Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

bine ma snizel :)) lasa ca revin cu edit =))

Salut, am ajuns si eu de la scoala.

Salut! Mie imi scrie conected.Join the game... si asa ramane.. si a mers mai devreme... dc oare?..

La fel si mie.

Sper sa mearga pana la sedinta.

Si eu am aceeasi problema cu conectarea.

a fost server`ul floodat cred :>

ce mai fac reporterii mei mititei :X ? :)) sunt cam inactiv de la o vreme .. nu stiu ce sa fac :-S de 2 zile nu prea am dat pe samp :))

Sa nu uitati de sedinta de la ora 20:00. :>

imi pare rau ca nu ajung..a venit prietena mea la mine acasa si na` ... alta data

welcome celor noi :*

>:D<<'>

Bună seara, reporteri! A trecut multă vreme de când n-am mai scris aici, dar se pare că a venit momentul s-o fac. În primul rând doresc să le urez bun venit în facţiune celor noi. Sper să vă simţiţi bine, să nu aveţi probleme cu colegii sau alţi jucători. De asemenea, vă şi dau un sfat care vă va ajuta mult cât veţi sta aici. Secretul ce trebuie să-l ştiţi atunci când daţi [/news] este răbdarea. Nu vă grăbiţi că într-o bună zi vă va aduce probleme. Vă spun din propria experienţă. Înainte de a da un anunţ, asiguraţi-vă că l-aţi formulat bine şi că nu aveţi greşeli gramaticale. Apoi, aşteptaţi momentul prielnic, nu vă repeziţi. Verificaţi anunţul de 2 ori înainte de a-l da. Aceasta este cheia, sper să vă folosească sfatul pe care vi l-am dat.

În al doilea rând, la şedinţa din această seară au fost multe promovări. Doresc să-i felicit pe cei care au dat dovadă de activitate şi au demonstrat că ştiu bine ceea ce fac. Sper să nu vă încurcaţi şi să faceţi o treabă bună în continuare. Nu spun că trebuie să fiţi perfecţi deoarece e imposibil. Toată lumea mai greşeşte câteodată în viaţă. Vă urez mult succes în continuare şi să faceţi o treabă cât mai bună!

Odată cu timpul, am început să mă ataşez mult de News Reporter. Aş putea spune că, până în acest moment, aceasta este facţiunea în care m-am simţit cel mai bine. Şi încă mă simt. Îmi place foarte mult ce fac în cadrul acestei facţiuni, îmi place să o ajut în orice mod pot. Totuşi am o mică problemă: şcoala. În timpul săptămânii am foarte mult de lucrat pentru aceasta, dar voi face tot posibilul să-i satisfac pe clienţii noştri şi să fiu prezent la datorie.

Mă duc să mănânc la 9, după care voi da un live. Vă spun la revedere şi ne vedem în joc!

Edited by k1ll3r1

ba ?! la culcare ca va joc in picioare :)) week`end alea alea :> profitati din plin ! mai dati o zapada la o parte, mai joci un samp, mai dai pe sleep, mai iei un payday, dai un rob si dormi linistit, pai nu ? :))

>:D<<'>

buenas noche amigos !

Neata baietiiii! >:D<<'>

In sfarsit o sambata in care dorm si eu. :))

Mai stau putin si intru in samp.

Ne auzim acolo. :*

Neatza Ale., de cand nu ai mai postat si tu aici? :-?

Si eu acum m-am trezit. Welcome celor noi, ser sa faceti o treaba buna :emo:

Bafta Gabriel012345678 imi pare rau ca pleci... :|

ia sa trag si eu pe dreapta ... am rat rob linstit :))

azi "dumineca", profitati din plin, ca luni la scoala >:) mwhahaaa !!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic