Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ehh bine ce sa facem "mesterim" pe acilea....voi ce faceti cum o mai duceti..?:D

WeLcOmE ZuZu & CaRaMeL....:)

merci shadyxxx :)

"ups, poate iau ban" si banned =)):))) Ce tare :))

Edited by Zuz

Eu de cand am inceput sa bag bani in banca direct nu atm nu am mai luat ban asa. cand intri in banka e mai putin lag decat un atm care e ins trada si 9999 de playeri pe langa el

Edited by Myself

Myself aici ai dreptate,dar cand te grabesti si ai un atm apoape te duci repede la el cu riscul de a primi ban :D

poi eu cred k am luat pana akm ban de vreo 5-6 ori de la atm,dar asta este.

dak ai timp si multi banii de depus mai bn dai o fuga la bank sa ii depui,este mai bn :D

zuzule roagate sa iti scoata banu pana la sedintza maine =))

Nu cred ca nu ma invoieste :)

-caramel am lag pt ca nu imi merge netul la laptop si trebuie sa stau pe wireless iar la wireless e lag + ca netul de la wireless il prind de la vecini, astia cu netul vin foarte greu si trebuie sa am rabdare.

-Blade pai am vazut ca nu imi scad banii cash si m-am gandit ca sigur iau ban si am luat :))

Edited by Zuz

[bIS]Adx-primesti un avertisment.Trebuia sa te asiguri daca repsectivul era intr-adevar complice sau nu.Chestia cu wantedul o inteleg deoarece am participat la multe urmariri de robberi.Trebuie sa fii foarte atent la multe detalii...complici, sa conduci cat mai bine, sa eviti alti playeri care circula prin zona, sa omori robberul cat mai repede.Asadar in momentul in care ti-a dat wanted 4 in loc de 6 a facut o greseala omeneasca.

Mda, doar un avertisment ca am stat la jail aiurea (fara sa mai punem ca m-a scos frate-miu cu accept ;)))

Noapte buna blade