Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cica empty la reclamatii: vezi.ti de trreaba ta si LASA.MI topicul de reclamatii in pace=))

Pai nu-i asa? :))

M-am luat dupa modelul din primu post. WTF!?

Inseamna ca sunt eu prost si am facut modelul gresit. De fapt, l-am facut atunci cand targurile nu erau obligatorii. Da edit si pune membrii invoiti / absenti. Daca nu merge sa dai edit, da-mi pm si spune-mi membrii invoiti / absenti.

*Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

**Azi e cea mai nasoala zi, am ore pana la 3 (:|

Salutare tuturor. Yonutz sunteti o clasa de manelisti? :))

Salutare lume...... Abia ce am venit si eu de la scoala.. M-am saturat de scoala...

Da, ne spargem...

Ai grija la dublu post...

Eu am iesit din joc. Ma duc sa fac o baie, iar apoi la TV. Ne vedem maine dimineata in joc. Pana atunci, noapte buna.

Da, ne spargem...

Ai grija la dublu post...

Eu am iesit din joc. Ma duc sa fac o baie, iar apoi la TV. Ne vedem maine dimineata in joc. Pana atunci, noapte buna.

Lol Ioane, era sa nu te mai recunosc.

DE CE TI-AI SCHIMBAT BA NUMELE?

Sa nu ii mai spunem "MrCoyutz".

Azi am ziua aia idioata, cu 7 ore, ies la 15, ma duc sa imi fac un ness si plec la liceu.

DE CE TI-AI SCHIMBAT BA NUMELE?

Ho ma sa nu faci ceva la inima. =)) Ce-are? E misto. L-am schimbat ca stiam ca ai bind pe /fwarn mryon, si acum n-o sa mai mearga. >:)

Lol Ioane, era sa nu te mai recunosc.

Sa nu ii mai spunem "MrCoyutz".

DA... da' toti o sa-mi ziceti asa.

Pe bune, la inceput voiam sa pun Ion, da' e luat, dupa John, da' era luat, si am pus asta...

Da-l afara. Merita, sincer.

Post. Acuzatii nefondate! De unde stii tu ca merit? Ce drept ai tu sa-mi zici mie ca merit sa fiu dat afara?

Neata, azi sunt de servici. \:D/ Da' e aiurea ca tre' sa merg sa iau absentii... sa merg din clasa in clasa......

Ho ma sa nu faci ceva la inima. =)) Ce-are? E misto. L-am schimbat ca stiam ca ai bind pe /fwarn mryon, si acum n-o sa mai mearga. >:)

True story!

N-am chef sa fac nimic in dimineata (la voi) asta asa ca aman treburile factiunii pe maine, cand vin la 10:40, deci ne auzim atunci. Ma dor dintii in ultimul hal, dar macar merita.

Vedeti ce faceti, pa.

True story!

N-am chef sa fac nimic in dimineata (la voi) asta asa ca aman treburile factiunii pe maine, cand vin la 10:40, deci ne auzim atunci. Ma dor dintii in ultimul hal, dar macar merita.

Vedeti ce faceti, pa.

Ce-ai facut cu dintii aia?...

Ce treburi aveam azi? /:)

Neataa bai. Eu nu merg azi la scoala , sunt la concurs:>

Ce bine de tine ca nu mergi azi la scoala. Si eu trebuie sa plec mai tarziu la scoala, dar am ore usoare astazi

La multi ani tuturor celor pe care ii cheama Dumitru.....

Nseara draagii mei :)) Back de la scoala.. am vacanta 1 saptamana ( ce director bun :X ).

Am fost cu un prieten la niste "domnisoare" si am cam ma doare capu' dupa cat le-am educat... asa ca ma bag la somn, ne vedem mai tarziu.

CE bine de tine ca nu faceti ore... Eu saptamana viitoare cred ca am multe teste.... M-am saturat de ore..

Ce-ai facut cu dintii aia?...

Ce treburi aveam azi? /:)

Am aparat de un an, iar ieri mi-a pus si elastice. Elastice insemnand in cerc rotund si foarte mic, elastic, care sta agatat de 2 dinti de sus si unuil de jos, deci practic gura mea sta-nchisa :)).

Nu voi, eu.

*Djteolik, te mananca pielea rau si nu stii cum sa ceri bataie. Cererea de demisie e respinsa!

**Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

***Azi vin devreme, pe la 10:40 ora voastra. Ne auzim atunci :*.

Am aparat de un an, iar ieri mi-a pus si elastice. Elastice insemnand in cerc rotund si foarte mic, elastic, care sta agatat de 2 dinti de sus si unuil de jos, deci practic gura mea sta-nchisa :)).

Nu voi, eu.

*Djteolik, te mananca pielea rau si nu stii cum sa ceri bataie. Cererea de demisie e respinsa!

**Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

***Azi vin devreme, pe la 10:40 ora voastra. Ne auzim atunci :*.

Empty ai gura inchisa ca aia diin SAW:))

True story!

Vedeti ce faceti, pa.

Sa sti ca merita. Eu nu am avut dar am vazut la altii si rezultatele au fost misto.

Patrunjel ai vazut toate filmele SAW? Merita vazute!!!

Sa sti ca merita. Eu nu am avut dar am vazut la altii si rezultatele au fost misto.

Patrunjel ai vazut toate filmele SAW? Merita vazute!!!

nu chiar toate:)) am vazut 1, dar stiu ce e in ele sunt ok

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic