Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Îmi pare rău ca vă părăsesc în acest mod neaşteptat. Am vrut să fac ceva bun, dar uite că nu am fost lăsat. Baftă în continuare. Păcat de munca lui Unk...

Lasa ca are cine sa aiba grija de factiune. La tine e faza ca nu ai luat tu lider, nu ca n-are cine sa aiba grija de factiune. Il stiu pe sRn de 6-7 luni si stiu ce-i poate capu'.

Felicitari ba sRn. Sa ai grija de factiune si sa numai fii asa dur. E spre binele tuturor. :)) Ca daca nu, te pun la ture de HQ. Felicitari inca o data.

Eu va salut, sa nu ma uitati... Succes.

Cum sa te uitam?...

Edited by MrYonutz

sRn, felicitarile mele. Ti-ai indeplinit visul, ai skinul "meu" permanent, fara sa ti-l poata lua cineva. Nu am sa-ti urez sa faci cate am facut eu, ar fi o prostie. Iti urez sa faci de doua ori mai multe, ai grija de factiunea asta, si nu uita sRn, mereu te voi ajuta cand vei avea nevoie, raman alaturi de NR.

Verzorica, si tu sa ai grija, sa ai sublider in NR e ceva deosebit, stiu si eu asta, ca asa am inceput, ai grija de functie, iti deschide multe usi.

Prin intermediul acestui post vreau sa le multumesc tuturor membrilor care i-am avut in NR, voi ati facut din NR ceea ce este astazi, nu eu. Eu doar am avut grija sa fie totul ordonat, voi ati facut toata treaba si voi meritati toate laudele mele. Fiecare membru pe care l-am avut a fost unic in felul lui, de la cei slabi, pana la cei de "elita". Fiecare a avut parte de aceeasi tratatie din partea mea, dar depinde in ce directie (in jos sau un sus). Insa tu sRn, esti un exemplu, omul care a avut parte de toate (tu stii cel mai bine). Iar acum, ai ajuns in varful piramidei.

Eu va salut, sa nu ma uitati... Succes.

Felicitari sRn pentru lider. Speram ca vei face o treaba la fel de buna sau chiar mai buna decat a facut UnknownX. De asemenea felicitari si lui everzor pentru functia de sublider, sunt sigur ca va face treaba buna, deoarece are experienta. Eu acum ies, ma duc ma uit putin la tv si apoi ma culc. Vorbim maine reporteri, noapte buna!

Felicitari sRn pentru functie...nici nu sti cat de bucuros sunt...am fost extrem de trist cand tu si unk ati parasit factiunea.....

Scuze ca ma bag aici, dar acum vad ca esti vesel dar cand eram eu in NR si era Devil lider parca ziceai ca Devil merita lider si ca sRn nu o sa ia niciodata iar acum esti bucuros ca a luat el lider?

Asta numai pupincurism se numeste altfel nu am cum sa ii zic.

Am revenit de la antrenament, intru imediat în joc.

Din pacate nu prea ai unde sa intri :)).

Eu ma duc sa mananc ceva, dupa ma bag la tv putin, asadar o sa ne auzim mai spre seara in caz ca revine serverul. Pana atunci, aveti grija ce faceti.

@Restul care posteaza aici: Pareri pro si contra vor exista mereu. Dar pana una-alta v-as ruga sa nu mai postati aiurea in acest topic, chiar daca simtiti neaparat nevoia sa va exprimati punctul de vedere. A luat sRn lider, bineinteles ca vor exista oameni care-l sustin si oameni care il vorbesc pe la spate, asa e in viata cand ajungi sa ocupi o functie importanta.

In legatura cu ce a avut UnknownX sa-mi trasmita mie, apreciez cuvintele si fii fara grija caci factiunea e pe maini bune. Succes in continuare si ne mai auzim pe mess / ingame.

Scuze ca ma bag aici, dar acum vad ca esti vesel dar cand eram eu in NR si era Devil lider parca ziceai ca Devil merita lider si ca sRn nu o sa ia niciodata iar acum esti bucuros ca a luat el lider?

Asta numai pupincurism se numeste altfel nu am cum sa ii zic.

Nu cred ca era nevoie sa intervi tu cu aceasta afirmatie, pot spune nefondata...pentru ca eu nu am spus niciodata acest

lucru...+ ca daca citesti bine cand deschizi acest topic scrie mare "Aici pot posta doar membrii News Reporter!"

Daca intradevar vroiai sa imi atragi atentia puteai sa imi dai un pm / sa imi spui in game..."ba esti un pupincurist"

Ai vazut si tu certuri adevarate in care se foloseau termeni precum (pupincurism / infantil) si acum incepeti toti sa le

folositi chiar daca habar nu aveti ce inseamna...tu chiar nu vezi ca toti membrii News Reporter au postat cate o urare

adresata lui sRn...daca am postat si eu inseamna ca "il pup in fund"?

Buna dimineata! Astazi am o tampenie de test la biologie, nu inteleg nimic din materia aia frate 8-|. Si avand in vedere cat am absentat sapt. trecuta cu olimpiada, o sa am de recuperat zilele astea, dar, sper totusi, sa ne vedem in-game dupa 15:00. Succes la anunturi si la scoala pana atunci.

Cine intra mai mult de 4.000 sec, in jail intre orele 09:00 - 22:00, o sa suporte o amenda de 400.000$!

Inainte sa propui ceva citeste regulamentul. Sau acea suma nu e atat de "mica" cum ti-ai dorit tu sa fie? Da-mi voie sa-ti spun sincer, fara sa te superi, majoritatea propunerilor nu-mi plac - mie, asta nu inseamna ca nu ar fi altii de acord cu ele, poate - dar voi discuta astazi cu sRn si va exista un raspuns si acolo.

Buna dimineata.

aLLx, legat de propunerile tale, m-am uitat peste ele, cateva dintre ele sunt bune, una este bagata deja si celelalte nu o sa se bage, o sa-ti raspund mai pe seara.

Am plecat la liceu, bafta.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic