Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Marsh ma ce cu cocalaru' ala care si-o rupt barnau? Apropo pe cine facema eu CoCaLaR ;x? Pe Adryan deci NuE ady si Daniele deci faci de astea bun o sa vedem noi de nu stau toata noaptea sa caut pe YuTub un clip cu nub o sa vezi tu :>. Hai ca intru si eu in game si mai vorbim.

Marsh ma ce cu cocalaru' ala care si-o rupt barnau? Apropo pe cine faceam eu CoCaLaR ;x? Pe Adryan deci NuE ady si Daniele deci faci de astea bun o sa vedem noi de nu stau toata noaptea sa caut pe YuTub un clip cu nub o sa vezi tu :>. Hai ca intru si eu in game si mai vorbim.

Intotdeauna s-a intamplat, se intampla si se va intampla asa. Dai unui om un deget si iti ia toata mana, pentru ca de... probabil e de la stramosii nostri. Am fost plecat 3 zile si nu mi-ati aratat nimic in afara de nesimtire, aroganta, prostie, neseriozitate. Totul e din vina mea, pentru ca v-am permis prea multe, in special unora dintre voi. Acest lucru se va schimba insa si veti vedea.

Dupa ce imi recapat netul, probabil va fi perfect chiar inainte ca voi sa incepeti scoala voi face o sedinta in care voi da un mic wipe factiunii. Pana atunci, insa, voi avea discutii cu fiecare-n parte. M-am saturat sa imi fie luata munca in bataie de joc pentru ca sunt glumet si "va amuz" pe /f.

Intotdeauna s-a intamplat, se intampla si se va intampla asa. Dai unui om un deget si iti ia toata mana, pentru ca de... probabil e de la stramosii nostri. Am fost plecat 3 zile si nu mi-ati aratat nimic in afara de nesimtire, aroganta, prostie, neseriozitate. Totul e din vina mea, pentru ca v-am permis prea multe, in special unora dintre voi. Acest lucru se va schimba insa si veti vedea.

Dupa ce imi recapat netul, probabil va fi perfect chiar inainte ca voi sa incepeti scoala voi face o sedinta in care voi da un mic wipe factiunii. Pana atunci, insa, voi avea discutii cu fiecare-n parte. M-am saturat sa imi fie luata munca in bataie de joc pentru ca sunt glumet si "va amuz" pe /f.

Vorbesti de nesimtire, aroganta, prostie in topicul cu discutii? Daca vrei nu o sa mai vorbim despre asa ceva eu unul o sa incetez daca te deranjeaza. Tin sa imi cer scuze daca e vorba despre asta.

Pai ce sa facem Angel? Murim de bucurie pentru ce ne-a placut foarte mult WAR-ul, mai rar asa factiune care sa organizeze WAR, chiar a fost prea mez poate am pierdut, dar am avut curajul sa luptam. Multumim R.Rambo pentru acest WAR, si Adryan pentru rob la care am luat 199.000$ ceapa ta! >:)

Pai ce sa facem Angel? Murim de bucurie pentru ce ne-a placut foarte mult WAR-ul, mai rar asa factiune care sa organizeze WAR, chiar a fost prea mez poate am pierdut, dar am avut curajul sa luptam. Multumim R.Rambo pentru acest WAR, si Adryan pentru rob la care am luat 199.000$ ceapa ta! >:)

Chiar era dorit acest war. Multumim rambo pacat ca nu l-am prins de la inceput :(

Pai tu nu stii ca lui adryan. ii plac numerele care se termin in 9 :))?

Edited by AnGeLx

Cei care ati luat rank-up asta-seara, va rog frumos sa aveti grija, pentru ca veti fi monitorizati, si orice greseala majora duce la rank down.

Stiti foarte bine, ca asa cum luati UP, asa puteti lua si DOWN.

Totusi, imi mentin ideea, ca imi puteti demonstra multe lucruri constructive in aceasta factiune.

# Noapte buna !

Vorbesti de nesimtire, aroganta, prostie in topicul cu discutii? Daca vrei nu o sa mai vorbim despre asa ceva eu unul o sa incetez daca te deranjeaza. Tin sa imi cer scuze daca e vorba despre asta.

Vorbesc de joc. Era logic ca de joc vorbeam din moment ce de cateva saptamani ma rog de voi sa purtati discutii in topicul asta.

Ce liniste, chiar inainte de war. Sper sa pot ramane si eu :D

Haha, ai noroc ca nu am raspuns eu la aplicatii atunci cand ti-ai depus aplicatia.

Ce ironie, acum 1-2 luni faceai comentarii de genul "cel mai inactiv lider esti tu (n.r.- eu)", iar acum aplici in factiunea cu cel mai inactiv lider.

Edited by emptYmdY

Vorbesc de joc. Era logic ca de joc vorbeam din moment ce de cateva saptamani ma rog de voi sa purtati discutii in topicul asta.

Haha, ai noroc ca nu am raspuns eu la aplicatii atunci cand ti-ai depus aplicatia.

Ce ironie, acum 1-2 luni faceai comentarii de genul "cel mai inactiv lider esti tu (n.r.- eu)", iar acum aplici in factiunea cu cel mai inactiv lider.

N-am zis ca esti cel mai inactiv lider. Acum o spun si voi spune asta mereu: Dienutza e cel mai inactiv lider. De ce? Am fost in taxi pe ... celalalt cont (kenneth.) si tot ce pot spune e ca Taxi e o gasca de mentalisti. In ce sens? Treceau ORE fara sa vorbeasca cineva pe /faction chat. Eu NU SUPORT chestia asta, din moment ce sunt foarte sociabil (cred c-am uitat sa mentionez in aplicatie). Toti faceau comenzi pentru rank-up. Nici MrYonutz n-a suportat asta.

*Imi pare rau daca te-am suparat, dar eram nervos pentru ca mi-a dat FP si nici 3 zile n-aveam. Stii ca oamenii la nervi fac foarte multe lucruri idioate fara sa-si dea seama si frang efectiv "inima" unora. Adica-i dezamagesc ... si tot asa. (as mai spune niste chestii dar tu/altii le vei/veti considera pupincureala)

Imi cer scuze ca nu am putut ajunge la "war". Ati castigat?

Eu am iesit la jumatatea war-ului, dar din moment ce majoritatea de la noi se plangeau ca au wanted 6 (eu aveam 7 killuri), consider ca runda 1 a fost a noastra.

Edited by Kenneth

Trecand peste momentele mai putin placute, ale voastre, desigur, vociferez, ca m-am trezit si eu... intr-un sfarsit !

#Kenneth, am o curiozitate morbida, ce faceai la ora 7? Nu mai puteai sa dormi sau ... ? :))

#Voi raspunde la "Servicii", sa faceti o mica trecere pe acolo... sa vedeti cum sta treaba.

Buna Dimineata News Reporter!

Dupa o apriga lupta cu somnul, am reusit sa ma dau jos din pat :))

Se pare ca a dat activitatea in PD, la 3 noaptea au venit 7 politisti la rob...

Felicitari celor care au primit rank-up ( am uitat sa va zic aseara ) :)))

Ma duc pe balcon sa beau niste cafea.

Bafta la news-uri / interviuri.

Trecand peste momentele mai putin placute, ale voastre, desigur, vociferez, ca m-am trezit si eu... intr-un sfarsit !

#Kenneth, am o curiozitate morbida, ce faceai la ora 7? Nu mai puteai sa dormi sau ... ? :))

#Voi raspunde la "Servicii", sa faceti o mica trecere pe acolo... sa vedeti cum sta treaba.

A plecat tatal meu de-acasa si nu mai puteam dormi. Asa ca .. din moment ce n-avea cine sa-mi faca morala gen: "La ora asta ai deschis PC-ul?! Culca-te dracu la loc" am zis sa profit de ocazie :)

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic