Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna News Reporter! Ne auzim maine... :)

Noapte buna. Abia ce am dat si eu rob cu Piticul. Mare noroc am avut, deoare toti erau cu find pe noi.. Dar cum piticul este un bun sofer nu am dat fail.

Bună dimineaţa reporteri, eu am plecat la şcoală. Vorbim mai pe seară când revin.

Neata tuturor. Bafta la scoala la toti cei care ati plecat... Si bafta celor care dau anunturi gratuite si RP.

Neata all!! Ce face baietii? :)). Hai ca eu sunt la Info :)) va salut de la un calculator antic =)))

Noi prin game si pe forum. Astfel de pc-uri am si eu la informatica.... Te salut si eu si bafta la scoala.

Am venit si eu de la scoala, care e treaba?

Nu e treaba.

:))

Am ajuns si eu acasa... Am stat la 4 ore astazi. 3 ore de test. La istorie, nu-i problema, 10. La mate... hm... ......7? La romana, cred ca 9. E bine totusi.

Acuma ma venit si eu de la scoala. Maine sunt elev de serviciu :X Nu deschid nici un caiet / carte =))

Ne vedem in game :)

E posibil sa fiu si eu maine de serviciu, nu's sigur :) :) :) Edited by F4G DanielBoyd

Vreau sa va urez bafta multa tuturor !

Suneti niste baieti de nota 10. Din pacate eu treabuie sa ma retrag putin. Am Bacalaureatul anul acesta si imi este foarte frica.

Ne mai auzim, vedem prin game.

Sincer, imi pare rau ca ies, dar nu am de ales.

Vreau sa va urez bafta multa tuturor !

Suneti niste baieti de nota 10. Din pacate eu treabuie sa ma retrag putin. Am Bacalaureatul anul acesta si imi este foarte frica.

Ne mai auzim, vedem prin game.

Sincer, imi pare rau ca ies, dar nu am de ales.

Bafta in continuare Bratu. Ne pare rau ca ne parasesti asa de repede.... Bafta la bac.

Ma duc si eu la culcare, maine am lucrare la mate.

Bafta la testul la mate. Si eu test la mate... Dar nu prea imi fac griji.. noapte buna.

Eu ma bag la somn ca e tarziu si maine dau test. Noapte buna!

Astazi nu am fost activ pentru ca am avut antrenament imediat dupa scoala. Probabil si maine va fi la fel pentru ca am de invatat pentru teza.

. Bafta si tie la test.. Si noapte buna.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic