Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata, sunt destul de suparat de fazele cu reclamatiile, cineva face o reclamatie si dupa o retrage. De ce ma supar? Pentru ca poate il convingeti cumva sa o retraga, vreau ca acest lucru sa nu se mai intample. In fine, vom mai discuta pe tema asta.

Am uitat sa mentionez ca sedinta se amana pentru duminica, la ora 14:00, cine vine bine, cine nu iarasi bine, va puteti invoii. Sa nu mai aud comentarii "vai eu nu pot sa vin" si tot tacamul, ok? Mai discutam cand ajung acasa, buna ziua.

Am uitat sa mentionez ca sedinta se amana pentru duminica, la ora 14:00, cine vine bine, cine nu iarasi bine, va puteti invoii. Sa nu mai aud comentarii "vai eu nu pot sa vin" si tot tacamul, ok? Mai discutam cand ajung acasa, buna ziua.

Ok unk......

warn up

Edited by JustMed

Dupa cum am promis. Cand mai vad SPAM aici, inchid topicul o saptamana, ma tin de cuvant. Acest topic va sta inchis timp de o saptamana, asta inseamna ca abia sambata viitoare la ora 14:00 veti putea posta din nou aici. Vad ca doi dintre voi au luat si warn up, felicitari. Acest topic o sa fie deschis doar daca am eu nevoie sa postez ceva ori conducerea (ThE.MiStER/KaZe). Dupa aceea o sa fie inchis la loc.

:topic_closed:

Durata: 1 saptamana

O mica chestie vreau sa va spun, s-ar putea sa luati majoritatea cate un FW, asa, gratuit. Pardon, nu gratuit, pe merit. HawKer, esti descalificat din concursul reporterul saptamanii, motiv: tu toate anunturile le dai de la HQ. Tot ceea ce publicam trebuie sa fie adevarat, drept urmare primesti 1 FW.

Va recomand sa scrieti mai normal, adica sa nu mai scrieti asa "inghesuit".

Spre exemplu cum procedezi tu HawKer (o chestie care ma zgarie pe creier cand o vad): "Seara isi intra in drepturi,la fel si frigul.Din fericire nu vor exista averse de ploaie."

Nu e mai frumos asa: "Seara isi intra in drepturi, la fel si frigul. Din fericire nu vor exista averse de ploaie."? Adica cu un spatiu dupa virgula?

La fel si tu Cristi29, va bateti joc de propozitii. Le scrieti asa inghesuite. Sa NU aud, vai... dar scriu asa ca sa incapa tot in news, am spus-o de N ori, incape foarte mult. Incape exact cat incape in chatbox (casuta in care scriem news-ul), exact cat scri in casuta aia, exact atat apare in joc. Cu scrisul asta, nu aveti sanse la rank up.

Topic deschis.

Sunt... trist, sunt dezamagit de mine. Am ajuns la nivelul care ma duce intr-o pasa proasta reala pentru un joc, sunt dezamagit de mine. Dragi colegi, este un joc. De ce ne uram atat? Pentru ce, un joc? Pentru un rank intr-un joc? Ce ati alege voi oameni buni, un rank 4 intr-un joc sau un prieten in viata reala? Care e mai pretios? Va zic eu care este, prietenul, e nepretuit. De ce acuzati aiurea? De ce jigniti aiurea? Cuvintele dor oameni buni, unele cuvinte dor mai tare decat 1000 de pumni, un cuvant spus cum trebuie poate sa doara tot restul vietii. Ganditi-va bine inainte sa mai aruncati cuvinte aiurea, incercati sa fiti oameni. Haide sa ne distram, e un joc, de ce trebuie sa-l facem mai mult decat un joc? De ce trebuie sa acodam atata importanta acestui joc incat sa ajungem sa ne uram, dusmanim, injuram chiar batem pentru jocul asta, de ce? Asta suntem noi, oamenii? Niste fiinte fara creier? Eu unul in seara asta mi-am pierdut rabdarea, v-am scos mai tuturor rankurile, stiti ce am observat? Cativa "eroi" care au vrut sa zica un "adevar" care nu este adevar si cateva persoane care stiu ce este bunul simt, si vorbesc frumos, explica frumos, arata ce au facut prin bun simt. Toti cei care si-au pierdut rank-ul in aceasta seara il vor recapata, dar este trist, pentru un joc sa acuzati aiurea. Ati reusit sa ma jigniti, sa ma faceti sa ma simt... mizerabil.

Am inteles Unk. Asa ma obisnuisem, de acum scriu cum mi-ai spus tu. Scuza-ma!

Unk, esti dezamagit de tine deoarece ai pus foarte mult suflet in joc. Nu mai lua jocul ca pe ceva real. Inteleg, esti lider, trebuie sa iti dai silinta, dar nu trebuie sa aiba legatura viata de zi cu zi cu jocul. Nu tu ai gresit, ci cine si-a batut joc. Si cu asta am spus tot..

Unk.. si am si eu o intrebare: Cand ne primim banii pentru locul 1/2 la peisaje?

Edited by HawKer

Sa va zic si eu,imi pare rau unk pentru acuzatiile care le-am adus la adresa ta,eram neruos si nu mi-am dat seama la vorbe

Noapte buna baieti,Unk inca o data scuze,si Ale. tot ce am scrris mai sus e si pt tine,scuze.

Ma scuzati de greselile gramaticale,scriu de pe telefon

Apropo,azi e ziua mea

Edited by RasHid NR

Buna seara dragii mei, am venit si eu din plimbari.

Unk, esti dezamagit de tine deoarece ai pus foarte mult suflet in joc. Nu mai lua jocul ca pe ceva real. Inteleg, esti lider, trebuie sa iti dai silinta, dar nu trebuie sa aiba legatura viata de zi cu zi cu jocul.

Pot spune urmatorul lucru. UnknownX, e genul caruia ii place ceea ce face, si vrea sa o duca pana la capat cat se poate de bine, deoarece cea mai buna rasplata e o treaba bine facuta. Voi in seara aceea, ati sarit toti cu gura pe el, vorbindu-l chiar si pe la spate unii dintre voi, ca "isi bate joc de voi" dand wipe la rank-uri, si sa nu imi spuneti ca nu e asa pentru ca asa este. Din cauza aceasta a spus ca unele cuvinte dor mai mult decat 1000 de pumni. Astfel s-a simtit jignit, si ii inteleg frustarea, asa m-as fi simtit si eu, chiar si voi. Eu unul, sper ca ati inteles mesajul lui, ceea ce a vrut sa transmita cu acel wipe, si cu acest mesaj de inceput al deschiderii acestui topic: sa ne iubim unii pe altii, sa ne ajutam la greu, sa lasam dusmaniile la o parte, ura si invidia. Unii dintre voi, nu realizati, ca printr-un cuvant spus gresit, pot spune ca si printr-un gest aiurea, poti rani o persoana..

Edited by Alpha287

Buna seara dragii mei, am venit si eu din plimbari.

Pot spune urmatorul lucru. UnknownX, e genul caruia ii place ceea ce face, si vrea sa o duca pana la capat cat se poate de bine, deoarece cea mai buna rasplata e o treaba bine facuta. Voi in seara aceea, ati sarit toti cu gura pe el, vorbindu-l chiar si pe la spate unii dintre voi, ca "isi bate joc de voi" dand wipe la rank-uri, si sa nu imi spuneti ca nu e asa pentru ca asa este. Din cauza aceasta a spus ca unele cuvinte dor mai mult decat 1000 de pumni. Astfel s-a simtit jignit, si ii inteleg frustarea, asa m-as fi simtit si eu, chiar si voi. Eu unul, sper ca ati inteles mesajul lui, ceea ce a vrut sa transmita cu acel wipe, si cu acest mesaj de inceput al deschiderii acestui topic: sa ne iubim unii pe altii, sa ne ajutam la greu, sa lasam dusmaniile la o parte, ura si invidia. Unii dintre voi, nu realizati, ca printr-un cuvant spus gresit, pot spune ca si printr-un gest aiurea, poti rani o persoana..

Alpha care voi ? Eu tot rank 1 am ramas, la fel si inca cativa de pe aici. Noi nu am zis nimic? Numai vorbi in numele tuturor

@Foarte tare seara asta, Rashid la multi ani inca odata!

Edited by HawKer

"unii dintre voi" ce e asa de greu de inteles din aceste 3 cuvinte? Am zis cumva Hawker, ai facut x,y,z ? Nu, nu am zis nimic, am zis doar "unii dintre voi", acuma bineinteles, daca nu ai citit cu atentie, e problema ta. Dar nu mai spun nimic, ca si asa nu o sa intelega nimeni nimic :-J

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic