Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna reporteri, intr-adevar o seara frumoaa cu event si glume...

Va doresc o seara placuta celor care mai stau. Maine revelion sunt curios cati playery sunt maine seara..=))

Noapte buna reporteri, intr-adevar o seara frumoaa cu event si glume...

Va doresc o seara placuta celor care mai stau. Maine revelion sunt curios cati playery sunt maine seara.. =))

Intr-adevar, a fost o seara foarte frumoasa.

Aceasta sedinta a fost una dintre cele mai "cool" sedinte la care am facut parte.

In legatura cu a doua fraza scrisa de tine ... :-? Nu cred ca vor fi mai mult de 50 playeri ON. Si aia stau away from keyboard [afk]. :))

Eu ma duc sa ma uit la un film si apoi ma culc. Noapte Buna reporteri, ne vedem maine.

Buna dimineata!

Imi pare nespus de rau ca n-am putu sta si eu mai mult ieri la sedinta, dar, asta este.. fiecare cu ce are in casa si cu propriul program.

Va urez de pe acum, in caz ca nu ne mai vedem azi in joc, sa aveti o petrecere cat mai frumoasa, sa va distrati bine si sa incepeti anul nou cu dreptul. Abia astept ora 21:00 :X.

Edited by everzor

Buna dimineata.

Multumim everzor !!! >:D<<'> Si tu sa ai un an plin de impliniri, bucurii si multa iubire.

As am destul de multa treaba ( curatenia , cumparaturi - etc ) si nu voi putea sta foarte mult in game decat AFK. Vorbim mai tarziu, cand am si eu o mica pauza :)).

Buna dimineata reporteri! :D Nu prea am mai postat pe aici :">...pentru ca nu am avut ce...sa va zic buna dimineata la ora care ma trezeam eu....nu era chiar dimineata....

Ne auzim in game mai tarziu....am putina treaba acum...poate am sa las AFK!

aLLx siThe Barzini Familyva ureaza un an nou fericit alaturi de cei dragi si plin de impliniri.

Multumim aLLx !

Si tie lafel. La multi ani, ne vedem la anu`. :))

Edited by Andr3yCzz

Salutare News Reporter! Ce mai faceti? Eu sunt in-game, mai astept si eu vesti de la voi, daca puteti trimiteti-mi un PM cu ce ati facut aseara la sedinta si ce ati discutat, va rog foarte mult eu m-am invoit,nu am putut ajunge.

Va doresc un an nou plin de bucurii si de impliniri,note numai bune la scoala/liceu si sa invatati cat mai bine si sa luati Rank Up toti( :)) ) . Sper sa preteceti foarte frumos, si sa nu va raniti cu petardele etc etc :-S . Sper sa incepeti cu dreptul!

Edited by Laoooooo

BreaKz si Cuneo va ureaza un an nou fericit!

Mult succes in 2012 la news-uri si live-uri si ascultati de UnknownX.!

P.S: Scuza'ma unk pentru post.

Edited by BrEaKzuTzU

Abia astept ora 21:00 :X.

ce`i la 21 ? :|

aLLx siThe Barzini Familyva ureaza un an nou fericit alaturi de cei dragi si plin de impliniri.

GabY. si The Tattaglia Family va ureaza un an nou plin de bucurii alaturi de cei dragi.

MrYonutz alaturi de The Barzini Family va ureaza un an nou fericit plin de sanatate!

Semnat: Ionică.

valeuuu aveti grija cu spamu :| ... sa nu se inchida topicul :))

Si iata`ne in pragul trecerii dintre "viata si moarte" , caci sfarsitul lumii e in 2012 =))>:) mwwhhaaaa. aveti grija sa ocoliti pe domnu Cerber care sta dupa usa :)) .. (glumeam)

Revenind la ale noastre, observand ca mai sunt cca 8 ore pana la final, indreptandu`ne incet-incet spre marele "bang !"... Rememorati putin ce`ati facut in tot anul 2011 : ce`ati exclamat, ce`ati mancat, ce`ati baut, cu cine v`ati distrat, pe cine ati iubit, ce realizari ati acaparat, si nu in ultimul rand, cati prieteni ati reusit sa strangeti aproape. Dar, ca`n fiecare an nou ce vine, cum (presupun ca) toata lumea isi are deja listutza cu obiectivele pe care vrea sa le atinga, va doresc numai bine, in primul rand sanatate, bani, mai putini ca na (nu prea aduc fericirea), si multa gandire pozitiva in orice act. Asadar si prin urmare, cum toata lumea asteapta "versul" uzual, va urez " Sarbatori fericite, si un an nou plin de impliniri " . La multi ani echipa News Reporter , la multi ani colegi, si nu in ultimul rand, la multi ani prieteni. Sa ne auzim cu bine si in noul an, cu mai multe realizari si cat mai multa aptitudine.

Ganditi-va ca axa timpului e o serie de camere. Voi sunteti in camera 2011. In aceasta seara veti deschide usa catre camera 2012 si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

Am revenit si eu dupa ce mai de dimineata am fost sa catig niste bani..

Multumim urarilor facute, la fel si voua, un an plin de impliniri..

Ne vedem in game, sper un nr. record de playery astazi..:D

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic