Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce pot spune... pe moment, cam asta a fost aventura mea in factiunea Tow Truck Company. Am intalnit aici oameni extraordinari cu care am legat prietenii si sunt sigur ca nu ma vor uita pe viitor. Sper ca voi reveni la vara, daca totul merge comform planului cu examenele. Cateva lucruri pentru anumiti membri mai vechi de pe la noi... Ynna_Sweet- cu tine am dat testul, multumesc pentru timpul acordat atunci, uite ca am ajuns sa stau ceva timp aici...DarK_DarKnesS- sa ramai cu infernusu pana la vara, poate reusesti sa-mi bubui si tu Huntley-ul... Uddi.- iti dau o capra la plecarea mea... vezi s-o...stii tu... Agent.007- baiete, ia-ti masina mai mare daca vrei sa-l prinzi pe SilviuM in cabina... Viewer- sa vezi ma ce PC bun imi iau, sa nu mai zici tu ca am lag... Cu restul nu am reusit sa relationez foarte mult, dar toti sunteti foarte de treaba, sa ramaneti in factiune cat mai mult timp. Va urez mult succes si bafta in ceea ce vreti sa realizati. Acesta a fost cam ultimul meu post... :*

Ce pot spune... pe moment, cam asta a fost aventura mea in factiunea Tow Truck Company. Am intalnit aici oameni extraordinari cu care am legat prietenii si sunt sigur ca nu ma vor uita pe viitor. Sper ca voi reveni la vara, daca totul merge comform planului cu examenele. Cateva lucruri pentru anumiti membri mai vechi de pe la noi... Ynna_Sweet- cu tine am dat testul, multumesc pentru timpul acordat atunci, uite ca am ajuns sa stau ceva timp aici...DarK_DarKnesS- sa ramai cu infernusu pana la vara, poate reusesti sa-mi bubui si tu Huntley-ul... Uddi.- iti dau o capra la plecarea mea... vezi s-o...stii tu... Agent.007- baiete, ia-ti masina mai mare daca vrei sa-l prinzi pe SilviuM in cabina... Viewer- sa vezi ma ce PC bun imi iau, sa nu mai zici tu ca am lag... Cu restul nu am reusit sa relationez foarte mult, dar toti sunteti foarte de treaba, sa ramaneti in factiune cat mai mult timp. Va urez mult succes si bafta in ceea ce vreti sa realizati. Acesta a fost cam ultimul meu post... :*

Bafta in viata reala iti urez mult succes si nu uita Fortza Dinamo.

Buna seara. Vreau sa le transmit celor care nu au stat sa primeasca salariile ca ma pot contacta cat mai rapid posibil pentru a primi salariul. Miercuri vreau sa postez evidenta salariilor, pana atunci aveti timp sa veniti sa mi le cereti.

, mult succes cu examenele, sper sa iei nota mare la ele. Poate ne revedem la vara, tot in Tow Truck.

Un mic anunt:

Salut! Cum mai merge treaba in Mechanicville?

Sunt in totalitate deacord cu tine.

Daca mai vad posturi de genul indiferent din partea cui vin, o sa primiti FW. Si in plus, voi inchide discutiile pentru 24 - 72 ore. Nu imi place sa ma repet, este ultima data cand o spun.

Buna seara. Vreau sa le transmit celor care nu au stat sa primeasca salariile ca ma pot contacta cat mai rapid posibil pentru a primi salariul. Miercuri vreau sa postez evidenta salariilor, pana atunci aveti timp sa veniti sa mi le cereti.

, mult succes cu examenele, sper sa iei nota mare la ele. Poate ne revedem la vara, tot in Tow Truck.

Un mic anunt:

Daca mai vad posturi de genul indiferent din partea cui vin, o sa primiti FW. Si in plus, voi inchide discutiile pentru 24 - 72 ore. Nu imi place sa ma repet, este ultima data cand o spun.

Intentia mea nu e sa fac spam aici. Daca as fi dorit sa fac asta intr-adevar nu asta ar fi fost locul pe care l-as fi ales. Incercam sa schimb subiectul cu manele, mi se pare mediocru si de prost gust. De data asta chiar consider ca te-ai luat aiurea de mine si m-ai bagat in aceeasi oala cu Seether fara niciun sens.

@, imi pare bine ca te-am cunoscut si ma bucur ca am facut parte din aceeasi factiune ! Mult noroc in continoare si te astept inapoi alaturi de noi daca doresti sa te reapuci !

Noapte Buna tuturor imi pare rau ca nu am terminat eventul ..

Edited by 4FS Agent007

Doresc, prin acest post, să îi felicit pe toți cei care au luat rank-up în cursul zilei de ieri. Fie ca această promovare să nu aducă inactivitate și rapoarte mici, ba din contră, să fie o motivație pentru tractări în plus și implicare la maximum.

Spor la tractat tuturor!

Felicitari tuturor celor care au luat rank-up, cum spunea si @, sper ca aceste promovari sa nu atraga dupa sine inactivitate si nepasare.

Deoarece este ziua mea Diseara daca o sa fiu ON va astept pe toti la JizzYSF sa petrecem ! Multumesc

Hehe, la multi ani nabet! :D (sa scap de cadou X_X ) :))

Edited by 4FS Cerasella

BAAA voi stiti ca vine la blaj Seether, awolnatio, vita de vie,parazitii si multi alti. http://www.infomusic.ro/2014/03/awolnation-si-seether-concerteaza-romania-la-blaj-alive-2014/ . Seether vine prima data in Romania La BLAJ, abia astept sa-mi iau bilet. Biletu e doar 30 de lei pentru 2 zile de concerte.

and http://www.youtube.com/watch?v=I7imqO-OBVk

Back de la scoala.

Asa te vreau,un rocker adevarat.

Mai rar vezi,cocalarii se inmultesc,sapai sa nu te grabesti la bilete :))

LA MULTI ANI NAB AGENT!!! Eu nu vin la petrecere ca vei pune manele :D

Danut, multa bafta cu examenele ,sper sa le iei! Si cand o sa revi la vara, sa ma cauti, mult noroc cu te ti-ai propus si ai grija de tine. te pup :*

PS: Nu o sa scapi niciodata de lag-ul ala!!! :))

Felicitari celor ce au luat rank up, sa-l stapaneasca sanatos.

Inca o saptamana si vine saptama altfel, mai scapam si noi de scoala :))

Eu ma plecat, ne auzim diseara.

Ideea e ca peste 2 saptamani vine vacanta. Degeaba e saptamana asta idioata, tot mergem la scoala si nici nu facem nimic.

@, la mulți ani! :*

@@sRn, poți să-i dai ignore la semnătură (eu deja am făcut-o, probabil din aceleași motive). Atunci când pui mouse-ul pe zona de semnătură îți apare un X în dreapta sus a semnăturii, apasă pe el și selectează prima opțiune.

@, cine merge în timpul școlii altfel? Să fim serioși.

@, la mulți ani! :*

@@sRn, poți să-i dai ignore la semnătură (eu deja am făcut-o, probabil din aceleași motive). Atunci când pui mouse-ul pe zona de semnătură îți apare un X în dreapta sus a semnăturii, apasă pe el și selectează prima opțiune.

Apai chiar sa sti,cine merge?...

Mersi de sfat :D cand voi intra pe PC o voi schimba cat de repede si o voi micsora,in special tot ce tine de factiuni.

Elevii dirigintelui meu. Cel putin asa cred. Sunt a 9-a, nu stiu prea bine cum sta treaba pe-aceste meleaguri, dar cred ca vom face ceva. Sunt in cel mai bun liceu din oras, cred ca vor fi cursuri destul de bine organizate.

Si asa sa spun si eu,mi-a fost spart contul BoGdiDealer de pe acest server,dupa nenumarate incercari,parola nu imi da nici-un semn. Istoria mea pe acest joc se incheie aici. Hackerii se inmultumesc ca mustele... si uite ce am ajuns,dar nu imi mai fac nici-un stres. Va urez o viata cat mai placuta,eu ma voi lasa de samp... iar daca sunt doritori,mai am 2 euro pe clienti cine-i vrea. Cei care vor dori sa mai ia legatura cu mine ma vor gasi pe RPG 2 cu numele de BogdiD. Mi-a parut bine sa va cunosc,mi-am facut prieteni,dusmani niciunul,aveti grija cu parolele. Eu am patit-o,ca multi altii nu de-alta,mai rau imi pare ca nu am dat banii la prietenii mei de pe samp... Ynna draga vom mai vorbi :* O zi buna si-un praz verde! Mai fac inca cateva incercari,daca nici alea nu v-or merge :((... Imi voi da demisia sa nu ajung sa ma demita silviu pt inactivitate,nu am ajuns eu chiar asa... Multumesc pentru sansa adrian si agent, tie silviule si sa-i intretii pe oamenii astia cat mai mult si mai bine,caci chiar merita. SALUT B-ZONE SALUT TOW TRUCK COMPANY !!!! :*

In final am reusit sa gasesc parola . Sunt un miel si-mi plac berbecii.

https://www.youtube.com/watch?v=MwFC9pkcCD0

Check semnatura :D

Edit: Katerine da,am contul spart,am actionat fix cand sa-mi transfere averea :D.

Edited by BogdiDealeRespect