Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti Veseli eu v-am lasat pt seara asta.... ca vad ca toata ziua a fost Down Down Down mai rau ca in melodia Rihannei... in fine sper ca maine sa revina dar mai vedem....Presimceste eu ca nici maine nu o sa fie ON---- ( Mama Omida :))) )

Buna seara News Reporter,nu am mai postat pe aici dar asta nu inseamna nu ma interesez,eu ma uit in fiecare zi ce faceti si vad ca e putin cam mult spam si nu cred ca vrei sa inchida iar topicul UnknownX o saptamana.Avand in vedere ca server-ul a cazut si mini-sedinta s-a anulat.Sper ca maine sa revina serverul sa ne putem tine celelalte simulari/sedinte si toate cele.Sper ca de acum in colo cei care sunteti mai noi pe aici sa nu grestiti ca am vazut ca au aparut tot mai multe reclamatii,dar incetul cu incetul le putem indrepta.Eu va spun noapte buna si ne vedem maine dupa 15:30.Noapte buna si sa aveti o zi cat mai buna maine la scoala.

Neatza NR.

Buna dimineata, multumim sRn.

Ieri a anuntat Gabb ca serverul are probleme tehnice si se va deschide doar de sambata..

Mult succes la scoala.

Asta e ... :|

Edited by iulys30

Neatza :)

Unk, imi spui si mie cum ai pus muzica la about me cu autoplay? :D .. am icnercat o metoda pe care mi-a explicat-o AngeL. dar nu a mers .. a zis ca e din cauza unui bug prezent momentan pe forum.

vezi ca era un topic la programing parca sau chiar la general disc.

Am cautat dar nu am gasit nimic .. si search-ul pe forum e facut tare aiurea

Da stiu, e tare aiurea, oricum stiu ca era un topic cu un tutorial si a fost inchis motiv "nefolositor" l-am vazut acum cateva zile parca... nu este chiar vechi...

Daca dau peste il te anunt...

Merge bine greet :) hai sa vezi :))

Edited by ValentinNn

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic