Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Back de la liceu, sunt oarecum dezamagit, dar ma rog.. s-ar putea sa plec la un biliard mai tarziu, deci sa aveti grija ce faceti.

Bună dimineaţa News Reporter.

sRn, aştept un răspuns la topicul " Propuneri ".

aLLx, legat de propunerile tale, m-am uitat peste ele, cateva dintre ele sunt bune, una este bagata deja si celelalte nu o sa se bage, o sa-ti raspund mai pe seara.

aLLx, ce Dumnezeu. Te rog sa citesti si tu, macar de bun simt, ce se mai posteaza in acest topic, chiar daca e pentru discutii generale, nu inseamna ca facem spam aici aiurea. Ok? Dupa cum s-a mai spus, raspunsul va fi postat diseara.

Buna seara, tin sa va anunt ca raportul de activitate a suferit mici modificari iar salariile au fost modificate.Sa va uitati peste topicuri, salariile le gasiti la topicul 'Informatii'.

Bun venit celor noi...

Buna seara, tin sa va anunt ca raportul de activitate a suferit mici modificari iar salariile au fost modificate.Sa va uitati peste topicuri, salariile le gasiti la topicul 'Informatii'.

Mersi sRn pentru ca ai luat in considerarea propunerea mea :D

Va salut! Cu o deosebita placere tin sa postez pentru prima oara in calitate de membru al factiunii News Reporter. Sper sa am o colaborare reusita in aceasta factiune si va multumesc ca mi-ati oferit ocazia sa va cunosc. Succes in continuare!

Va salut! Cu o deosebita placere tin sa postez pentru prima oara in calitate de membru al factiunii News Reporter. Sper sa am o colaborare reusita in aceasta factiune si va multumesc ca mi-ati oferit ocazia sa va cunosc. Succes in continuare!

Te salut daxta, sper ca nu te vom dezamagi si sa fi sigur ca daca ai vreo nelamurire poti conta pe membrii News Reporter !

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic