Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

hahaha! Eu nu cred asta. Bine, o mare parte din ce zice aia mi se potrivește și mie. :))

Eu cred că emptY e tandru cu fetele. :X

"M-am saturat de voi si de mangaielile voastre libidinoase" =))))))))))))))

Degeaba esti tandru daca nu le dai ce vor =))) (7 inches).

:| 6 ore de scoala + 2 ore de teme + 3 de pregatire = :((

Nu mai pot. Sunt terminat, ma ustura creierul. Plang cand vad AD-ul ala de la Pampers.

Nu stiu ce sa fac, intru putin pe SA:MP sa vad ce se mai intampla, sper sa raman la simulare, si dupa ... somn.

Cum am promis, din nou:

** Am uitat sa mentionez ora de la targul de joi. Acesta se va desfasura la ora 20:00, ceea ce inseamna ca la 19:40 - 19:45 sunteti in HQ. Voi repeta asta in fiecare post al meu din acest topic pana la ora cu pricina. Imi cer scuze, din nou, neatentia costa.

:| 6 ore de scoala + 2 ore de teme + 3 de pregatire = :((

Nu mai pot. Sunt terminat, ma ustura creierul. Plang cand vad AD-ul ala de la Pampers.

Nu stiu ce sa fac, intru putin pe SA:MP sa vad ce se mai intampla, sper sa raman la simulare, si dupa ... somn.

Cum am promis, din nou:

** Am uitat sa mentionez ora de la targul de joi. Acesta se va desfasura la ora 20:00, ceea ce inseamna ca la 19:40 - 19:45 sunteti in HQ. Voi repeta asta in fiecare post al meu din acest topic pana la ora cu pricina. Imi cer scuze, din nou, neatentia costa.

Ai ceva program incarcat :-S, lasa ca esti baiat mare si te descurci.

Acum intru si eu in game. Sunt putin obosit iar dupa simulare ma pun la somn.

O seara frumoasa tuturor.

Edited by x3n

Eu am meci la handbal de la 18:45 și nu știu sigur dacă ajung de la înceut, plus că știi problema mea cum că primesc crash-uri când e lag și când explodează mașinile lângă mine. :))Din păcate, Bucureștiul e ud ca femeia excitată. Sper să se răcească timpul să ningă și aici. mai* se scrie corect. Folosești „m-ai” atunci când „m-” este pronume personal, caz acuzativ, formă neaccentuată și „ai” face parte, împreună cu verbul de lângă, din modul indicativ, timp perfect compus. Îmi pare rău că nu pot ajunge. Sper să termin meciul repede și să ajung rapid acasă, chiar pare interesant. *Vă fac la posturi, stați liniștiți amândoi.

Ok.

"M-am saturat de voi si de mangaielile voastre libidinoase" =)))))))))))))) Degeaba esti tandru daca nu le dai ce vor =))) (7 inches).

Cu 3 inchi ai tai nu vorbeam.

Taci, mă, că emptY le duce la piscine. :))

Poate va dau 3 capace amandurora, fraierilor.

Nu, sunt la scoala si e interzis youtube-ul, facebook-ul, etc.

Esti pe tableta / laptop? Noua ne-au bagat wireless in tot liceu' de la RDS =)).

Ce ora ai?

Cand ajungi acasa sa le vezi neaparat =)))), am ras cateva ore bune =)).

Esti pe tableta / laptop? Noua ne-au bagat wireless in tot liceu' de la RDS =)). Ce ora ai? Cand ajungi acasa sa le vezi neaparat =)))), am ras cateva ore bune =)).

Nu ma, e un program care restrictioneaza site-urile care nu au treaba cu scoala sau care contin cuvinte interzise.

*Facem spam pe doua fronturi? :>

**Sunt in pauza.

Nu ma, e un program care restrictioneaza site-urile care nu au treaba cu scoala sau care contin cuvinte interzise.

*Facem spam pe doua fronturi? :>

**Sunt in pauza.

*Pentru asta m-am nascut 8-|

**Ceva bunaciuni, eventual un webcam?

*Pentru asta m-am nascut 8-|**Ceva bunaciuni, eventual un webcam?

*Atunci haide si acolo.

**De unde atatea bunaciuni, mai taie dreacu' din ele :)))))). Am ca wallpaper pe iPod "Romanians girls are the best" :X, because they truly are.

*Atunci haide si acolo.

**De unde atatea bunaciuni, mai taie dreacu' din ele :)))))). Am ca wallpaper pe iPod "Romanians girls are the best" :X, because they truly are.

Voiai sa spui "iPad", nici nu stii ce ai =))).

Iti spune ceva?

P3_7_inches_lg.jpg

Voiam sa spun iPod, nu iPad. Nu am iPad.

*Da, poza aia imi spune tortura anala prin care au trecut fetele mele.

Macar daca ziceai vaginala X_X .

*Ai iPod touch?

**Ba, eu daca iau suspend? Abia mi-a expirat celalalt =))).

Macar daca ziceai vaginala X_X .

*Ai iPod touch?

**Ba, eu daca iau suspend? Abia mi-a expirat celalalt =))).

Too bad daca iei suspend. As rade pana iti expira =))))))))))

*Eu tre' sa-l iau pe de Lamartine (=))))))))))))))))))))))))))))))))) ) la posturi

Salutare tuturor !

Am venit de la scoala la 3 , am mers la volei la 4, apoi am iesit la alergat..Am apucat si sa vin si eu la simulare.. am facut si temele :>

Ziua de azi e cam pe terminate pentru mine...

Maine cam lafel..scoala pana la 3 , la 4 sala..

Voi cum o mai duceti?

Too bad daca iei suspend. As rade pana iti expira =))))))))))

*Eu tre' sa-l iau pe de Lamartine ( =))))))))))))))))))))))))))))))))) ) la posturi

Eu vreau sa fac 4000 pana la Craciun.

thumb.jpeg?1333227536

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic