4Fun!!!!

Eu chiar de-mi petrec aproape tot timpul pe sa:mp, ma distrez maxim si nu vreau sa ma dusmanesc cu nimeni. :P

//UnknownX - Nu mai esti acelasi.

Ma scuzati pentru ca nu am fost foarte activ aceste 2 zile , dar nu am mai avut pofta de SA-MP.Promit ca de maine o sa incerc sa fiu mai activ ca in astea 2 zile.Nu stiu cat mai stau in Nr dar sper sa ma simt mai bine ca in zilele trecute.

Nu vreau sa credeti ca sunt rau cu voi, doar ca de la un timp nu se mai respecta regulile. Un singur lucru urasc si acela este MINCIUNA. Mai bine veniti la mine sau la UnknownX, ne explicati cum decurg lucrurile si poate va intelegem, suntem si noi oameni, sper sa nu mai fie cazul pentru FW-uri si sa va comportati ca niste membri demni de News Reporter.

O seara placuta!

Edited by kaTaaBB

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic