Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata . E foarte frumos la mate. Nu inteleg nimic. Ne auzim mai tarziu.. bafta la scoala si o zi buna:*

Patrunjel nu esti singurul, si eu ma bat cu matematica.

8-> Si eu. In fine. :-J

Salutari stimati reporteri!

Am ajuns acasa acum doua ore.

Totusi, m-am culcat putin, abea m-am trezit.

Imediat ma duc sa fac un dus, sa mananc ceva si sa ma uit la noul episod din Dexter.

Aveti grija de voi, mult succes la [/news]-uri.

P.S. Multa bafta la test alquaida! :)>-

EDIT

Reclama la deodorant

Un deodorant obisnuit doar ascunde mirosul de transpiratie. Noul nostru deodorant actioneaza altfel: omoara bacteriile, se absoarbe prin piele, nimereste in sange, ajunge la celulele nervoase, opreste respiratia...

Mortii nu transpira!

:|

EDIT

Acum ma duc sa ma uit la Dexter, dar, intre timp.... savurati :)) :

Edited by F4G DanielBoyd

Salutare!

Acum am ajuns si eu acasa, ma duc sa mananc ceva si ma culc.

Salut copilasi!

Ma bucur ca m-am reintors in NR, ma simpt mult mai bine aici decat oriunde-n alta parte, cu toate ca nici in Barzini nu am dus-o rau, sunt baieti de treaba.

Bine ai revenit prietene :))

8-> Si eu. Matematica asta.

Grecii nu prea aveau ce sa faca, in Dacia mai muncea omul la camp,

mai batea o nevasta, aia nimic frate, faceau matematica. In fine. :-J

Daca v-ati dus la mate-info, nu am ce sa va fac, indurati. =)))

Salut copilasi!

Ma bucur ca m-am reintors in NR, ma simpt mult mai bine aici decat oriunde-n alta parte, cu toate ca nici in Barzini nu am dus-o rau, sunt baieti de treaba.

Rambo iti doresc toate cele bune. Prima data cand am intrat in NR s-a schimbat liderul, cand am intrat in Barzini, s-au schimbat 2 lideri iar acum cand am intrat din nou in NR s-a schimbat subliderul. Oare ce urmeaza?

Patrunjel nu esti singurul, si eu ma bat cu matematica, am si bacul anul asta (scolar) si dau M1.

Ne vedem diseara in joc, trebuie sa invat la bio, maine dau test.

Bafta!

Si nu uitati: Locul 2, e sub noi!

Bine ai venit..Sper sa ne intelegem bine :*

Neata . E foarte frumos la mate. Nu inteleg nimic. Ne auzim mai tarziu.. bafta la scoala si o zi buna:*

SI eu am aceasi problema..Matematica asta :))

Hai salut ! Am invatat si eu la repezeala umpic...Nu prea am avut rabdare..Ne vedem in game bafta la toti !! :)

Daca v-ati dus la mate-info, nu am ce sa va fac, indurati. =)))

Ma, eu sunt in a 8-a :)) .

Iti dai seama ce ar fi pe capul meu daca m-as duce la mate-info.

Apropo, de acord cu Daniel, asa va trebuie daca v-ati dus la mate info! =))

Mate-info germana. Cel mai greu profil. Sper sa-l trec cu bine. Vreau sa dau mai departe la info la Cluj sau Iasi.

Tineti-va de scoala ca nu prinde rau. Si cei de la liceu, invatati din timp. Acum imi dau seama, cand sunt in clasa XII-a, ca am de invatat in cateva luni ce nu am invatat in 3 ani.

Si de ce am ales mate-info? Simplu. Nu trebuie sa tocesti. Trebuie doar sa lucrezi multe exercitii si sa intelegi. Cel putin asa mi se pare mie, care niciodata nu am pus accent pe celelalte discipline, doar mate info romana si germana.

Va urez mult succes la scoala, puneti mana si invatati!

Salut colegi. Abia ce am ajuns si eu acasa. Intru imediat in game.

Cat despre mate eu unu incer sa o inteleg dar nu reusesc.

Poate intr-o alta viata o s-o inteleg.

Buna seara, ma scuzati pentru ca am apsentat ieri la sedinta, dar nu aveam o conexiune la internet, nici acum nu am, sunt cu telefonul in curte si fur net de la vecini... Sper sa revin cat mai curand, eu avand net prin modem, problema este la mine, la calculator sau la modem, deci o sa incerc sa reinstalez windows-ul, poate, cine stie. O sa fac totusi si o cerere de inactivitate pentru urmatoarele zile, "better to be safe than sorry". Inca ceva, eu aveam un live, beneficiarii doreau sa se tina cat mai repede, deci, daca cineva este amabil sa ma ajute si sa le acorde live-ul, as fi recunoscator.

Edited by Cartofar

Imi cer scuze patrunjel dar mia cazut netu. Sunt intrat de pe telefon. Sper sa putem relua maine.noapte buna.bafta all...

Edited by Vlad09

Neata la toata lumea |:)...rau e la scoala :((.Mai ales cand am si lucrare.....Hai bafta la [/news-uri]ne auzim pe seara pentru ca am si meditatie azi:((...ce bine era in vacanta:)).

Salut Casian, salut Angelx ! salut reporteri ! 8->

Eu acusi trebuie sa ies...am teme multe :(

Azi am castigat event Simon Spune organizat de Taxi (Sickk), premiul era 2.0 mil :X

Bafta tuturor !

Edited by The Assassin

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic