Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vezi ca Hogan a facut cerere de inactivitate si avea un live de dat cu unu Adrian10 (cel putin asa are nickname-ul pe forum), i-am dat PM si i-am spus sa vorbeasca cu un rank 4+ ca sa ii fie luat live-ul. Sa te ocupi de asta si sa ii fie luat live-ul in seara asta.

Sa fie on si sa ma sune pe mine / un rank 4+, sa nu fie dupa 21:30, atunci nu putem.

Sa fie on si sa ma sune pe mine / un rank 4+, sa nu fie dupa 21:30, atunci nu putem.

Daca nu te contacteaza nimeni pana la 20:00, uita-te la servicii si vezi ce live-uri are Hogan si gaseste-l pe respectivul. Ia-i tu live-ul sau da-l altcuiva.

Daca nu te contacteaza nimeni pana la 20:00, uita-te la servicii si vezi ce live-uri are Hogan si gaseste-l pe respectivul. Ia-i tu live-ul sau da-l altcuiva.

Aici erai mai mic si mai slab:

IQkEM.jpg

Buna dimineata. Astazi sper sa scap mai devreme si sa ne vedem in joc.

Hogan vezi ca am vorbit cu emptY si pachetul care ti-l daduse tie , cel al lui KeviN, l-am preluat eu..am vorbit deja cu Kevin!

*Neata Lume!!! eu azi o sa intru ceva mai tarziu pentru ca imi voi reinstala pc-ul..Dec ne auzim azi! Bafta!!

Hogan vezi ca am vorbit cu emptY si pachetul care ti-l daduse tie , cel al lui KeviN, l-am preluat eu..am vorbit deja cu Kevin!

*Neata Lume!!! eu azi o sa intru ceva mai tarziu pentru ca imi voi reinstala pc-ul..Dec ne auzim azi! Bafta!!

Da, stiu, nu e nici o problema.

Ok.

*Terminati cu posturile aiurea sau incep sa va sanctionez. Aveti doua optiuni:

• Ori discutati un subiect interesant, care nu are legatura cu samp-ul (de preferat, dar nu obligatoriu) si il dezbateti ca la carte, caz in care nu sunteti sanctionati.
  • Faceti posturi de genul "plec la liceu, ma cac, ma duc la baie" si sunteti sanctionati; nu postati deloc pentru ca nu va incadrati in niciuna dintre cele amintite, caz in care iar sunteti sanctionati.

Unde e plusul? :-W

Glumesc ;;)

you-dont-say.jpg

Neata, cum merge?

Salut, am revenit şi eu de la antrenament, ce obosit sunt. Mă duc să fac o baie şi cred că intru în joc pentru 10 minute şi apoi mă pun în pat. Cine credeţi că va câştiga, Tottenham sau Arsenal?

Salut, am revenit şi eu de la antrenament, ce obosit sunt. Mă duc să fac o baie şi cred că intru în joc pentru 10 minute şi apoi mă pun în pat. Cine credeţi că va câştiga, Tottenham sau Arsenal?

Arsenal.. Adica asa cred. Mereu in meciurile mari ei s-au motivat si au facut un meci bun...

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic