Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Repet regula pentru 8pool. Fiecare concurent îmi da un PM şi fiecare trebuie să dea 6 reply-uri la acel PM, câte 1 pentru fiecare meci. De exemplu Daniel îmi dă un PM mie: Daniel. 0 - 3 Blue_BlooD, după îmi dă reply tot în acel PM: Daniel. 0 - 3 Titanic şi aşa mai departe până joacă cu toţi cei 6 adversari pe care îi are. Dar ar fi bine să faceţi print screen la fiecare meci şi să puneţi alături de scor poza.

O mica precizare, Daniel. 3 - 0 Blue_BlooD si Daniel. 3 - 0 Titanic.

[/color]

Salut,cum ma sa faci 300+ tractari ? :O

Simplu i-a socoteste macar 2 ore pe zi sa faci, dar sa tractezi nu sa o arzi aiurea in joc, mie imi place sa imi fac treaba unde merg... Si cum zic unii ca is no-lifer, am timp sa ies cu tovarasa, merg la sala am viata mea dar de obicei cand e vreme ca asta ies unde am treaba si cam atat. In fine 400 is putine. Ce sa mai zic de refilluri si repair acolo e cel mai usor sa stai la spary si sa faci. Dar na fiecare cu ce vrea si ce poate.

• Nick: aLex.BiBii
  • Level: 50
  • Rank: 1
  • Vechime (cat timp ai stat in factiune): 15 Days
  • De ce doresti sa pleci din Tow Truck Company?: Sorry , I don't have time for Activity Report , I have some duties as an admin and also my free time is limited this period .
  • Sunt de acord sunt de acord sa primesc Faction Punish daca se dovedeste ca NU am fost membru Tow Truck Company pt minim 2 saptamani: Da
  • Alte precizari?: Thanks for the chance Blue, ne vedem colegii .

Bye bubii, bye :(

In primul rand, felicitari tuturor celor care au primit rank up. Cum am zis si la sedinta, odata cu rank-ul cresc si responsabilitatile. Sper sa faceti treaba buna in continuare si sa nu dezamagiti.

In al doilea rand, cei care au fost avansati la rank 3, se considera ca aveti o vechime destul de mare in factiune si implicit si experienta, vreau sa va implicati mai mult, sa-i ajutati pe colegi, intr-un cuvant sa va luati rank-ul pe care il detineti in serios.

@Bafta in continuare Alex si Razvy!

Bye TTC .

Thanks all .

Good luck alex, i watched your signature for 5 minutes, it's awesome :))

Bafta baieti. Sper sa aveti grija de micul nab LauR25. Succes. :(. Multumesc pentru tot.

Bafta in continuare!

Felicitarii celor cu mustata :)) , dar si celorlalti care au luat rank up.

Multumesc Blue pentru rank up, sper sa nu te dezamagesc. :*

Bafta Bubi si Razvy.

# Eu am iesit ca mi se facu un somn (:| , ne auzim maine dimineata. Noapte buna !

Neata, ma doare super tare capu` si mi-s umflati ochii, abia astept sa ajung in pat.

Multumesc Blue pt rank, si tin sa-i felicit si pe restul care au fost promovati in seara asta.

Ne auzim maine, succes la scoala.

(Damn, maine e luni, IAR)