Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Păi spune aşa, am început să notez de Luni dimineaţa, şi multi au 0 posturi.

La sfarsitul saptamanii, duminica mai exact, postezi acolo. Valabil si pentru ceilalti responsabili cu problemele factiunii.

De asemenea, Zww, repeta-le in game sa posteze in acest topic si incurajeaza-i la discutii pe SUBIECTE, nu pe "buna dimineata, plec la scoala".

La sfarsitul saptamanii, duminica mai exact, postezi acolo. Valabil si pentru ceilalti responsabili cu problemele factiunii.

De asemenea, Zww, repeta-le in game sa posteze in acest topic si incurajeaza-i la discutii pe SUBIECTE, nu pe "buna dimineata, plec la scoala".

Am să vorbesc parte în parte cu cei care au 0 posturi, iar celorlalţi le mai repet pe family chat.

Am să vorbesc parte în parte cu cei care au 0 posturi, iar celorlalţi le mai repet pe family chat.

Ok.

*Mai stau vreo 20-30 de minute si ma bag in pat, sunt rupt. Maine am zi scurta si ies la 11:20 (21:20 ora voastra), dar cand ajung acasa o sa-mi sun un prieten din Romania sa mai barfim :))

Ok.

*Mai stau vreo 20-30 de minute si ma bag in pat, sunt rupt. Maine am zi scurta si ies la 11:20 (21:20 ora voastra), dar cand ajung acasa o sa-mi sun un prieten din Romania sa mai barfim :))

"Noapte bună."

Eu am plecat la şcoală, succes.

Aiurea.

Jackie_Dee, Bmw si Zww, verificati: http://forum.b-zone....-si-organizare/

Am verificat si am luat la cunostinta... O sa ma ocup cat pot eu de bine de aceasta responsabilitate.

P.S. Vreau sa vorbesc diseara cu toti mechanici... Vreau sa fiti in HQ la 21:00. Sper sa fiu ascultat.

Edited by Vlad09

Neata reporteri, azi m-am frezat si varul meu are botez :)

Sper sa reusesc la activitatea cu cele 3 factiuni.

Care e parerea voastra despre propunerea mea? Dar ganditi-va bine inainte dati un agrument ca e rea(nu e scris totul detaliat).

Edited by Kasper

Neata reporteri, azi m-am frezat si varul meu are botez :)

Sper sa reusesc la activitatea cu cele 3 factiuni.

Care e parerea voastra despre propunerea mea? Dar ganditi-va bine inainte dati un agrument ca e rea(nu e scris totul detaliat).

Sa sti ca ar fi o idee dar nu asa. Sa fie cum sunt peisajele. gen cel mai interesant ziar sau ceva de genu , un concurs mai mult tot pentru rank 1-2. Si nu este munca aiurea pentru ca le faci pentru raport nu doar pentru targ, asa ca nu cred ca merge ideea ta. Parerea mea!

*WaZzZzZzZEeEeE... Ce face baietii???? Eu acum veni de la scoala mananc si ma bag sa lucrez pentru firma si desigur intru si in joc. See Ya'

Salutare tuturor. Eu sunt la TIC. Nu uitati ca diseara vreau sa vorbesc cu cei de rank 1.... Ori inainte activitate, ori dupa aceasta activitate.

Bafta tuturor la /news si A.G.

Incepand de astazi ma voi ocupa de topicurile "Imagini si Suveniruri" si "Peisaje" in care membrii de rank 1-3 respectiv 1-2 sunt obligati sa posteze. Dupa cum stiti, primele 3 locuri la concursul de peisaje sunt premiate, asa ca astept posturile voastre :). De asemenea, se vor acorda prime pentru posturile din topicul de imagini si suveniruri.

*De dimineata m-am sculat... and so on... ~:>

Incepand de astazi ma voi ocupa de topicurile "Imagini si Suveniruri" si "Peisaje" in care membrii de rank 1-3 respectiv 1-2 sunt obligati sa posteze. Dupa cum stiti, primele 3 locuri la concursul de peisaje sunt premiate, asa ca astept posturile voastre :). De asemenea, se vor acorda prime pentru posturile din topicul de imagini si suveniruri.

*De dimineata m-am sculat... and so on... ~:>

Te-ai sculat sau te-ai trezit?

Te-ai sculat sau te-ai trezit?

El sa trezit, El junior sa sculat :D

Ma duc la botez, bafat baieti.

Azi veti fugari voi NG :D

Edited by Kasper

Buna dimineata, ce faceti?

Bine ai venit in News Reporter.

Am vazut cateva posturi si topicuri facute de tine si gramatica ta e la pamant. Daca te vad vreodata ca scrii in game cu greseli, te sanctionez.

A picat si MDY in plasa =))))

untitled.jpg

BAAAAAA, abia ti-am scos un FW, vrei sa-ti dau altul? =))))))))))))))

Eu glumeam ma, faceam misto de tine cu stalpuri..

Bine ai venit in News Reporter.

Am vazut cateva posturi si topicuri facute de tine si gramatica ta e la pamant. Daca te vad vreodata ca scrii in game cu greseli, te sanctionez.

BAAAAAA, abia ti-am scos un FW, vrei sa-ti dau altul? =))))))))))))))

Eu glumeam ma, faceam misto de tine cu stalpuri..

Stiu ca faceai misto, tocmai am gasit un clip cu tine:

x5fxQ.gif

Promyt k no sa may fak nikiodata.

------

Cica glumeste baiatul cand s-a vazut facut de ras pe forum.

@Krysty: sa mor de nu seama cu mdy =))))

Edited by Piticul

Stiu ca faceai misto, tocmai am gasit un clip cu tine:

x5fxQ.gif

Promyt k no sa may fak nikiodata.

------

Cica glumeste baiatul cand s-a vazut facut de ras pe forum.

@Krysty: sa mor de nu seama cu mdy =))))

Vorbiti mult. E dimineata, greu de procesat. Ne auzim diseara.

knapp01.png

Vezi ca Hogan a facut cerere de inactivitate si avea un live de dat cu unu Adrian10 (cel putin asa are nickname-ul pe forum), i-am dat PM si i-am spus sa vorbeasca cu un rank 4+ ca sa ii fie luat live-ul. Sa te ocupi de asta si sa ii fie luat live-ul in seara asta.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic