Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Trebuie sa reinstalez windowsul si am foarte multe date pe care nu imi permit sa le pierd..

Iti cumperi un Hard extern. Transferii totul pe el si gata... Ai rezolvat problema..

Ce activitate proasta aveti..

In curand multi vor fi demisi, in special cei de rank 3+.

Cum adica activitate proasta? Eu sunt mereu on dimineata cand nu e nimeni in game. Neata. Abia ce m-am trezit si eu..

Dar de ce ai stat doar la 2 lectii?

Au facut profesorii greva?

Nu :) Sunt racit+obosit dupa antrenamentul de ieri+ma prefaceam ca mi se invarte capul=Absente motivate :) Edited by Kasper

Nu :) Sunt racit+obosit dupa antrenamentul de ieri+ma prefaceam ca mi se invarte capul=Absente motivate :)

Eu ma gandeam ca ai plecat fara absente Eu sunt la tic. Trebuie sa ne aduca teze la romane........ Bafta la toti. Ne auzim spre seara...

Eu ma gandeam ca ai plecat fara absente Eu sunt la tic. Trebuie sa ne aduca teze la romane........ Bafta la toti. Ne auzim spre seara...

Succes la teza.

*Neata.

**Rank 4+, va rog sa postati in topic-ul de teste daca ati dat teste, nu le mai lasati pe mai tarziu, postati imediat ce ati sustinut un test.

Succes la teza.

*Neata.

**Rank 4+, va rog sa postati in topic-ul de teste daca ati dat teste, nu le mai lasati pe mai tarziu, postati imediat ce ati sustinut un test.

Se pare ca mi-ai purtat noroc. Am luat a doua nota din clasa.. adica 7... Bafta tuturor.

Ma duc la masa si dupa intru in game.

Buna seara reporteri!

Vreau sa va anunt ca va intra pe contul meu un bun prieten pe nume Florin. Sper sa va intelegeti bine si sa il ajutati cu tot ce se poate, explicandu-i frumos daca va gresi. Vreau sa mentionez ca el a mai fost in aceasta factiune cu mult timp in urma si stie destul de bine regulamentul. Va rog sa-l tratati ca pe un membru de rank 1. Imi asum toata raspunderea pentru tot ce va face. Inca odata imi cer scuze in fata lui emptY si in fata voastra (a tuturor) ca nu pot intra personal. Va multumesc!

Va doresc o seara placuta!

P.S.: Sper sa nu fie o problema pentru nimeni si sper ca nu va va deranja acest lucru.

Edited by MrCasian

Buna seara reporteri!

Vreau sa va anunt ca va intra pe contul meu un bun prieten pe nume Florin. Sper sa va intelegeti bine si sa il ajutati cu tot ce se poate, explicandu-i frumos daca va gresi. Vreau sa mentionez ca el a mai fost in aceasta factiune cu mult timp in urma si stie destul de bine regulamentul. Va rog sa-l tratati ca pe un membru de rank 1. Imi asum toata raspunderea pentru tot ce va face. Inca odata imi cer scuze in fata lui emptY si in fata voastra (a tuturor) ca nu pot intra personal. Va multumesc!

Va doresc o seara placuta!

P.S.: Sper sa nu fie o problema pentru nimeni si sper ca nu va va deranja acest lucru.

Vei fii demis. Joci tu, nu prietenii tai. Cand ti-am acceptat cererea de inactivitate ti-am spus ca-ti dau 3 saptamani sa-ti rezolvi problemele, aproape s-au scurs cele 3 saptamani si tu nu ai rezolvat nimic.

Vei fii demis. Joci tu, nu prietenii tai. Cand ti-am acceptat cererea de inactivitate ti-am spus ca-ti dau 3 saptamani sa-ti rezolvi problemele, aproape s-au scurs cele 3 saptamani si tu nu ai rezolvat nimic.

In acest weekend imi voi rezolva problemele intre timp ce prietenul meu va intra pe cont pentru ca stiu ca cele 3 saptamani aproape s-au scurs si nu vreau sa raman inactiv. Daca nu ma vei demite imi voi incepe activitatea de luni, exact cand se implinesc 3 saptamani. Promit! Daca ma vei demite, va doresc numai bine! Nu vreau ca totul sa se termine asa..

Am achitat toate salariile, cei care ati avut amenzi neachitate v-am scazut din salariu. Bratu, iti voi da salariul cand ma intorc. Probabil voi finaliza impreuna cu emptY emisiunile si vom incepe sa le sustinem. De astazi, noul responsabil cu posturile din topicul de discutii este Zww, vei incepe sa monitorizezi activitatea in acest topic incepand cu ziua de maine, 11.11.2012. Cei de rank 2+, chiar si cei de rank 1, va rog sa ii ajutati pe cei noi sa se acomodeze si le explicati toate nelamuririle. Eu ma intorc maine, nu stiu la ce ora, sunt plecat cu familia intr-o mini-vacanta, nu voi ajunge la sedinta, ascultati de membrii rank 4+ si sa nu vad posturi. Ciao :*!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic