Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Uneori .... Si tacerea-i un raspuns.

De data asta nu stiu care este motivul pentru care nu mai postati :)). Pana acum era un spam o.O, acum nimic nimic...:).

Haideti la o caterinca in joc, ma plictisesc groaznic.

Noapte buna celor care s-au pus la somnic. :*

Cu tot respectul fata de tine, Unknown, dar vreau sa spun ca kaTaa.bb mi-a povestit multe lucruri placute despre tine acum 2 zile, cum tu singur ai inceput sa-l inveti cum trebuie sa se comporte un adevarat membru news reporter pe atunci cand era cel mai simplu membru a factiunii si multe altele care nu vreau sa le spun in public, totusi iti respect decizia si dupa parerea mea ai facut din kaTaa.bb un membru de nota 10 :D

Noapte buna colegi! :X

Edited by Danuta

Lool, la 14, am probleme cu SA:MP, sper din suflet sa reusesc sa-l fac pana la 14.

A, da, salutare colegi :D

EDIT: Incerc sa reinstalez GTA, sa vad daca reusesc, o sa intarzii cateva minute.

Edited by DanutC

Am reusit sa fac San Andreasu', am ban pana la 17.15 pentru ca am cazut cu Vanu' peste Kaiac :))).

S-a terminat mini-sedinta ?

Ai ban pentru ca ai dat cu vanul peste Kaiac ? OMG !

Cat de mult pot sa abuzeze de admin...

A fost corect, cred..

Eu eram aproape in varful muntelui, am mers in jos pt. ca nu stiam unde sunt si am cazut.. am dat peste Kaiac, si poc, ban.

Cu tot respectul fata de tine, Unknown, dar vreau sa spun ca kaTaa.bb mi-a povestit multe lucruri placute despre tine acum 2 zile, cum tu singur ai inceput sa-l inveti cum trebuie sa se comporte un adevarat membru news reporter pe atunci cand era cel mai simplu membru a factiunii si multe altele care nu vreau sa le spun in public, totusi iti respect decizia si dupa parerea mea ai facut din kaTaa.bb un membru de nota 10 :D

Noapte buna colegi! :X

Mai bine nu vorbesti despre tema asta, e cel mai bine.

Buna dimineata colegi (rank 1 - 5)!

(:| Intru si eu in joc acum.

O zi "superbuloasa" va doresc!

Foarte interesanta exprimarea ta.

Ai ban pentru ca ai dat cu vanul peste Kaiac ? OMG !

Cat de mult pot sa abuzeze de admin...

Sa abuzeze? Vezi cum te exprimi, da cateva zeci de pagini inapoi. Eddie.Capone a luat ban permanent ca nu a stiut cum sa se exprime pe forum si a cam jignit.

Hai sa ne batem pentru limba romana ca e a naibi de grea. :-"

Nu suntem perfecti ma, mai gresim si noi asta e ... pana le invatam pe toate. Iar dau o vorba grea "Omul din greseli invata!".

O zi placuta, imi cer scuze daca iarasi se considera "spam". :|

Doamne parca ar fi inmormantare , si ce sa intamplat asa rau a fost demis kataa !! Wow tragic nu ?Asa sunt cu membri astia (oricare ce rank ar fi) vin si pleaca fie ca vor fie ca nu vor.

Scuze UnknownX, in legatura cu postul, m-am tinut de promisiune.

Bafta in continuare baieti/fete. Duceti factiunea cat mai sus.

Ne vom revedea in viitor, spor la news-uri/live-uri si in tot ceea ce faceti.

La revedere!

( Scuze pentru post, e ultimul aici. )

Reporteri astazi tocmai ne-a parasit kaTaa.bb :(

Pacat ca s-a terminat prin ura si cearta...

Ma duc pe afara, e vremea asta in game care imi cauzeaza un mega lag..

Ce ura ? Ce cearta ?

Nu e niciuna din astea doua e chestia ca nu te poti impaca cu ideea ca nu mai esti membru News Reporter. La fel am patit si eu cand am fost demis. Nu l-am urat pe Unk., nu i-am vorbit urat. Nu am avut de ce. A actionat corect, am gresit am fost sanctionat.

Edited by MrYonutz

kaTaa, ai fost un membru de valoare pentru factiunea News Reporter. Eu si, sunt sigur, ca si ceilalti iti ureaza bafta in continuare, sa mai treci pe aici.

Ne-ai in invatat multe lucruri bune, cateodata ai gresit si tu, fiecare om greseste.

Multa bafta in continuare, cum a zis si MrYonutz, o sa incercam sa ducem factiunea cat mai sus impreuna cu UnknownX.

Nu cred ca este membru in aceasta factiune, la momentul actual, care sa iti ia postul de sub-lider!.

Edited by DanutC

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic