Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata reporteri, intru imediat in game, mai devreme am fost sa ma tund :))

Welcome celor noi ! :D

Aseara a fost o zi excelenta pentru mine tinand cont ca am luat si rank-up. !

Neatza, Ce faceti ? :D Dabea m-am trezit si eu.

yaso gretel ! o mica pauza.ma preg sa plec la cumparaturi cu baietii si fetele pentru revelion :X abia astept :X

Ciprian iti recomand sa schimbi signature, pana nu vede un moderator si iti da warn sau suspend....

putin imi pasa :) voi chiar nu pricepeti :)) nu`mi pasa de cate posturi sau +`uri am.imi fac 43229742389 de conturi.ca sa iau alte 4328977823642 de suspenduri.asta`i adevarul :) prin semnaturile mele iesite din comun.cui nu`i convine, sa mai comenteze, ca am destule de zis pentru fiecare in parte :)

bagati la cap o data : nu un cont pe forum/server te reprezinta in viata din spatele monitorului pe aceasta comunitate, ci propriul stil, cat mai diferit de ceilalti, si mai ales, cat mai genial :)

putin imi pasa voi chiar nu pricepeti nu`mi pasa de cate posturi sau +`uri am.imi fac 43229742389 de conturi.ca sa iau alte 4328977823642 de suspenduri.asta`i adevarul prin semnaturile mele iesite din comun.cui nu`i convine, sa mai comenteze, ca am destule de zis pentru fiecare in parte

bagati la cap o data : nu un cont pe forum/server te reprezinta in viata din spatele monitorului pe aceasta comunitate, ci propriul stil, cat mai diferit de ceilalti, si mai ales, cat mai genial

Ah, geniule, m-ai dat pe spate :)). :-J

Te rog sa ma scuzi, dar nu m-am putut abtine. Tu chiar nu observi cat de infocat porti "lupta" asta impotriva nimanui. Ii faci pe toti disperati, obsedati, fara viata s.a.m.d., dar nu-ti dai seama ca te afli in aceeasi oala, prin simplul fapt ca NU esti capabil sa realizezi ca-i doar un joc, practicat de o multime de copii cu care tu iti pui mintea, "super studentule"! =)). Asta e genialitatea ta, te rog s-o imbratisezi si s-o iei la pachet.

:*

Da, prefer sa scriu la About-ul meu istoria mea pe serverul RPG, sa pun niste userbars decat sa am o semnatura in care imi bat joc de cineva pe care nici nu-l cunosc. Se cheama ca-mi vad de oala mea, dar n-o sa fii capabil sa intelegi asta niciodata..

Acum hai.. injura-ma. Chiar te rog.

Edit:

Te contrazici singur, pt ca azi iti facuse mare placere sa ma injuri.

nu ma cunosti :)ai destule detalii pentru a ma cunoaste. cauta, cerceteaza, si nu in ultimul rand, gura mica, ca nu suntem de`o seama, si nici nu ne masuram. mai ai de mancat ca sa ajungi la nivelul meu, baietas.

I-auzi. Dar cu ce ocazie sa ma documentez despre tine? Ce-ai facut tu special sa meriti efortul, imi spui? "Baietas", cu astfel de cuvinte si cu astfel de posturi n-o sa ajungi niciodata nicaieri, mai bine te-ai uita putin in oglinda sa vezi ce vocabular ai si ce atitudine de infumurat porti dupa tine.

tine minte : cand ai sa ajungi la nivelul meu, atunci sa ma critici

Nu-mi doresc sa ajung la nivelul tau, nu mi-ar trece prin cap niciodata. Nu esti un model pentru nimeni sa stii.. nu reprezinti nimic, decat un om care-si exprima frustrarile jignindu-i pe ceilalti, crezandu-i inferiori tie. Dar te inseli amarnic.. lucru pe care n-ai sa-l vezi niciodata, pt ca esti orbit de aroganta proprie.

Si in incheiere am sa te rog sa nu mai vorbesti despre mine ca si cum m-ai cunoaste. Eu joc pe serverul asta ca sa ma simt bine, nu ca sa caut victime pt semnatura mea, la fel cum o faci tu. Nu ma injura nimeni in joc, pt ca stiu sa respect si sa-mi vad de treaba.

A. Si singura persoana care-mi displace de pe acest server esti tu. Nu-mi vine sa cred, dar prefer sa nu ma mint singur.

Edited by everzor

Acum hai.. injura-ma. Chiar te rog.

te injura altii destul. decat sa ma cert cu tine pe forum, mai bine ma fac ca nu te cunosc, oricum tot un nimeni esti, la fel ca toti ceilalti pe care`i :* in dos :)

si da, imi bat joc prin semnaturi :)) ca sunt oameni jalnici :)

asa ca gura mica, ca n`am kef de off`posturile tale patetice, de parca nu te`ar cunoaste toata lumea ce caine esti :))

tine minte : cand ai sa ajungi la nivelul meu, atunci sa ma critici, pentru ca :

nu ma cunosti :)ai destule detalii pentru a ma cunoaste. cauta, cerceteaza, si nu in ultimul rand, gura mica, ca nu suntem de`o seama, si nici nu ne masuram. mai ai de mancat ca sa ajungi la nivelul meu, baietas.

putin imi pasa ce crezi sau ce zici tu. folosesc ce limbaj vreau eu si asupra cui merita, si cand e nevoie

asa ca pliscu mic :)

Edited by CiprianGroza

Nu stiu cum sa reactionez, sa glumesc, ori sa fiu super serios. Hai ca incerc sa fiu intre.

Sunteti incredibili, ati ajuns sa va certati pe forum, asta mai lipsea in NR. Apropo, multumesc, niciodata de cand sunt lider nu s-a certat cineva pe forum, s-a spart si acest "cristal". Cat despre acel signature, ce a zis everzor, e adevarat, in mare parte, poate ca a zis-o putin cam rautacios, in fine. Aveam pretentia de la voi ca sunteti niste persoane mature si stiti sa purtati o discutie in contradictoriu, m-am inselat. Eh, nu este prima oara cand ma insel.

EDIT: M-am razgandit in privinta lui everzor, nu a fost deloc rautacios. A spus decat crudul adevar. Am ajuns intr-un hal fara de hal, ca sa ma exprim asa. Destul de urat sa purtati la signature o "campanie" anti-x; anti-y. Nu inteleg de unde exista atata ura, de unde atata... rautate pentru un joc. Il criticati pentru ce? Pentru o lume virtuala care nu o sa fie niciodata reala? Destul de imatur. Sa nu se inteleaga ca iau apararea cuiva, oricum, foarte foarte urat acest gest. Eu acum deschid topicul, daca mai vad cearta ne suparam. Cat despre tine CipiGroza, urat din partea ta ca te-ai certat cu un coleg si ca i-ai adresat acele cuvinte. Plus ca, te-ai cam facut de ras, ma refer strict la lb. romana pe care ai afisat-o. Ai grija... ai scazut mult in fata mea.

Edited by Unknown X

Ai grija...

crezi ca`mi pasa ? cand n`o sa sa mai fie lumea cu nasu pe sus poate da.unii se cred prea superiori si au un orgoliu care duce in nesimtire.

deci topic closed.nu`s genul sa dezbat romane pe o singura tema.

si stii dc ? ca nu`mi arde deloc de samp acum,ca oricum .. numai afk stau
:-J
daca am intrat 1 ora la total azi..sarbatori fericite.distractie placuta in curand, si sa petreceti ca mine, de pe 31 pana pe 2
:))
3 zile la rand de distractie, dans bla bla, sa intrati in coma de bautura, sa aveti pe cei iubiti langa voi, si sa intrati in noul an cu dreptul spre obiectivele tintite.

think clear
:)

Noapte buna, News Reporter! Mai vorbim si maine.

Si eu ies imediat , stau sa ajut la anunturile gratuite de la ora 01:00 si ma bag in pat.

Noapte Buna Giovanni , noapte buna tuturor.

Ne revedem maine dimineata.

noapte buna.

de fapt dimineatza ?!

de fapt da :)) clar .. de la 1 tot am dat anunturi pana la 5 :))

ne auzim, la anu de acuma, ca am un post, doamne ajuta sa iau 1 warn, sa fac 3/3 , sa fie 5 zile de ban :)) perfect !

>:D<<'>

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic