Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da, într-adevăr, când eram și eu la vârsta primară îmi plăceau sărbătorile din cauza cadourilor, dar știți, scopul scuză mijloace. :))

Acum, însă, este altceva. Mi se pare oarecum penibil, dar mă rog. Poate e altă pasă proastă de-a mea din cadrul vârstei actuale.

Sarbatorile sunt speciale pentru ca ti le petreci impreuna cu familia. Pentru unii asta conteaza, pentru altii le pasa de cadouri iar pentru restul distractia.

Mama cata activitate in acest topic. Asa ati facut si saptamana trecuta.. Sper ca saptamana asta sa fiti mai activi.

Cat despre sarbatori.... pentru mine conteaza distractia deoarece de cativa ani buni petrec craciunul de unul singur....

Mama cata activitate in acest topic. Asa ati facut si saptamana trecuta.. Sper ca saptamana asta sa fiti mai activi.

Cat despre sarbatori.... pentru mine conteaza distractia deoarece de cativa ani buni petrec craciunul de unul singur....

Eh, nu trebuie sa fim facem cate o pagina din ora in ora :))

Intr-o seara friguroasa, de iarna, o tanara statea pe unul din podurile Dambovitei si se gandea cum sa scape de viata asta amara.

La un moment dat, Mos Craciun se apropie si-i zice:

- Ce faci tu, aicea, fata mosului?

- Ce sa fac, mosule, iaca sunt suparata, ca n-am servici, n-am casa, n-am bani si ma gandesc sa ma omor, sa scap de toate necazurile.

- Ei, fata mosului, stai ca nu-i dracu asa de negru! Uite, eu pot sa-ti indeplinesc trei dorinte, acum, pe loc. Spune, ce-ti doresti?

- Pai, as vrea sa am o vila in Cotroceni...

- S-a facut! Asta e adresa si astea sunt cheile de la noua ta casa. Altceva?

- O masina, mi-ar fi de mare folos...

- Nici o problema! In garajul casei, un Mercedes te asteapta. A treia dorinta?

- Pai, as vrea sa am un cont in banca, sa-mi nu-mi mai fac griji din cauza banilor...

- In casa o sa gasesti un carnet de cecuri. Ai un milion de dolari in banca. Dar stii, fata mosului, ca toate astea sa se indeplineasca, trebuie sa indeplinesti o conditie...

- Spune, Mos Craciun, ce trebuie sa fac?

- Pai, as vrea sa te asezi in genunchi si sa-ncerci un sex oral.

- Vai, mosule, nu pot sa fac una ca asta!

- Cum, pentru toate dorintele care ti le-am indeplinit?

Pana la urma, fata se lasa convinsa si se apuca de treaba.

Dupa vreo 5 minute, mosu o intreaba:

- Cati ani ai tu, fata mosului?

Luand o scurta pauza, fata raspunde:

- 28, mosule.

- Si, la varsta asta, mai crezi in Mos Craciun?!!

Intr-o seara friguroasa, de iarna, o tanara statea pe unul din podurile Dambovitei si se gandea cum sa scape de viata asta amara.

La un moment dat, Mos Craciun se apropie si-i zice:

- Ce faci tu, aicea, fata mosului?

- Ce sa fac, mosule, iaca sunt suparata, ca n-am servici, n-am casa, n-am bani si ma gandesc sa ma omor, sa scap de toate necazurile.

- Ei, fata mosului, stai ca nu-i dracu asa de negru! Uite, eu pot sa-ti indeplinesc trei dorinte, acum, pe loc. Spune, ce-ti doresti?

- Pai, as vrea sa am o vila in Cotroceni...

- S-a facut! Asta e adresa si astea sunt cheile de la noua ta casa. Altceva?

- O masina, mi-ar fi de mare folos...

- Nici o problema! In garajul casei, un Mercedes te asteapta. A treia dorinta?

- Pai, as vrea sa am un cont in banca, sa-mi nu-mi mai fac griji din cauza banilor...

- In casa o sa gasesti un carnet de cecuri. Ai un milion de dolari in banca. Dar stii, fata mosului, ca toate astea sa se indeplineasca, trebuie sa indeplinesti o conditie...

- Spune, Mos Craciun, ce trebuie sa fac?

- Pai, as vrea sa te asezi in genunchi si sa-ncerci un sex oral.

- Vai, mosule, nu pot sa fac una ca asta!

- Cum, pentru toate dorintele care ti le-am indeplinit?

Pana la urma, fata se lasa convinsa si se apuca de treaba.

Dupa vreo 5 minute, mosu o intreaba:

- Cati ani ai tu, fata mosului?

Luand o scurta pauza, fata raspunde:

- 28, mosule.

- Si, la varsta asta, mai crezi in Mos Craciun?!!

Este un topic special pentru bancuri.. Te rog sa postezi acolo....

Si imi place activitatea voastra.... HAIDETI LA PARTY!!!!

Intrebare pentru strainezi.

Daca cumpar ceva de pe Amazon cu cont din USA, pot alege ca destinatie Spania?

Daca scrie FREE Super Saver Shipping mai platesc ceva cand ajunge?

Cumperi dildouri din strainatate? Astea din tara nu iti mai ajung? :)):)) Edited by Vlad09

>.< La mine de dimineata a plouat foarte tare, am venit la scoala ud de sus pana jos.

Pe la 10 a inceput sa ninga dar se dezgheta totul cand ajungea la pamant :(

Ma bag la The Walking Dead.

Intrebare pentru strainezi.

Daca cumpar ceva de pe Amazon cu cont din USA, pot alege ca destinatie Spania?

Daca scrie FREE Super Saver Shipping mai platesc ceva cand ajunge?

Logic ca nu, nataraule. Daca-ti faci cont pe okazii poti alege Spania ca destinatia? Loser :))))

Atentie

Este ultimul avertisment pe care vi-l dau tuturor, daca o singura data mai am reclamatii ca se face spam pe /f in timpul anunturilor gratuite, voi adauga o regula cu privire la asta, iar sanctiunea va fi faction warn + avertisment verbal si nu glumesc deloc. Negrean.boby si cei de rank 3+, voi sunteti vizati. Aveti rank mare si incalcati regulamentul? Vreti sa vedeti cum va sta cu rank 2, ca sa va amintiti? Atat va spun, nu va incercati norocul.

Inca o data iti spun, boby, daca mai faci spam la AG si mai scrii cu caps pe /f sau scrii 2-3 randuri cand vrei sa spui ceva, te sanctionez.

Valabil pentru restul membrilor care au astfel de iesiri.

Pentru mine sunt la fel de importante toate 3. E adevarat ca parca fara cadouri e naspa Craciunul, dar merge si fara... cred. :))

Cum?! Fara cadouri nu exista Craciun..au si ele farmecul lor..sau poate sunt eu mai copila si de aia gandesc asa..sau stiu eu..

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic