Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce pacaleala v-ati tras toti cu plecarea mea, inclusiv emptY. Mersi Pitic ca mi-ai tinut masina, ai fost complice, oarecum. De maine ne punem pe treaba, emptY, daca poti, sa raspunzi la aplicatii pana dimineata, sa pot da testele cu ei, daca o sa fie vreunu‘ acceptat, desigur. Mai ascult si eu putina muzica sa pot trage un pui de somn, sunt treaz de la 6. Noapte buna!

P.S: Va rog a-mi scuza greselile de scriere, telefonu‘ m-a ajutat sa scriu aceste randuri.

Teolik, blestem ziua (adica azi) in care m-am intalnit cu tine pe RPG2!

Krysty......... Nu pot spune nimic, si eu am crezut. :|

In rest.. cred ca ma duc sa dorm putin, sunt treaz de la 6.

Salut! :)>-

Edited by DanielBoyd

Ce pacaleala v-ati tras toti cu plecarea mea, inclusiv emptY. Mersi Pitic ca mi-ai tinut masina, ai fost complice, oarecum. De maine ne punem pe treaba, emptY, daca poti, sa raspunzi la aplicatii pana dimineata, sa pot da testele cu ei, daca o sa fie vreunu' acceptat, desigur. Mai ascult si eu putina muzica sa pot trage un pui de somn, sunt treaz de la 6. Noapte buna!

P.S: Va rog a-mi scuza greselile de scriere, telefonu' m-a ajutat sa scriu aceste randuri.

Am raspuns deja. Nu neaparat pentru faptul ca suntem 21 in factiune, dar vreau sa incep sa dau mai multe sanse aplicantilor. Tocmai de aceea am acceptat mai multi pentru teste decat am respins.

Oricum multi dintre noi au crezut ca vei plecat. Eu acuma ma pun la somn. Se pare ca server-ul este si acum inchis.

Poate ca asta este si teoria lor.. Sa inchida RPG 1 si sa lase doar RPG 2 deschis.....

Eu va urez noapte buna.

Edited by Vlad09

Ce pacaleala v-ati tras toti cu plecarea mea, inclusiv emptY. Mersi Pitic ca mi-ai tinut masina, ai fost complice, oarecum. De maine ne punem pe treaba, emptY, daca poti, sa raspunzi la aplicatii pana dimineata, sa pot da testele cu ei, daca o sa fie vreunu' acceptat, desigur. Mai ascult si eu putina muzica sa pot trage un pui de somn, sunt treaz de la 6. Noapte buna!

P.S: Va rog a-mi scuza greselile de scriere, telefonu' m-a ajutat sa scriu aceste randuri.

Ahahahaha. Masina ramane la mine?:)))

Se pare ca acesta este ultimul meu post in acest topic. Sper ca, cat de curand sa ne reintalnim in News Reporter sau in alte factiuni si sa ne intelegem la fel bine.

Multa bafta tuturor.

Baaai puteti vreunu sa vorbeasca cu adminii sa se uite la cererile de unban? Ma jucam linistit pe server si s-a deconectat. Si cand sa intru cica your ip is banned.:| Sa mor de stiu ce s-a intamplat.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic