Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Bun venit celor noi!Dacă aveţi întrebări/nelămuriri întrebaţi un rank mai mare.

Activitatea în joc contează mai mult decât activitatea de la discuţii.

Dacă aveţi clienţi străini care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.
Dacă aveţi clienţi care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.

Am vazut că mulţi nu ştiu armele din GTA San Andreas şi Safe Zone-urile.

Aici aveţi toate armele din GTA San Andreas:

Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher.

Aici aveţi toate Safe Zone-urile:

Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rentcar LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, GarbageMan, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place si Jail-ul, Materials get/deliver.

Vă recomand să le învaţaţi sau să le notaţi pe o foaie care să o aveţi la îndemână.
Şi nu uitaţi, aveţi grijă la aceste geseli deoarece le observăm aproape în fiecare zi.

Spor la vândut licenţe!

Aici postaţi dacă aveţi probleme/nelămuriri legate de joc, nu alte prostii.

Astazi, 24.02.2014, ora 20:52, am primit rank 3 de la bunul lider Vladyyyyy, fac acest post sa-mi aminteasca cine sunt de fapt prietenii mei, familia mea si nu in ultimul rand fratii mei. Nu voi da edit la acest post pentru a nu se intelege altceva, acest post e facut in cinstea School Instructors, o factiune uimitoare in care imi voi continua cariera si voi progresa aici. Multumesc tuturor celor care mi-au vrut raul, fara ei nu puteam persevera in acest punct al carierei mele aici, multumesc tuturor celor ce mi-au vrut binele, fara ei nu asi fi rezistat aici in clipele grele ale carierei mele, multumesc School Instructors pentru tot ce mi-a oferit aici, si pentru tot ce va oferii si generatiilor ce vor urma! School Instructors va ramane pentru toata viata, factiunea mea de suflet, aici am intalnit oameni de un mare caracter, aici am intalnit oameni ce nu merita 2 bani, aici am intalnit lideri si sublideri minunati, aici voi intalnii viitoarele generatii. Voi ramane un instructor pentru toata viata, si imi voi darui tot timpul din lume ajutandu-i pe cei ce vor avea nevoie!

Asa să-i rămâie numele !

Roshule,felicitari pentru rank si eu unul ma bucur ca avem un "nab" ca tine in factiune.

Astazi, 24.02.2014, ora 20:52, am primit rank 3 de la bunul lider Vladyyyyy, fac acest post sa-mi aminteasca cine sunt de fapt prietenii mei, familia mea si nu in ultimul rand fratii mei. Nu voi da edit la acest post pentru a nu se intelege altceva, acest post e facut in cinstea School Instructors, o factiune uimitoare in care imi voi continua cariera si voi progresa aici. Multumesc tuturor celor care mi-au vrut raul, fara ei nu puteam persevera in acest punct al carierei mele aici, multumesc tuturor celor ce mi-au vrut binele, fara ei nu asi fi rezistat aici in clipele grele ale carierei mele, multumesc School Instructors pentru tot ce mi-a oferit aici, si pentru tot ce va oferii si generatiilor ce vor urma! School Instructors va ramane pentru toata viata, factiunea mea de suflet, aici am intalnit oameni de un mare caracter, aici am intalnit oameni ce nu merita 2 bani, aici am intalnit lideri si sublideri minunati, aici voi intalnii viitoarele generatii. Voi ramane un instructor pentru toata viata, si imi voi darui tot timpul din lume ajutandu-i pe cei ce vor avea nevoie!

Salutări!

Îmi cer scuze că postez unde nu aș avea permisiunea, dar țin să vă informez despre un sondaj de opinie ce poate da viață Olimpiadei de Primăvară 2014, evident doar pentru facțiuni.

Dacă ați mai luat parte la astfel de competiții și doriți o ediție de primăvară, cu probele la fel de proaspete, vă rog să votați și să vă dați cu părerea în topicul următor:

http://forum.b-zone....-opinie-survey/

Mulțumesc și let's play togheter!

Eu, impreuna cu factiunea News Reporter va uram o primavara cat mai frumoasa alaturi de cei dragi, sa aveti un raport cat mai usor, clienti cati mai multi si sa ne auzim cu bine in game!