Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Din pacate aici se opreste colaborarea noastra.Imi este greu sa ma despart de voi,dar as dori sa imi indeplinesc visul si sa fac parte dintr-un departament.Ati fost niste colegii si prieteni exceptionali si sper sa nu ma uitati,k nici eu nu o sa va uit.Am fost k o familie dar akm a sosit timpul sa ne despartim.Cel mai bun dintre voi sa ajung sublider si sa il ajute pe Balon in continuare pt k este un lider de nota 10+[respect BAlon].Sper sa tinem legatura si sa nu va suparati k va parasesc.dak vreodata v-am gresit cu cv va rog frumos sa ma iertati si sa stiti k nu a fost cu intentie.Tot ce va pot spune akm sa ramaneti cu bn,sa ascultat ide BAlon si de subliderul care va fi ales.

Balon iti multumesc k mi-ai dat sansa sa fiu sublider,am fost pe o perioada lunga de timp,si consider k a sosit momentul sa las si pe altcnv sa te ajute.Eu doresc sa imi indeplinesc un vis.Sper k vom tine legatura,si sper k ai fost multumit cat timp mai avut sublider! SALL!

SALL COLEGII SI BAFTA IN CONTINUARE,CU SIGURANTA NE VOM MAI REVEDEA!!

I LOVA TCC :X :X

CU RESPECT SI STIMA LIVIU!

Liviu, imi pare rau ca nu te-am cunosc mai bine poate vom avea ocazia sa ne cunoastem, iti urez succes in continuare si sper sa mai revii cat timp mai stau eu aici :) Edited by Zuz

Liviu imi pare rau ca pleci ...pana mea.Dar iti respect decizia.Daca vei avea vreodata nevoie de ajutor nu ezita sa ma cauti.(nu vorbesc aiurea..).Ai fost un sub-lider excelent.Aceasta decizie a picat asa ca o bomba :)) .Este decizia ta...

ITI DORESC MULT SUCCES IN CONTINUARE!!! contacteaza-ma in joc. 

Edited by F4Lradiozu