Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, momentan rămâne așa raportu', eu cred că ar fi destul de ok să se bage, adică, pe lângă că ne facem raport, îi și ajutăm pe playeri cu refill și repair.

@, momentan rămâne așa raportu', eu cred că ar fi destul de ok să se bage, adică, pe lângă că ne facem raport, îi și ajutăm pe playeri cu refill și repair.

Ok, mersi frumos. Vedem la sedinta ce se "judeca" :))

Dragi colegi, de ceea ce ma temeam, nu am scapat. Mi-a raspuns Kelton la cererea aia facuta de mine la Account Problem cu contul spart si mi-a spus ca nu raspunde de conturi sparte. Asa ca, m-am reapucat din nou pe un alt cont .... InfernaL. ! Va urez succes la toti si toate cele bune, mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi in aproape 2 saptamani ! :*

Dragi colegi, de ceea ce ma temeam, nu am scapat. Mi-a raspuns Kelton la cererea aia facuta de mine la Account Problem cu contul spart si mi-a spus ca nu raspunde de conturi sparte. Asa ca, m-am reapucat din nou pe un alt cont .... InfernaL. ! Va urez succes la toti si toate cele bune, mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi in aproape 2 saptamani ! :*

Shaggy cum spuneam, in caz ca iti intra pe cont amenintal cu politia eu asa am facut si mi-am recuperat contul.

Rank 4+ va rog sa sustineti testele cat mai repede cu cei acceptati! Daca primesc reclamatii ca ati refuzat sa sustineti testele sunteti sanctionati ca atare!

Aici aveti lista cu cei acceptati! Avem nevoie de 5 membrii si sunt foarte multi acceptati! Teste cat mai grele si pe merit! Dovezi prim PM cu testele celor acceptati!

http://imgur.com/a/IJnsq#0

@,Auzi ma, am un an de TTC si imi zice unu ca nu stiu sa dau teste si sa sanctionez...ma invata pe mine care sunt zonele unde se anunta cand se tracteaza si cum se tracteaza de la banca.

Pai cam asa e. Nu sti nimic!!