Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Se pleaca din NR? Trei demisii intr-o singura zi. Mi s-a spus pe la inceput ca lucruri de genul asta se vor intampla. E foarte curios comportamentul unora, sa iei rank 3 dupa 3 zile de activitate si sa demisionezi din cauza ca nu suporti un coleg? E foarte ciudat.

Asa se intampla cand primesti totul foarte usor. :)) Daca muncesti din greu, ai cu totul si cu totul alta satisfactie.. fiindca stii ca munca iti e recompensata. ;;)

PS: Hai sa nu fim suparati, doar noi suntem cea mai unita factiune. Nu-i asa? ;)) Noapte buna! :)>-

+1 Very true! Intr-o alta ordine de idei. Este al doilea event la care sunt descalificat, ceea ce denota faptul ca nu sunt foarte preocupat de castigarea lor. Oricum, pentru concursul de Peisaje, imi asum toata vina, este a lui Renato :).

P.S. Am editat postul deoarece a fost o greseala din partea mea sa dau raspunsul atat de scurt. Si cu ocazia asta, am schimbat si subectul fierbinte:))

Edited by daxta

Buna dimineata, reporteri! ~o)

Se pleaca din NR? Trei demisii intr-o singura zi. Mi s-a spus pe la inceput ca lucruri de genul asta se vor intampla. E foarte curios comportamentul unora, sa iei rank 3 dupa 3 zile de activitate si sa demisionezi din cauza ca nu suporti un coleg? E foarte ciudat. Sper ca lucrurile sa se linisteasca si sa avem o comunitate in care sa nu existe ura mascata, desi faptul ca nu discutam problemele decat la un nivel destul de intens, ingreuneaza situatiile. Parerea mea este ca atunci cand avem o problema legata de alt jucator, sa chemam un rank 4+ si sa o rezolvam ca niste copii destepti. Iar sa porti pica unui coleg de factiune e un gest de copilas de clasa a 2 a si denota faptul ca nu ar trebui sa faci parte dintr-o comunitate unita. In sfarsit, am gasit si eu locul unde sa pot spune tot ce aveam pe inima. Daca imi sare careva in cap, dupa postul acesta, nu voi raspunde la provocari. Seara frumoasa, va urez.

daxta, prietene, acel baiat a iesit din factiune dupa ce a primit rank 3 pentru ca nu a muncit sa obtina acel rank . Daca erai tu sau altul care ar fi stat 1 luna jumate sau 2 luni in NR sa obtina un rank 3, bine meritat, dupa multa munca, nu ar fi renuntat asa usor . Asa ca...nu iti mai da aiurea cu parerea, e foarte simplu, a renuntat la rank 3 pentru ca nu muncise pentru acel rank ! Vreau sa mentionez ca asta nu a fost un atac la adresa liderului sau intr-o masura mai mica subliderului....ei nu au nici-o vina ca se ia rank 3 dupa 3 zile, vinovatul e doar cel care a primit rank-ul pentru ca are prea mult talent si il MERITA !

Hai...Noapte buna ! Poate adorm mai devreme si nu apuc sa va mai zic. ;))

Nu ai cum sa opresti asta, pentru ca la urma urmei e doar un joc. Deciziile fiecaruia se respecta, daca omul (Greet) a considerat ca e mai bine sa iasa, la revedere, drum bun! Nimeni nu e tinut cu forta. Ceilalti care-au iesit, au motivele lor. Unii pleaca, altii vin, e doar un joc :). Oricum, eu stiam de la bun inceput ca Greet nu va rezista mult in factiune, dar am preferat sa nu-i spun lui sRn si sa-l las sa se convinga singur (cateodata e cel mai bine asa).

Faptul ca a luat rank 3.. ei bine, era nevoie de o mana de ajutor, iar sRn a considerat ca Greet (avand ceva istorie intortocheata in NR) l-ar putea ajuta aici, asadar, i-a oferit sansa careia acesta i-a dat cu sutul. Dar nu-i nimic :).. avem oameni capabili in factiune, oricum.

Legat de ce spui tu Bob, liderul isi poate alege membrii. Iar sRn a ales sa-i dea acel rank lui Greet, pentru motivele enuntate deja, mai sus. Intelegi? Poate consideri ca nu a fost corect fata de altii (si nu ai fi singurul care considera asta), dar asa a fost necesar.

Gata cu tam-tam-ul despre Greet, v-am mai spus si in-game, nu merita atentia voastra, ok? Stati linistiti si vedeti-va de treaba, pentru ca toti aveti la un moment dat, acea sansa la rankul primit de Greet. Exista oameni si oameni.. iar la un anumit punct, aveti dreptate.. acel rank nu a fost muncit, de asta l-a lasat asa usor.

Buna dimineata, legat de ce spui tu everzor, am avut incredere in el, am lucrat pe o perioada de timp lunga impreuna cu Greet si isi facea treaba destul de bine, UnknownX a avut incredere in el si i-a dat rank, dar dupa ce a intrat in NR cu mine atitudinea lui era schimbata, era foarte suparat ca nu-i dau rank, el credea ca daca sunt eu lider aici el ia rank imediat. Am avut incredere in el ca v-a face treaba buna, dar pana la urma nu a fost asa, m-a dezamagit si a doua sansa nu o sa o mai primeasca.

Sper ca nu v-a afectat pe voi acest subiect, trecem mai departe.

Buna dimineata, reporteri ...

In primul rand, vreau sa ii felicit pe .Alpha287 si Xavier_Velez pentru locul 1 la concursul cu peisaje, eu cu file nu am muncit atat de mult, ma asteptam sa nu luam nimic, dar ... stiti cum se spune, cel din urma este cel dintai :) ...

Iar, in alta ordine de idei, ... legat de film ... Am anuntat de mai multe ori ieri, ca dupa sedinta voi face un film, iar cine doreste sa participe sa vina pe movie.b-zone.ro:7777 ... Oricum, probabil in partea a II-a a filmului, vor participa mai multi membrii :) ...

O zi placuta in continuare, ma duc sa termin si sa postez raportul.

PS: sRn, sti de prb. mea cu F8, sper sa nu te superi ca apare un frame counter galben in coltul de sus din stanga ...

PS2: Acum am observat ca sunt singurul reporter ... fara pachet :( ...

Edited by aDaTa

In primul rand sRn eu nu am iesit pt ca nu mi-ai convenit rank-ul, ci pentru ca nu ma simt eu in stare sa stau in factiune cand stiu cand unii din acesti membrii au stat atata timp in factiune, au dat News-uri, Pachete si toate cele. Poate ziceti acuma ( Cine o fi ma si Greet asta ia dat rank si a iesit e un arfist mare care a pupat si rank-ul si functia de pe forum ) dar asta nu conteaza atata timp cat cred ca am avut si eu o mica istorie in News Reporter. Cum a zis si everzor e doar un joc si fiecare alegem ce facem dar cand vezi ca esti privit intr-o factiune cu alti ochi nu e bine. Eu ti-am zis de la inceput sRn ca ceilalti nu o sa le vina bine cand o sa primesc rank-ul dar na acuma .. Succes cu factiunea sRn sa continui munca, cariera mea in News Reporter s-a terminat. Nu o sa va uit niciodata pe nici unul ( din vechiul colectiv ) cat si acuma chiar daca nu va cunosc pe nici unul din membri de acuma ....

Poti cere report daca vrei :)

1. Dupa ce criterii se alege cine are un pachet mai mare, respectiv, cine are un pachet mai mic ?

2. Aveti ceva melodii care ar veni puse pe un film despre prezentarea factiunii ?

1. Dupa ce criterii se alege cine are un pachet mai mare, respectiv, cine are un pachet mai mic ?

Nu se alege dupa niciun criteriu de genul. Pe mine nu ma intereseaza cine primeste mai multi bani (adica pachetul mai mare), pe mine ma intereseaza ca pachetul distribuit sa fie rezolvat de reporter. Adica nu sa-si primeasca banii si sa-l doara in dos de pachet, dupa.

Asadar.. "Reporterul saptamanii" s-a deschis, aveti 24 de ore sa postati anunturile, daca doriti sa participati. As vrea sa adaug ca acest concurs e organizat spre avantajul vostru, va poate ajuta atat la avansarea in rank, va aduce si un mic spor de $150.000. Asa ca astept sa vad interes din partea voastra.

Buna ziua, cei care stiu ca nu si-au facut raportul si nu sunt scutiti de el sa va platiti amenda. Cel care nu si-a indeplinit raportul complet primeste o amenda de $200,000 iar cel care nu si-a facut raportul deloc primeste o amenda de $400,000. Sa va faceti de acum in colo raportul complet pentru a nu exista probleme.

Buna seara, cam mult spam pe aici, daca o sa continuati asa o sa fiu nevoit sa inchid topicul, asadar aveti grija cum postati si ce postati.

Legat de asta sRn, tii minte ca am adus o data in discutie aceasta probleme [check "propuneri"] si ai spus clar ca "nu"....

Buna seara, cam mult spam pe aici, daca o sa continuati asa o sa fiu nevoit sa inchid topicul, asadar aveti grija cum postati si ce postati.

Moama, daca si asta e spam. :))

#Bafta Dicu, trebuia sa fii mai atent si sa gandesti putin inainte sa dau news-urile.

Ma duc la CS, ne vedem mai tarziu in joc.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic