Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Adryane, mai bine taci. Acum ziceti-mi si mie o idee, o intrebare pentru live-ul de diseara. Mi-e frica sa nu iau rank down :((

Ba adryane, lasa reporterita in pace: http://www.vplay.ro/watch/ynj1at24

=))

Ce nab esti...ai intrebari numai una si una, le bagi de la tine, tu trebuie sa respecti nimic, cand iei live vin si ti le zic pe /w uratule

Si.....JNEB0N? ala e NuTLine nu eu ma :-W numai ala se duce la fete si zice: hai gata, te iau in brate, te tin de gat, vino fa aici nu fugi, hai ca mergem la mine...etc :)))

EDIT: Sper sa prind eu inceputul de la pagina urmatoare :-W nu prea am noroc dar...;;)

Edited by Adryan5200

adryane inca astept cei 250k, sau 500k dupa cum spui tu :)), :-W

Ops Ops OpS !! Inca nu ai uitat?! :)))

Vezi ca empty, r.rambo, spazz si nutline sunt putrezi de bogati, si mie mi-au dat 10m, le-am cerut si mi-au dat, ei ia 400k din dobanda la fiecare payday....

Cere-le lor :))) ;;)

nu merge, astept banii :-W

Diseara dupa rob :-" poate uiti si tu totusi :))

empty, vezi ca am scris ceva mai sus, nu mi-a mers QUOTE, forumu asta e cam puturos...nici emoticoane in exces nu ma lasa sa pun...neserios, ar trebuii sa-i dai FW fara discutii, daca o tine tot asa ar trebuii demis...ti-am lasat si o poza cu Krystyna, ea e aia dezbracata

Ce m-am plictisit...cred ca ma bag la somn (:|

Neatza, somnorosi mai sunteti, ce discutii filozofice pe aici.

P.S: Avatar nou, va place? <3

___________________________________________________________________________________________________

Neatza uratule, ai reusit sa te trezesti?! ma mir..

Am vazut noul tau AV si...e nasol rau...toti albii pun poze cu negrii, parca esti tigan...e parca, chiar esti

__________________________________________________________________________________________________________

Da, da, foarte filozofice.

Trai-ti-ar familia sa-ti traiasca, de ce vorbesti asa mult?

Cu cine sa recuperez? Nu vezi ca posteaza decat 10 persoane...

Banc sec esti tu ba.

Rank down!

_________________________________________________________________________________________________-

Ai uitat pe langa filozofice, erotice

De ce vorbesc asa mult?! De ce nu? da-mi bani sa tac !

Cu cine recuperezi? iti arat eu cu cine :> click :D

Asa, tot nu mi-ai raspuns la intrebare, de ce ai numele ala sec?

NuTLine fraerica, rank down >:), acum ai ca mine, nu imi mai dai ordine toata ziua :-W:)))

_______________________________________________________________________________________________________________________

Daca ma mai iei la misto iti dau doua rank-uri down, nu decat unul

Ar fi ceva, tot aseara am avut rank 1, nut vrei si tu uratanie?

________________________________________________________________________________________________________

Sa-ti fie rusine, la cat de activ si cat de competent sunt eu ar trebui sa am sublider de mult. Apropo 11 persoane cu tot cu mine

Adryan ca fata aia de pe mess de la tara la tine era murdara la ass trebuie sa o pui pe forum sau macar da-i PM lu' mdy sa vada si el minunatie de fata.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Tu activ ?! Am trait sa o vad si pe asta

Vezi ca am pus una din poze lui empty mai sus

Cica nu era murdara, era muscata, ala care a bagat nasu a muscat de foame sau pofta

PS: De ce nu ma lasa forumu asta urat sa postez ?! Zice ca daca am multe emoticoane sa le sterg, ce naspaaaaaaaaaa mai naspa decat spazz si nutline la un loc... trebuie sa sterg emoticoanele

PS: Cica nu am voie nici cu prea multe Quote, ba ce naspa..numai voi sunteti devina ca ma puneti sa dau quote la tot

Vad ca acum incepi sa iti structurezi posturile pe capitole.. bun.. primul pasul spre a scrie o carte.

*Cine e gagicuta aia?

Ops Ops OpS !! Inca nu ai uitat?!

Vezi ca empty, r.rambo, spazz si nutline sunt putrezi de bogati, si mie mi-au dat 10m, le-am cerut si mi-au dat, ei ia 400k din dobanda la fiecare payday....

Cere-le lor

Da, iau prin gura.

Iar n-ati mai postat aici de peste 4 ore. Bine, o sa incep sa dau avertismente.

Vad ca acum incepi sa iti structurezi posturile pe capitole.. bun.. primul pasul spre a scrie o carte.

*Cine e gagicuta aia?

Da, iau prin gura.

Iar n-ati mai postat aici de peste 4 ore. Bine, o sa incep sa dau avertismente.

Ba empty deci pacat ca nu pot, dar exista mess >:), iar te injur 2 ore ca de obicei, ma chinui de ceva vreme sa incep eu pagina noua, si vi tu din somnul tau de veci si postezi ca n-ai ce face aici si POC pagina noua, ai sa-mi trag palme, sterge-ti topicul sa fac eu altu :)))

Ce e?! ce vrei cu gagica?! aia era aia de o visai cand mi-ai povestit? iti dau id-ul ei de mess dar nu are net, dar merge si altfel, iti dau numaru', o suni si ii zici ce vrei, fata te rezolva, ii zici de mine ca sa stie despre ce e vorba :)))

Mai am poze, mai vrei?! :> ITi dau cate vrei, 100k poza, pana acum trebuie sa-mi dai 200k + ca am platit aseara acceptul sa ies din jail deci inca 500k.

Nah, uite alta poza, spor la /wank, dupa ce termini vezi ca vreau sa fac un event si am nevoie de sponsorizare ;;): http://uploadimage.ro/images/60480770795260702890.jpg

Ba empty deci pacat ca nu pot, dar exista mess >:), iar te injur 2 ore ca de obicei, ma chinui de ceva vreme sa incep eu pagina noua, si vi tu din somnul tau de veci si postezi ca n-ai ce face aici si POC pagina noua, ai sa-mi trag palme, sterge-ti topicul sa fac eu altu :)))

Ce e?! ce vrei cu gagica?! aia era aia de o visai cand mi-ai povestit? iti dau id-ul ei de mess dar nu are net, dar merge si altfel, iti dau numaru', o suni si ii zici ce vrei, fata te rezolva, ii zici de mine ca sa stie despre ce e vorba :)))

Mai am poze, mai vrei?! :> ITi dau cate vrei, 100k poza, pana acum trebuie sa-mi dai 200k + ca am platit aseara acceptul sa ies din jail deci inca 500k.

Nah, uite alta poza, spor la /wank, dupa ce termini vezi ca vreau sa fac un event si am nevoie de sponsorizare ;;): http://uploadimage.r...95260702890.jpg

Nu pot sa cred a pus poza =))))))) cum pana mea esti prea nub Adryan, apropo mdy daca imi dai rank down te tund unde era fata aia murdara :)). Intru amuia la sedinta aia in care iau sublider, ne auzim :*

Nu pot sa cred a pus poza =))))))) cum pana mea esti prea nub Adryan, apropo mdy daca imi dai rank down te tund unde era fata aia murdara :)). Intru amuia la sedinta aia in care iau sublider, ne auzim :*

Ce ai ma?! De ce sa nu pun poza? nu am pus ca sa se vada pe tot ecranu, am pus link, daca vrei te uiti daca nu, nu, am uitat sa pun INTERZIS MINORILOR !!

Dar pana la urma si ei sunt oameni, deci...au voie, bine ca nu avem drq fete in factiune ca atunci nu mai faceam nimic....

Ce sublider ma?! esti prost? Mai ai de mancat putin cascaval :> soarece .................. ce esti !!

EDIT EDIT EDIT: BA BA BA, acum am vazut? de cand imi zic tu mie "prea nub"?!?!?! ne-am uitat gradele nevasta - mea? Sa vezi ce te ard la noapte, dormi aburita. PS: Am pus cativa prieteni, le-am dat bani sa puna contracte, si cica ai vreo 74 pana acum :X

Edited by Adryan5200

Back si eu de la bere :(

Iar am pierdut notiunea timpului :-"

Iar ma arde empty :))

Ba adryan. vorbeste frumos cu nevasta-ta :D e si ea om las-o sa se simta bine

Ne auzim in game

Ce ma?! cum sa vorbesc frumos cu ea, ea ma inseala cu primu betiv din sat si eu sa-i vorbesc frumos?! pana nu ma inseala cu un miliardar sa-i ia averea o bat de ii suna apa in cap, mama ei, cum m-am pricopsit eu cu ea...si copiii, Krysty si SpaZz, ai iesit mai rai ca ma-sa(NuTLine), ce mi-a trebuie mie nevasta nu stiu....nici daca o luam pe emptyna nu era asa de rau, sau poate era mai rau :)))

EDIT EDIT EDIT: Maine bag divort...nu mai pot sta cu povara asta pe cap, e mai rau ca un Ferrari, mananca mai multi bani decat 10 masini, ma casatoresc cu Daniela, prima dragoste nu se uita niciodata :X

EDIT EDIT EDIT: ba angelx, m-am plictisit de cum postezi tu pe forum, 3 randuri, back de afara,[enter], ce faceti?, [enter], ne auzim in game imediat, data viitoare il pun pe piticu pe tine, sa te tina numai in mute si slapuri

EDIT: ce prost sunt, am scris mu-te in loc de mute....m-am molipsit de la nevasta-mea

Edited by Adryan5200

Bona sera... exceptand problemele medicale pe care le am... si care in cel mai scurt timp posibil se vor rezolva(O zi, doua...) voi incerca sa ma reintegrez, si sa revin la forma initiala, activitate deplina.

One week, shopping maxim for school.

L O L. ce de litere multe pe pagina asta..

Adio Mdy.

Chiar acum asta a inceput sa isi mute lucrurile in masina.. A zis ca se muta maine, nu astazi :|

Daca deconecteaza si modem-ul, raman fara net de acum :))

Chiar acum asta a inceput sa isi mute lucrurile in masina.. A zis ca se muta maine, nu astazi :|

Daca deconecteaza si modem-ul, raman fara net de acum :))

Asta = X

Daca asta = x, cine este X?

Asta = X

Daca asta = x, cine este X?

Chiriasul lu' unchimiu. Unchimiu e in Romania si pe langa noi, mai are 2 chiriasi. Unul din astia 2 chiriasi care de altfel este cel cu contractul la internet, se muta. Nu am cum sa deschid eu alt cont pentru internet pentru ca nu e casa mea.

Chiriasul lu' unchimiu. Unchimiu e in Romania si pe langa noi, mai are 2 chiriasi. Unul din astia 2 chiriasi care de altfel este cel cu contractul la internet, se muta. Nu am cum sa deschid eu alt cont pentru internet pentru ca nu e casa mea.

AAAAAAAAAAA. Am inteles.

Pai acum se poarta conexiunea wire-less, fara fir adica (in caz ca nu stii engleza).

AAAAAAAAAAA. Am inteles.

Pai acum se poarta conexiunea wire-less, fara fir adica (in caz ca nu stii engleza).

A, nu stiam. De la un timp se fac multe tranzactii online, cumparaturi, se joaca poker, lumea are parola la wireless, nu mai e ca inainte, in caz ca nu stiai.

A, nu stiam. De la un timp se fac multe tranzactii online, cumparaturi, se joaca poker, lumea are parola la wireless, nu mai e ca inainte, in caz ca nu stiai.

Da... da. Retele de proxenetism, bla bla.

Admin? :)) A iesit soarele si pe strada ta ?

Neatza baieti ! Astazi voi fi putin cam inactiv din cauza San Andreas -ului deoarece am vrut sa imi instalez ca un mare "fan al modurilor" SAMI si pam pam in loc sa imi imbunatatesc San Andreas-ul mai tare mi l-am stricat.... Deci mi-am downloadat 4 torenturi nuj care e bun daca aveti vreun torrent fara crack ca-s BATA cu instalarea adaugati id-ul meu : the_best_andrey2009 si datimi-l . O zi buna !!

Neatzaaaaaaaa

A, nu stiam. Mersi ca m-ai informat.

----

Te poti face hacker d'ala si spargi parole :))))

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic