Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Se pare că au avut loc schimbări majore într-un timp foarte scurt. Ce să zic... Sunt impresionat şi totodată trist pentru cele întâmplate pentru că, pentru mine, UnknownX a fost un lider excepţional al acestei facţiuni şi se poate vedea acest lucru prin munca depusă de-a lungul acestei perioade în care a condus această facţiune (şi pot spune că a fost una lungă). Adică, mai pe scurt, când aud News Reporter, gândul îmi zboară la UnknownX.

Îţi urez mult succes în continuare, atât în joc cât şi în viaţa reală.

Cu toate acestea, sunt convins că noul lider, DeviL, împreuna cu noul sublider, Ale., va face o treabă buna şi va duce facţiunea ca până în acest moment, adică o va menţine sus.

Srn, din nou, un membru de bază al acestei facţiuni. Îmi pare rău să te văd plecând, mai ales că ai stat atât timp printre noi. Îţi urez mult succes în tot ce înseamnă viitorul tău. Poate vei reveni, cândva...

Acum, am puţină treabă, tre' să copiez nişte lecţii la care am lipsit vineri, dar voi fi şi pe SA-MP. O zi bună.

Back de la biliard, am fost plecat astazi toata ziua, si cu olimpiada si cu niste probleme, Dumnezeule.. sunt rupt de foame! Ma duc sa mananc ceva, ne auzim mai tarziu in-game.

Îmi pare rău ca vă părăsesc în acest mod neaşteptat. Am vrut să fac ceva bun, dar uite că nu am fost lăsat. Baftă în continuare. Păcat de munca lui Unk...

De ce păcat ? Stai liniştit , are cine sa îi ducă munca mai departe , la fel de bine cum a facut-o el. Pe tine te roade invidia ca nu ai ramas tu lider, nu te mai da lovit . sRn îşi merită din plin funcţia pe care a primit-o . A muncit pentru a ajunge unde a ajuns acum . Felicitari Sorine si succes cu facţiunea.

Bun, i-am transmis de vreo 2 ori deja, o mai fac si aici o data. Felicitari sRn, avand in vedere vechimea pe care ai avut-o, consider, dupa parerea mea, ca e o sansa oferita pe merit. Multumesc pentru increderea oferita si functia data, sper ca vom face treaba buna impreauna - in continuare - pentru binele acestei factiuni.

Cat despre restul.. de maine faceti flotari :)). (glumesc)

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic