Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata! ce mai fac baietii veseli?

Neatza News Reporter. Astazi la 15:30 imi expira ban-ul, dupa ce vin de la scoala intru si eu. :D

Nu cred ca o sa iasa banul chiar la fix, de obicei mai poate intarzia si cateva ore bune :) insa nu este o regula.

Neata. Azi am o zi mai libera si cred ca voi intra in-game dimineata.

#OMG. Nu credeam ca luam nici ultimu' loc la peisaje. Asteptam dolareii. :))

E hai nu mai fi modest! chiar era foarte frumos! :)

LoL ce reclamatie, jalnica, nu pot sa cred ce copii complexati, cum dumnezeu te astepti ca un lider sa creada ca 12 randuri de pe chatul tau sunt date in aceeas secunda :-J , prostia unora ma depaseste.

LoL ce reclamatie, jalnica, nu pot sa cred ce copii complexati, cum dumnezeu te astepti ca un lider sa creada ca 12 randuri de pe chatul tau sunt date in aceeas secunda :-J , prostia unora ma depaseste.

Da' eu nu inteleg ce te mai mira, eu nu mai sunt surprins de multa vreme de ce vad, uneori. Stai linistit, nu-i nici primul, nici ultimul.. te asigur.

*Salutare de la ora de info, ne vedem peste 3 ore, cand ajung acasa. Bafta, reporteri!

Am revenit de la liceu.

| Valentin, te rog sa iti reduci posturile la Space ( cantitatea ), adica sa nu mai postezi asa de des, poate colegul meu te va sanctiona | ( nu ma intelege gresit, dar ai facut un numare mare de posturi intr-o perioada scurta de timp ).

D.p.d.v personal sunt bine structurate posturile, dar ai grija de numarul si perioada in care le faci :)

Salutare, am revenit si eu de la liceu! O zi super naspa..."Marti 13"....nu credeam in chesti dinastea :))) dar de azi cred.... In fine...bafta la game ne auzim in joc!

P.S: Mda mi-a facut acel Fredo reclamatie...oricum i-am trimis pm la UnknownX, plus ca am ambele poze...un "/news" este dat la ora 23:10 si al meu la 23:16...si se vede si in chat-ul lui ca era afk....plus ca in intervalul dintre cele doua "/news-uri" erau 7 "/ad-uri" date....

Am revenit de la liceu.

| Valentin, te rog sa iti reduci posturile la Space ( cantitatea ), adica sa nu mai postezi asa de des, poate colegul meu te va sanctiona | ( nu ma intelege gresit, dar ai facut un numare mare de posturi intr-o perioada scurta de timp ).

D.p.d.v personal sunt bine structurate posturile, dar ai grija de numarul si perioada in care le faci :)

Nu are dc sa ma sanctioneze, nu am facut spam.... ahh si mai aveam un subiect frumos :( naspa, bine... o sa postez mai rar, dar ti-am zis, pana acum nu am stiut de sectiunea asta si chiar imi place :)

Edited by ValentinNn

Back de la liceu.

Se pare ca saptamana aceasta se vor finisa mediile si se vor incheia :X

Si apoi, bine venita vacanta :XXXXXXXXX

Pe maine am de facut o problema la matematica si daca o rezolv corect, imi pune 1, chiar 2 pct la medie :X

Ne vedem in joc.

Buna ziua, back de la liceu.Apropo mie mi'a incheiat media la Tic deja :))

Atazi o zi cat se poate de buna dar si cu putine rele...am luat un 9 la bio:X si un 6 la mate la test firar meriatm mai mult.La fizica am ceva probleme nu stiu daca imi iese media trebuie sa invat zdravan=))

Ma duc pe afara ne vedem mai incolo..

Salutare! Merge bine treaba per ansamblu, atat la scoala cat si in-game ^^. Superb!

Mai am maine si poimaine niste acultari apoi vine un week-end bine-meritat.. si in curand vacanta mult asteptata <:-P .

Bună ziua News Reporter, ţin să vă reamintesc de simularea live din această seară, ora 21:00. Vreau să văd un numar mare de membrii ON.Tot atunci o sa înmânez şi premiile (peisaje/reporterul saptamânii), cine nu este prezent nu o să primească banii.

Edited by MrrN

Bună ziua News Reporter, ţin să vă reamintesc de simularea live din această seară, ora 21:00. Vreau să văd un numar mare de membrii ON.Tot atunci o sa înmânez şi premiile (peisaje/reporterul saptamânii), cine nu este prezent nu o să primească banii.

Super !

Am terminat si eu de mancat, ne vedem in game.

Ce noroc pe voi cu scoala :)

Eu am reusit sa imi scot corigenta la mate :))

Bate cupa, la fel si eu :D. Acum pot dormi linistit pana la finalul anului 2011.

Edited by everzor

Mda, deci s-ar parea ca am sa ratez simularea din seara asta si cred ca si mini-sedinta se duce 8-|. Ma rog.. asta este. Imediat ma duc la masa, apoi putin pe-afara si ma pun pe repetat speech-ul la engleza (din nou :-< ).

Bafta la interviuri/anunturi si distractie placuta la simulare!

Buna Seara News Reporter!

Astazi am avut o zi incarcata si f. obositoare.

Intru acuma in game, debia astept pana la simulare :X

Bafta !

@Max, scuze ca nu am putu sa te ajut pana la capat :(

Edited by S1mpleBoy

Buna Seara News Reporter!

Astazi am avut o zi incarcata si f. obositoare.

Intru acuma in game, debia astept pana la simulare :X

Bafta !

@Max, scuze ca nu am putu sa te ajut pana la capat :(

No problem, renunt cu filmarile ca nu am computerul prea bun... si e degeaba

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic