Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Stii.. nu cred ca mai are rost sa-ti zic, dar putin imi pasa de parerea ta. Daca ai de comentat ceva despre activitatea mea in News Reporter, nu ai decat: RECLAMA-MA! Astept sa fiu sanctionata.

De ce nu imi ziceai asta pana acum? De ce tocmai in momentul asta, cand te-am sanctionat? Dar stii ce.. nu te deranja sa-mi raspunzi. :D

Caci pana acum nu ai facut pe boassa si era totul bine :)

Si de unde tu stii ca eu tot nu am zis in gluma tot ca si Tomyy, a? poate am zis-o ca gluma ca s-au ras mai multi, n-ai tu de unde sa stii.

Si de unde tu stii ca eu tot nu am zis in gluma tot ca si Tomyy, a? poate am zis-o ca gluma ca s-au ras mai multi, n-ai tu de unde sa stii.

Ca nu suna a gluma.

*"au ras mai mult" ca nu rad de ei insusi

RamoNa. , am nişte " chestii " de spusi :

1. Ia un dicţionar de limba română.

2. Învaţă să ascunzi mai bine că nu eşti băiat.

3. Eu nu m-am plâns la nimeni , da' eu am prieteni nu ca tine care chiar ţin la mine.

RamoNa. , am nişte " chestii " de spusi :

1. Ia un dicţionar de limba română.

2. Învaţă să ascunzi mai bine că nu eşti băiat.

3. Eu nu m-am plâns la nimeni , da' eu am prieteni nu ca tine care chiar ţin la mine.

1. Ia-ti singur dupa "spusi".

2. Ti-am mai spus, zi la femeia ta asta.

3. Nu te-ai plans? Pe /f ai zis "de asta plec Deeu", evident ca te-ai plans si am si eu prieteni, poate nu atat de multi dar macar sinceri si foarte buni.

@Deeu: In poza se vede ca Tomyy zice "Fac, daca tu zici." >>nu s-a plans, asa ca n-ai de ce sa ma demiti, ca el tot i-a zis lui Mister si Mister nu a zis nimic, pe el daca nu-l demiti, n-ai de ce pe mine :)

Edited by R A M O N A

Salutare ! Baftă în continuare, aLLx, Tomyy, Nelson şi Just XeS ! Oricum, e cam prostesc motivul pentru care aţi ieşit voi doi, Tomyy şi aLLx, doar dintr-o ceartă. Am întâlnit greutăţi mult mai mari în alte facţiuni în legătură cu colegii şi nu am ieşit. Oricum, decizia voastră ... Succes !

Edited by Tibyy

Am citit destul, mi-e greata. Aveti nota 10 pentru imaturitate! RamoNa., ceea ce spui tu acolo, sunt niste acuzatii foarte grave la adresa mea, cum sa te demita Deeu ca e prietena cu aLLx. Tu crezi ca ea si-ar risca postul de sublidera si increderea mea pentru o demitere? Eu unul nu cred asta, plus ca... vorbea cu mine la telefon cand te-a demis, eu i-am zis sa faca asta, nu ti-e rusine? Esti fata si tastezi asemenea cuvinte, urat. Cum ar fi sa aud si eu o fata pe strada ca-mi zice asta? As ramane socat, m-as uita la ea ca la o icoana (in sensul rau). In fine, toti cei care v-ati depus demisia, o sa fiti scosi chiar acum. RamoNa. demiterea ta ramane in picioare, eu te-am demis, Deeu doar a postat. Iar ceea ce ai zis, ca se demite pe prietenii, este o acuzatie foarte grava la adresa mea (m-am repetat), daca chiar ai dovezi ca asa ceva se intampla, te rog sa ma reclami!

Edited by Unknown X

Urat...urat rau de tot.... Nu am eu timp acuma de sa-mp ca va articulam pe toti, pana si pe Unk :)) Daca intr-o factiune pasnica faceti asa, nici nu ma mai gandesc ce se intampla daca erati intr-o mafie... Am sa incerc sa imi fac timp, sa rezolv cu internetul si o sa fiun ON pentru a va calma.

Uleiosul are nevoie de o bataie.

Bună seara.

Sincer sunt surprins (neplăcut) de comportamentul unora, chiar nu e frumos sa vă acuzaţi atât. Şi acuzaţiile aduse lui Unk/Deeu sunt fară dovezi + nu e nimic pe "prietenii" daca era aşa News Reporter nu ajungea unde este acum, vă găsiţi voi nişte imaturii să vorbiţi, eu unu' nu dau doi banii pe vorbele voastre. Tot ce s-a construit aici a fost prin muncă/seriozitate (NU prietenii/pile), Unk a dat dovadă ca îi placea ceea ce face si trebuie respectat.

Încă odată RUŞINE.

Buna seara News Reporter,haideti sa inecheiem acest subiect care s-a intmplat azi si sa trecem mai departe.Nu stiu daca mai intru in seara aceasta in joc deoarece trebuie sa plec si nu ma simt prea bine.O seara buna tuturor.

Salut, sRn ! Spuneţi-mi şi mie, vă rog frumos, care din mărimi să le folosesc : acesta sau acesta. Care arată mai bine ?

Size 2 : fdfsdfsdfsdfsdfdsfsd

Size normal : dsadfdfasdfasdasd

Edited by Tibyy

Noapte bună, Deeu şi ceilalţi care s-au culcat ! Mulţumesc de sfat, Greet ! Acea mărime o foloseam până acum, dar nu eram sigur că era potrivită, dar acum m-am decis. Mersi !

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic