Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am uitat sa va salut de La Revedere. Azi a cam fost ultima zi de NR pentru mine. Am considerat ca munca mea a cam fost inutila .. si am ales altceva. Va salut pe toti cei actuali, a-ti fost ca o familie ( virtuala ) pentru mine. Respect UnknownX, Ale. si sRn-ica :>

App. Buna simona :* si succes in News Reporter.

Sa tineti factiunea cat mai sus si sa ma faceti mandru ca am facut parte din ea. O sa raman alaturi de voi chiar si de afara :D

Edited by Greet

Neata. Ma duc sa mananc si eu ceva si ma duc la o tigara dupa.. astazi s-ar putea sa am o zi plina, depinde de niste circumstante.

Ne-auzim mai tarziu.

Buna dimineata !

@evghin5- filmul ala e ca un omagiu adus NG-ului. Imi place !

Thx :D

Baieti, mi-am modat GTA cu moduri de arme si cum intru in joc crash :)). Il reinstalez...

Edited by Evghin BSG

P.S: Everzor, mai lasa tigarile :)))!

Asta-i discutie veche, de pe cand eram in F & M Dpt. si faceau astia misto de mine ca-mi fumez mintile :). O sa vina ea si vremea aia..

Buna reporteri ! Ce faceti ? :D

Buna seara colegi. Acu` 5 minute m-am trezit si eu. :)

Salut Simona. Eu unul, dupa cum am zis, abia m-am trezit.

Tu ... ce mai faci ? :>

Edited by Andr3yCzz

Salutare reporteri! Nu am mai trecut de mult pe aicea si am zis sa postez si eu ceva acolo... In primul rand sa vaz zic Welcome celor noi! Sper sa va simtiti bine alaturi de noi! (am facut o rima :> :))) Ce mai faceti? Eu sunt in-game dar cred ca o sa ies... m-am plictisit!

P.S: A acceptat Bobo campionatul de LoL (League of Legends) :X Abia astept, o sa castig cu siguranta :> (zic eu :)) )

P.S2: Simona. te poop dulce :* si pe tine Ale. :*>:D<<'>

EDIT: Primul pe pagina :>

Edited by Laoooooo

Eu unul abia asteptat campionatul de NFS MW :X.

Am plecat in oras, ne-auzim mai tarziu. Succes la anunturi / interviuri, reporteri. Si nu va mai grabiti sa faceti greseli aiurea! Concentrarea e mama reusitei in acest joc.

Noapte buna, o seara frumoasa astazi, mai ramasesem doar 5 la event simon spune...asta e poate altadat am noroc

Welcome celor noi !

Ne auzim maine.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic