Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau sa va urez bafta multa tuturor !

Suneti niste baieti de nota 10. Din pacate eu treabuie sa ma retrag putin. Am Bacalaureatul anul acesta si imi este foarte frica.

Ne mai auzim, vedem prin game.

Sincer, imi pare rau ca ies, dar nu am de ales.

Mult succes la bac si ai facut o alegere buna. Daca o mentii, ar trebui sa iei note mari la bac.

Neata, incep saptamana cu ore putin si termin cu ore multe ~X( , vorbim cand ajung.

Se uita si la fata..

Bună dimineaţa reporteri, eu mă duc să mă pregătesc pentru şcoală. Vorbim mai pe seară când revin.

Bafta la scoala. Eu abia ce m-am trezit. Ma duc ca am cateva teme de facut. Ne vedem in game.

Neata lume!!.. Sper ca voi o duceti mai bine decat mine...sunt atat de obosit incat nici 100 de "cacafele" nu m-ar putea pune pe picioare..am in cap numai " costul oportunitati", "capitalul", "profitul", "nevoi"etc..emptY parca tu te duceai pe profil economic deci tu ar trebui sa sti mai bine =))

Neata lume!!.. Sper ca voi o duceti mai bine decat mine...sunt atat de obosit incat nici 100 de "cacafele" nu m-ar putea pune pe picioare..am in cap numai " costul oportunitati", "capitalul", "profitul", "nevoi"etc..emptY parca tu te duceai pe profil economic deci tu ar trebui sa sti mai bine =))

Stiu eu bine cum e cu capitalul fix si mobil... Cu tot Patrimoniul asta...... De 3 ani numai asta fac... Sunt satul..

Stiu eu bine cum e cu capitalul fix si mobil... Cu tot Patrimoniul asta...... De 3 ani numai asta fac... Sunt satul..

Atunci Respect Bro'! eu daca mai citesc de doua ori alea le dau foc=)))

Mult succes la bac si ai facut o alegere buna. Daca o mentii, ar trebui sa iei note mari la bac.

=)) A vrut sa iasa pentru a aplica la Hitman Agency (BlooD la fel). Probabil acolo va da BACul..

Salut! Acum am ajuns acasa. Ma duc la invatat.. Maine dau teza. Multa bafta!

Nu sunt clase de economie in liceu, am luat acum, in clasa a 12-a o clasa de "Intro in Business" care de fapt e clasa de colegiu cu profesor de colegiu, dar nu e de mare ajutor. La colegiu insa, ma voi duce pe profil de "Business Administration / Entrepreneurship" ceea ce inseamna ca voi lua clase doar de economie / administrare business.

Nu mai am.

De ce-l faci nab? Tu erai perfect la inceput? Le stiai pe toate?

Nu chiar pe toate, dar asta cred ca o poate sti oricine. Chiar daca nu, se deduce usor.

Eu m-am dus la somn, maine dau teza si ma simt pregatit. Nu vreau sa iau nota mica pentru ca ma culc tarziu si nu ma pot concentra. Noapte buna!

Nu chiar pe toate, dar asta cred ca o poate sti oricine. Chiar daca nu, se deduce usor.

Eu m-am dus la somn, maine dau teza si ma simt pregatit. Nu vreau sa iau nota mica pentru ca ma culc tarziu si nu ma pot concentra. Noapte buna!

Uite ca nu o stiu toti. Cu toate astea, asta nu e motiv sa-l judeci sau etichetezi.

Nu sunt clase de economie in liceu, am luat acum, in clasa a 12-a o clasa de "Intro in Business" care de fapt e clasa de colegiu cu profesor de colegiu, dar nu e de mare ajutor. La colegiu insa, ma voi duce pe profil de "Business Administration / Entrepreneurship" ceea ce inseamna ca voi lua clase doar de economie / administrare business.

Eu ma refeream la colegiu ca te duci pe parte de economie :))) ca stiu ca ne-ai zis la un moment dat :)) Mai am un capitol care e destul de mare :(:X

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic