Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Salut dragi membrii ai factiunii School insturctors, imi pare nespus de rau ca postez aici dar vreau sa va informez ca in factiunea voastra sunt cativa membrii tepari, poate mai multi in sa eu am dat bot in bot cu 2 dintre ei. Dupa ce ca mi a fost spart contul acestia mai imi dau si tepe la "barbut". Jucam barbut la banca ls alaturi de Mihaittzza[VIP] si de [rTn]esseX essex este pe plus cu 100k si se gandeste sa dea teapa, mihaita se ascunde in banca, am jucat 3/5 maini si cand am castigat mihaita il omoara pe esex. ce sa zic..pute nesimtirea langa cei doi.

Dovezi: http://imgur.com/YDopTyQ,GYfMWEx,rPY80tl,RudDlt1

Imi pare rau ca postez aici, nu imi pasa ca iau warn pe forum. Pyro te rog scuza-ma, dar ai niste membrii de .... ma doare capu'.

Nu se discuta aici despre asa ceva. Ce au facut ei tine doar de persoana lor, nu intereseaza pe nimeni, crede-ma. Daca tineai nespus de tare sa afle pyrocel, ii dadeai lui pm.

@,@, TEPARIII HUU :))

Hai sa mai postez si eu pe aici. Sa ma simt si eu bine....

Bai...... Dece sa nu profitam de slabiciunea celor LS/SF? Daca tot ne fura clientii dece sa ii ajutam? Bun asta

Hai sa nu mai facem posturi idioate intre noi. Faceti si voi post cand va ia unul de lvl mai mare, stiu eu 25-49. Nu la dinastia de lv 1-2-3-4-5-..... Ei nu au valoarea noastra, sa accepte si mai mari. Lasatii sa-si bata capu' cu astia mici(NU MA INTELEGETI GRESIT,).

@,

De lv 1-2-3-4? Iti bati capu' cu ei degeaba......

Cmf fratilor? Ne vedem pe sv.

Unii chiar stiu testele...si nu trebuie sa uitam ca in mare parte pentru ei exista School Instructors pentru ca sa iei licentele este printre primii pasi pe care ii faci cant intri pe server...

Sambata, 27/12/2014 la ora 20:00 vom face un event deagle impreuna cu The Tsar Bratva la GSSF.

Acest event v-a fii mai mult un pariu pus intre mine si Katzuno, am hotarat ca factiunea noastra poate sa-i bata la deagle.

Vreau sa fim cat mai multi la acest event, cu cat suntem mai mult cu atat avem mai multe sanse de castig.

Premiul va fii de 100k, 50k de la mine si 50k de la Katzuno, sau invers, depinde ce factiune castiga.

Eventul se va desfasura cam asa: O sa incepem cu acelas numar de membrii (ex: 10 instructori vs 10 mafioti), din runda in runda ne vom imputina

ajungand sa mai fie in joc doar membrii unei singure factiuni sau doar un membru, ei bine acela o sa fie castigatorul si va lua cei 100k.

Daca o sa fie vorba sa ramana mai multi in joc din aceeasi factiune, aceea vor face LMS pana ramane doar 1 singur.

Sper sa ii batem, sa le aratam ca stim si noi DM nu doar mafiotii!

Succes!

Edited by S4F Roshu

Salutare, o zi frumoasa, sa aveti. Va doresc un Craciun fericit, si tot ce va doriti, si doar va inchipuiti. Mancaruri rafinate, femei delicate (in cazul fetelor, acel barbat "perfect" pentru ele.), bani "fara numar" in buzunar. Si orice alte fantezi/vise aveti. Va urez din nou Craciun fericit, alaturi de cei dragi, plin de sanatare, virtute, bani, si orice altceva va trece prin cap. Cu drag un membru al Factiuni Tow Truck Company, rpg2.

EVENT TIME

Azi 27.01.2015(Marti) voi organiza un event de tip LCS in parcarea School Instructors LV. Eventul va avea loc la ora 20:00, iar premiul va fii de 15.000$. Pentru ca evenimentul sa se desfasoare trebuie sa fim minim 7 fara mine. Succes!

Edited by rTn XxCatalin01xX