Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cum zice si kata , nu mint , dar , sper sa nu fiu demis din cauza ca playerii mint , si ma fac sa fiu demis ... , pai ce se intampla ? Am tinut telefonul deschis 10 secunde , si am primit , multe voturi , au fost rapide , si dupa l-am inchis , si ei zic ca nu l-am tinut nici 2 secunde , chiar minciuna , deci , cum crede UnknownX/kaTaa.bb ..

Cum zice si kata , nu mint , dar , sper sa nu fiu demis din cauza ca playerii mint , si ma fac sa fiu demis ... , pai ce se intampla ? Am tinut telefonul deschis 10 secunde , si am primit , multe voturi , au fost rapide , si dupa l-am inchis , si ei zic ca nu l-am tinut nici 2 secunde , chiar minciuna , deci , cum crede UnknownX/kaTaa.bb ..

Eu stiu ca nu ai facut nimic... Asa fac toti reporteri, deschid telefonul numai 10 secunde, in timpul aceva vin o multime de voturi, dar unii nu stiu sa gandeasca. Eu cred ca nu meriti sa fi demis din cauza unor minciuni din partea unu player. :-J

Sincer sRn, nu stiu cata dreptate are fiecare ... nu vreau sa ma pronunt eu ca-mi esti coleg, dar sunt cei din Stracci care au facut event atunci cand era concursul pot spune si ei ca era SUPER-SPAM pe /sms.

UnknownX va analiza situatia, pana atunci continuati treaba pe care o ai.

Cand dai un pumn iei mai multa viata, nu sunt sigur, dar cred ca asta e.

Ba nu, daca esti boxer si te duelezi pe ringul de box, cu cat mai mare skill ai cu atat mai multa viata iti da, dar fac skillul pentru a avea skill 5 la cat mai multe lucruri permise.

P.S Am castigat event organizat de Stracci, P: 500k si l-am batut pe Razvan14 in finala =))

Nu, fac de placere , e mai sexy cand ai skill 5 la toate xD

Haidaa noapte buna reporteri :) Vorbim maine dimineata, am dat un rob de 221k :-S slabut la valoarea mea :)) dar merge :)

Vorbim maine dimineata, noapte buna Deeuto :X

Buna dimineata , de azi eu nu o sa va mai spun colegi pentru ca nu mai sunt coleg cu voi , :(( , deci faceti-va treaba cat mai bine posibil , si pe viitor , o sa incerc sa vin acasa , aici , in News Reporter. Pana atunci sa aud numai de bine despre factiunea aceasta.Imi pare rau ca am fost demis in aceste conditii.

Buna dimineata , de azi eu nu o sa va mai spun colegi pentru ca nu mai sunt coleg cu voi , :(( , deci faceti-va treaba cat mai bine posibil , si pe viitor , o sa incerc sa vin acasa , aici , in News Reporter. Pana atunci sa aud numai de bine despre factiunea aceasta.Imi pare rau ca am fost demis in aceste conditii.

Moama!! :((:(( Nu plecaaaaaa!!!! Ce butelie e maniak cica minciuni... :-J

La cati barzini erau on...si la cati stateau cu sms-u pregatit...

Imi pare rau ca pleci.

Bafta! Sper sa ne mai vizitezi!

Edited by MrYonutz

Moama!! :((:(( Nu plecaaaaaa!!!! Ce butelie e maniak cica minciuni... :-J

La cati barzini erau on...si la cati stateau cu sms-u pregatit...

Imi pare rau ca pleci.

Bafta! Sper sa ne mai vizitezi!

Multa bafta sRn, pot sa spun ca din cate te cunosc, ai fost un membru de 'colectie' pentru factiune. Cu toate ca am avut mici certuri, ai respectul meu. Multa bafta in continuare, si, sa mai vii pe la noi cat de curand.

Buna dimineata colegi, Dragonnasu sa te faci bine repedee :D

Bafta mai departe sRn, spre deosebire de ceilalti eu te stiu de cand ai intrat aici si am vorbit si pe skype cu tine si pe messenger, pot spune ca esti printre putinii membri care s-au dedicat factiunii, ai vrut atat de mult sa ai o functie mare aici si uite ca datorita unei situatii nefericite ai ajus sa fii demis. Nu putem face nimic, aici e R O M A N I A tara tuturor posibilitatilor. O sa treci peste, cu sau fara News Reporter. Oricand ai nevoie de ceva, ma cauti.

Edited by kaTaaBB

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic