Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sarbatori fericita Oxigen.!!

Acesta este ultimul meu post ca membru News Reporter. Nu o sa va uit pe niciunu dintre voi mai ales Greet, Gabriel01234, Snugster, sRn, iulys , Tybyy si pe restul! Poate o sa mai am ocazia sa fac parte din NR deoarece aceasta factiune mi-a ramas in suflet. Unk ai grija de News Reporter cum ai facut si pana acum. Eu v-am salutat, sarbatori fericite alaturi de cei dragi si aveti grija de factiune!!

Mda, toti pleaca bafta si Sarbatori Fericite!

Sarbatori fericite si tie Oxigen si spor la moderare pe forum in continuare, te descurci bine :). Ai grija de sectiune, mai dau si eu din cand in cand pe-acolo cu cate-un post, dupa cum ai vazut. Bravo!

BreaKz, bafta in continuare!

Sarbatori fericite.

ne auzim in game la anul, ca mi s`a stricat HDD`ul la laptop :|

sper sa`l fac cat mai repede sa nu fie vreo problema cu inactivitatea mea ....

M-am intors si eu acasa intr-un final .. pacar ca am dat de cateva probleme cum am intrat pe forum si m-am uitat la evidenta pachetelor ;)) ,pe care o sa fie nevoie sa le rezolv in seara asta cu Unk,daca il prind online pentru ca nu stiu sigur daca voi putea intra in joc pana la sfarsitul saptamanii :-? .Imi renovez camera si PC-ul il pun la rece in cutie ca nu am udne altundeva sa-l duc.

Buna seara News Reporter..va salut din pat, de pe telefon :)) welcome celor noi >:D<<'>

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic