Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buuuuuna Ziua spre Seara Domnilor! ( Ma scuzati daca va jignesc prin acest cuvant :)). ) Inlocuiti-l cu "baieti" daca e vreo problema. >:D<<'>

Ce mai faceti?...m-ati cam rupt la PaintBall, aveti noroc ca nu`mi merge mie laptopul bine, caaa erati in Coma acum!

Buuuuuna Ziua spre Seara Domnilor! ( Ma scuzati daca va jignesc prin acest cuvant :)). ) Inlocuiti-l cu "baieti" daca e vreo problema. >:D<<'>

Ce mai faceti?...m-ati cam rupt la PaintBall, aveti noroc ca nu`mi merge mie laptopul bine, caaa erati in Coma acum!

Mama ce periculos a devenit kaTaa.bb. :))

Papa Deeuta :X (subliniez sa vada kataa :X )

Azi am fost la paintball de 4 ori , si am castigat :X sunt Assasin di NR Family ™ .Cine se pune cu noi = dead

Mi-am bagat un enb , si modele pe strazi, care stiti modelele alea pe arme HD? Daca e sa-mi dati un link please :D[/font]

Papa Deeuta :X (subliniez sa vada kataa :X )

Azi am fost la paintball de 4 ori , si am castigat :X sunt Assasin di NR Family ™ .Cine se pune cu noi = dead

Mi-am bagat un enb , si modele pe strazi, care stiti modelele alea pe arme HD? Daca e sa-mi dati un link please :D[/font]

Subliniezi degeaba ... :X = gay.

Oricum nu ma oftici pe mine, pe altcineva oftici ;;) vezi poate o stai numai in HQ.

Eu plec afara la o plimbarica :X Ceaw

Ciusy Danuta :X, ai grija de tine. >:D<<'>

Edited by kaTaaBB

Facem bine , e un lag infernal pe server ;|

Stie cineva cum schimb member title? Cand o sa fac 1,000 post cum il schimb ?:-S

Facem bine , e un lag infernal pe server ;|

Stie cineva cum schimb member title? Cand o sa fac 1,000 post cum il schimb ?:-S

deeu a mea , danuta a ta >:P na

Pfoaaa am ratat 400k.... am ramas in finala la event deagle cu Radu .. si m-a facut bou :(

:-W nu-s a lui, are el iuby ;)

Da da..Radu stie deagle, m-a pus cu el chiar in prima runda :))

Eu ii ziceam lu` TraTec cu cine sa ma puna :)) si ii ziceam sa ma puna cu daia de level mic...dastia asa care-i vedeam eu mai pampalai :X

si la sfarsit ramasesem eu vs remilikes semifinala,l-am facut.. si radu l-a facut pe DOn.Stanfa... dupa m-a facut Radu ..

deeu a mea , danuta a ta >:P na

Pfoaaa am ratat 400k.... am ramas in finala la event deagle cu Radu .. si m-a facut bou :(

Vise, Shtory, visee! :))

Trebuia sa fii atent la live-ul luat de kaTaa.bb azi. ;;) Vedeai a cui sunt eu ;;)

Am venit din oras! >:D<<'> Ce fac, baietii?

Edited by DDeea

Noapte buna colegi .. Somn usor , ne vedem maine , si :

Quote from UnknownX : NOTA: In cazul in care cererea nu va este onorata in maxim 48 de ore, sunteti rugati sa luati legatura cu UnknownX/Caps.

Auzi Unk , e kaTaa.bb nu Caps :)) , oricum noapte buna!

Noapte buna tuturor celor care deja s-au dus la culcare. Am iesit si eu, ca maine plec de acasa si o sa vin...marti cred. O sa fac si o cerere de invoire :)

Quote from UnknownX : NOTA: In cazul in care cererea nu va este onorata in maxim 48 de ore, sunteti rugati sa luati legatura cu UnknownX/Caps.

Hai ma sRn, m-ai greseste si lumea, scoti ochii, esti mai rau ca o soacra :))

Mda, fail... Am copiat un post de pe vremea cand era Caps inlocuitorul lui kaTaa.bb ca sa raspund mai repede si nu am modificat aia. Mare chestie...

Topicul nu se mai plimba, nu mai e la moda si... a vomitat!

Salutareee News Reporter! Ce faceti?

Am trecut si eu in vizita paici-sa si ce credeti ca vad...UN TOPIC PLIMBATOR. Se pare ca UnknownX are chef de caterinca si a copiat Aplicatiile Paterno.

Pana una alta' am uitat sa va spun, bagati si la fratele un vot in fiecare zi, numai e mult si se termina.

http://b-zone.ro/rpg/concurs/frag.php?player=Caps

Edited by Caps

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic