Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Se pare ca sunt nevoit din nou sa spun, acesta este ultimul post aici deoarece am fost promovat in functia de lider Taxi. Datorita voua am ajuns aici. Thomas, cu ajutorul tau si increderea acordata, am reusit sa ajung acolo unde mi-am dorit de foarte mult timp. Vreau sa iti multumesc (din nou) pentru tot ajutorul oferit, sa continui cu aceasta factiune si sper ca vom organiza diferite activitati impreuna. Astea sunt spuse, multa bafta la tractat, see ya baieti !

Se pare ca sunt nevoit din nou sa spun, acesta este ultimul post aici deoarece am fost promovat in functia de lider Taxi. Datorita voua am ajuns aici. Thomas, cu ajutorul tau si increderea acordata, am reusit sa ajung acolo unde mi-am dorit de foarte mult timp. Vreau sa iti multumesc (din nou) pentru tot ajutorul oferit, sa continui cu aceasta factiune si sper ca vom organiza diferite activitati impreuna. Astea sunt spuse, multa bafta la tractat, see ya baieti !

Iti urez mult succes Freddy'x cu lideru-l , sper sa mergi mai departe si sa ajungi un om important si in celelalte grade. Succes.

Felicitari FuNN pentru TTC Owner, si tie iti urez succes si sa te tii de treaba sa ajungi ceva.

Iti urez mult succes in continuare meriti din plin acea functie :X

Nu uita sa dai /buylevel la ,level 71 iti creste payday cu 5k aproximativ !

Cu parere de rau si din pacate ( din fericire pentru unii ) parasesca ceasta factiune. :) Au fost clipe bune, clipe rele cauzate de unii membrii care sunt prea mititei pentru acest joculet. Asta e, bla bla bla.

Vreau sa va urez succes si Thomas mersi de sansa acordata. :) FuNN felicitari pentru Rank 6 si il stapanesti sanatos.

Bafta si ne mai auzim pe server, iar cei 3 stiu ei care :> o sa am grija de voi puisori :*:* !

Succes !

Cu parere de rau si din pacate ( din fericire pentru unii ) parasesca ceasta factiune. :) Au fost clipe bune, clipe rele cauzate de unii membrii care sunt prea mititei pentru acest joculet. Asta e, bla bla bla.

Vreau sa va urez succes si Thomas mersi de sansa acordata. :) FuNN felicitari pentru Rank 6 si il stapanesti sanatos.

Bafta si ne mai auzim pe server, iar cei 3 stiu ei care :> o sa am grija de voi puisori :* :* !

Succes !

Nu incetezi cu amenintarile? nu noi am gresit ca tu ai crezut ca e mai bine sa tractezi din parcare sau ca nu stii sa iti postezi un raport fara poze duble/gresite daca tu crezi ca daca faci un raport mare tractand din parcari sau de unde luai aceleasi masini in acelasi minut castigi ceva te inseli ,ai dovedit ca nu ai pic de respect fata de colegi tai .

Astept sa ai grija de mine si mai repet nu din cauza noastra ai iesit nu noi am facut raportul tau nu noi te-am obligat sa faci ce ai facut tot ce ai primit a fost pe meritul tau!

​Bafta mai departe poate iti vine mintea la cap si sa iti asumi greselile facute!

Bafta si ne mai auzim pe server, iar cei 3 stiu ei care :> o sa am grija de voi puisori :* :* !

Succes !

Bafta Nicusor.

Ma duc sa fac dUsh , revin .

Ma bag si eu la somn, maine scoala X_X . Noapte buna tuturor !

Iar ne plictiseste ma Nicolae asta? Ne ameninta intruna, ne spune ca noi avem de pierdut, abureli, abureli .

Din moment ce nu mai esti in aceasta factiune, incearca sa-ti iei un adio, printr-un simplu mesaj, nu sa ne spui ca ai grija de noi...

Are dreptate Geronymo. Nu este vina noastra ca faci poza inainte de checkpoint, astepti sa treaca timp si o duci dinou sau ca iei masini din parcare. Este o nedreptate fata de colegii tai si ai fost sanctionat corect. Mai stai si tu putin pe bara, incepe scoala. End of story !

@@ Freddy imi pare rau ca ai plecat din factiune, la fel cum ai luat si acea decizie de a te lasa de samp. Esti un om minunat, mi-a facut placere sa port diverse polemici cu tine. Dar intr-un fel este mai bine. Ai primit ceea ce ai meritat , fiindca ai muncit. Mult succes !

Mi-a facut placere sa fac parte din aceasta factiune cu fosta conducere si cu fostii mei colegi. Imi pare bine ca v-am cunoscut, si sper sa ne mai intalnim si sa ramanem prieteni. Unii ati fost niste colegi cu care chiar puteai sa glumesti, nu are rost sa ii insir acum pe cei ce se incadreaza in aceasta categorie pentru ca va stiti. Va doresc un an nou cu multe realizari, si iti doresc si tie Blood sa conduci aceasta factiune cu intelepciune!

Bună seara, după cum ştiţi sunt noul vostru lider, în curând voi deschide aplicaţiile, vă aştept. Vreau să îmi cer scuze faţă de veche generaţie TTC dacă v-am supărat cu decizia mea de a da WIPE şi vă urez succes în continuare şi un an plin de succese!

Mda.. Forum ON , nu-mi vine sa cred ce frumos si rapid merge !! .

Din cate am observat, suntem colegi.. Si sper sa ne intelegem bine, si .. Sa facem o treaba buna.

Multumesc pentru sansa acordat si bla bla bla :-@.

As vrea sa incep prin : Felicitari pentru functie blood bla bla bla.... Meriti bla bla bla bla, ce ti sa spus in ultimile zile :)).

Te apreciez pentru ca, ai facut un raport pe masura ( Parerea mea ca o sa se faca mult mai mult de 50 la rank1).... Aici ma refer, ca sunt persoane care sunt a 12-a si au BAC-ul (Ca mine), sunt persoane care dau de permis (Ca mine) si au de invatat, sunt persoane care au sesiune...

Plus ca, puteai sa patesti ca Thomas_Jefferson, adica.. Pur si simplu faceai " rank up sistem" , cu nu-stiu-cate tractari de facut pentru rank2, nu-stiu-cate pentru rank 3 si etc, si te trezesti cu cativa amarati care pun o poza de 10 ori. :|=))!

Sa stii ca TTC este o factiune frumoasa, ceea cu ce se ocupa e frumos. E o factiune care ar vrea sa fie oricine, cu niste playerii experimentati.

Mi-a placut ca ai facut o mini-sedinta, am discutat 2-3 probleme care chiar nu le stiam.

Vreau sa ai grija la ce playeri accepti in factiune, sa nu vina cineva sa ne traga factiunea in jos. - Dar cred ca esti destul de experimentat sa stii si tu asta, nu trebuie sa o spun si eu.

In rest.. Nu-mi vin acum imi minte. Vreau sa va spun ca .. Exista un Premier roz cu carplate "TdRobSex", acela va fii cam mereu deschis la cabina de la HeadQuarter , si daca vreti sa va plimbati,dati roburi, imi spuneti mie ca va servesc oricand cu/givekey] ( Asta o fac in special pentru playerii care o sa vina in factiune si au level mic si nu au ce sa se plimbe).

Vreau sa ajut factiunea cu tot ce se poate si cu tot ce nu se poate, sper sa faceti si voi asa, la urma urmei..

E doar un joc ! ... Dar, un joc care ne ocupa majoritatea timpului liber.

Mai stau putin si ma bag si eu la somn, maine am o zii grea la scoala. Mai vorbim.

Edited by icseMz0r