Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Imi cer scuze ca revin asa repede, dar am gasit asta, si.. :)) ... =)).. =))))))) Geo, uite ma ce i-ai facut lui Gillete.

Lasa Gillete, facem noi o petitie sa-i dea jos melodia aia de la signature. Hai ca ma duc sa mananc, salut!

Poftă mare vere.

*Salut, am revenit şi eu de la şcoală. Cum o mai duceţi, merg news-urile? :)

La 20:30 avem simulare live, să fiţi prezenţi.

Imi cer scuze ca revin asa repede, dar am gasit asta, si.. :)) ... =)).. =))))))) Geo, uite ma ce i-ai facut lui Gillete.

Lasa Gillete, facem noi o petitie sa-i dea jos melodia aia de la signature. Hai ca ma duc sa mananc, salut!

Sincer si pe mine ma enerveaza. De fiecare data cand intru acolo ma i-au nervii. Eu as fi primul care as semna acea petitie...

Ma duc sa mai repet ceva pentru maine si plec la culcare. Noapte buna!

Dai test sau teza? Eu astazi am avut teza la romana, ascultare la Geografie si la un modul... Sper sa iau ceva bun la romana.

Hai ca ma bag si eu la somn, nu mai pot de cap / + febra musculara.

Eu astazi am avut teza la romana, ascultare la Geografie si la un modul... Sper sa iau ceva bun la romana.

La cum vorbesti, se intelege ceva de genu' " Ba, macar 1 / 3 sa imi iasa ", Geografia si modulul ala deja sunt compromise, nu? :))

Hai, gata, noapte buna, aveti grija de voi.

Hai ca ma bag si eu la somn, nu mai pot de cap / + febra musculara.

La cum vorbesti, se intelege ceva de genu' " Ba, macar 1 / 3 sa imi iasa ", Geografia si modulul ala deja sunt compromise, nu? :))

Hai, gata, noapte buna, aveti grija de voi.

Ma. La Geografie am luat 7 si la modul un 5 in test si un 8 la ascultare... Deci.... MI SCUZA...:))

Am plecat la somn.. Noapte buna..

Neata all! Va salut din timpul orei de matematica deci va da-ti seama ce plictiseala e daca eu postez pe forum :))

Edited by RazviTnx

Neata all! Va salut din timpul orei de matematica deci ca da-ti seama ce plictiseala e daca eu postez pe forum :))

Neata. Cam asa e si la mine la mate. Eu dau astazi test la franceza si nu stiu nimic.... Uratimi bafta...

Neata. Cam asa e si la mine la mate. Eu dau astazi test la franceza si nu stiu nimic.... Uratimi bafta...

Bafta! Sa iei 3 =)))))) glumesc :)) daca sti ceva trebuie sa faci acolo deci succesuri :))

Edited by RazviTnx

Bafta! Sa iei 3 =)))))) glumesc :)) daca sti ceva trebuie sa faci acolo deci succesuri :))

Nu stiu nimic deoarece franceza e materia pe care o urasc cel mai mult.. Dar macar am descurc sa trec clasa... Mai ales ca anul asta e modul...

Am ajuns si eu acasa, doamne, ce zi usoara, am facut 1/2 din fiecare ora.

Pe bune acum, fiecare ora de curs a tinut 30 mins :X .

De ce? Ziua scolii... yay!..

Ma duc sa mananc ceva, ne vedem In-Game.

Aveti grija de voi!

Edited by F4G DanielBoyd

Am ajuns si eu acasa, doamne, ce zi usoara, am facut 1/2 din fiecare ora.

Pe bune acum, fiecare ora de curs a tinut 30 mins :X .

De ce? Ziua scolii... yay!..

Ma duc sa mananc ceva, ne vedem In-Game.

Aveti grija de voi!

wtf :)), maine e ziua liceului meu, nu cred ca o sa na duc, ne vedem cand ajung acasa.

Salut! Nu stiu cum o mai duceti voi, dar eu o duc foarte rau. Daca nu imi repar calculatorul in cateva zile emptY ma va demite. Sper sa nu..

Numai bine va doresc! Ciao!

Mai bine iti cumparai pc nou. Dar asta e. Bafta si tie..

Salut! Nu stiu cum o mai duceti voi, dar eu o duc foarte rau. Daca nu imi repar calculatorul in cateva zile emptY ma va demite. Sper sa nu..

Numai bine va doresc! Ciao!

:( Ai grija ce faci, repara-l. Daca nu, .... .

Salutare colegi!

Mi-e somn. Am avut o zi usoara, si totusi sunt mort de somn.

Ma duc si eu sa ma culc, poate mai repet la mate inainte.

Ne vedem maine, pe la 19:00.

Aveti grija de voi! La 19:45 sa fiti in HQ.

Edited by F4G DanielBoyd

Salutare News Reporter !!

Imi cer scuze ca nu am mai dat prin acest topic, dar din pacate, nu-mi permite timpul. Am avut, in ultimul timp, un program foarte incarcat. Plecam dimineata la 7 jumate de acasa si ajungeam seara la 8.

Sper sa-si revina la normal totul si sa ma pot dedica si eu mai mult timp acestei minunate factiuni.

In weekend voi fi inactiv deoarece plec la Craiova. Dar de luni incep sa ma ocup serios de anunturi gratuite si alte treburi legate de factiune.

Va urez bafta multa tuturor si un weekend placut!!

Numai bine!!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic