Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORTAAAAA STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

Am ajuns si eu acasa, ce faceti?

Edited by icseM SV

Asta-i icsem al meu. Gata inca un sezon din RaT , a castigat Bruno Icobet (cel cu cainii). Eu personal speram sa castige Vlad Grigorescu. Asta e , Ilie Dobre ai legatura in studio , eu ma retrag si va urez noapte buna.

Eu am iesit, ne auzim maine.

Cum sa castige ala ma la romanii au talent? :))...Javrele naibii.

Noapte buna!

Daca si alea-s javre...inseamna ca nu sti sa apreciezi inteligenta unui animal,munca stapanului si spectacolul care a fost pus in scena de cei 4 artisti.Bravo Bruno!Bravo Steaua!Bravo Mircea(dansatorul)!

Haideti ca m-am retras ca maine am scoala. :)) Noapte buna!

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORTAAAAA STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

Gata ba, hoo cu steaua :)).

Mai stau putin in game, si ma culc si eu. Deja e plictiseala... :))

Sunt 3 activitati cu tot cu sedinta. La care trebuie sa facem invoiere duminica..

La toate, dacă sunteţi ţărani şi aţi votat orele alea doar de dragul de a fi votate.

Mişto post-uri, să îmi zici şi mie cu ce te-au sancţionat mâine cei care se ocupă de report-uri, suspend sau doar warn-up.

La toate, dacă sunteţi ţărani şi aţi votat orele alea doar de dragul de a fi votate.

Mişto post-uri, să îmi zici şi mie cu ce te-au sancţionat mâine cei care se ocupă de report-uri, suspend sau doar warn-up.

Mi-ai dat report sau ce ? /:)

Nu ma asteptam la asa ceva din partea ta :)

Vad ca numai stii de gluma.. Cea mai buna echipa a castigat, asta e frate :)

Acum, ti-am dovedit ca Steaua e mai buna. Dupa toate discutiile care le-am avut cu tine si cu Daniel :). Ai vazut ca am dreptate si gata.. dai report si chestii :-J.]

MULTUMESC.

Edited by icseM SV

Mi-ai dat report sau ce ? /:)

Nu ma asteptam la asa ceva din partea ta :)

Vad ca numai stii de gluma.. Cea mai buna echipa a castigat, asta e frate :)

Acum, ti-am dovedit ca Steaua e mai buna. Dupa toate discutiile care le-am avut cu tine si cu Daniel :). Ai vazut ca am dreptate si gata.. dai report si chestii :-J.]

MULTUMESC.

Nu e nimic de dovedit. Ţi-am dat report pur şi simplu pe post-urile foarte inteligente făcute de tine. Voiai să te las să dai add reply după fiecare post cu "HAHAHAHAHA!!!!!!FORTZA STEAUA"? Uite că nu merge aşa şi termină cu comentariile inutile, nu mai accept alt conflict aici.

Topic closed până se liniştesc suporterii.

Sparg eu gheata dupa closed topicul de aseara. Care ce mai face? Cum merge cu tractarile? Ma bag la somn si vorbim in cateva ore. Bafta.

Chiar bine merge cu tractatu :))'.

Ce mai faceti ? Eu unu ma plictisesc, ma uit la niste covere pe net.

ZwwuuIf.jpg

Edited by RubbY

Salutare.

Vai, cat de multi ati postat la Mecanicul Saptamanii. Sunt dezamagit ca acel concurs este abordat doar de doua-trei persoane maxim. Sa stiti ca se tine cont si de acest concurs la Rank, sa nu va mirati dupa aceea de ce nu sunteti avansati.

Salutare.

Vai, cat de multi ati postat la Mecanicul Saptamanii. Sunt dezamagit ca acel concurs este abordat doar de doua-trei persoane maxim. Sa stiti ca se tine cont si de acest concurs la Rank, sa nu va mirati dupa aceea de ce nu sunteti avansati.

Felicitari pentru functie.

Eu acum am ajuns acasa intru putin in game si dupa plec afara, voi ce faceti ?

Salutare. Ce mai faceti? Acum am dat si eu rob si ma pregatesc de un gratar.. Deci in seara asta sa nu va bazati pe mine (si asa nu sunt bun de nimic..)

Bună seara, mă bucur că din 20 pe /members doar 2 oameni sunt on la 21:30, felicitări pentru activitatea voastră. Vedeţi că am schimbat sancţiunea pentru absenţă la war, e FW acum. Mâine dacă sunteţi sub 20 la şedinţă e de rău, să fie clar asta.

Bună seara, mă bucur că din 20 pe /members doar 2 oameni sunt on la 21:30, felicitări pentru activitatea voastră. Vedeţi că am schimbat sancţiunea pentru absenţă la war, e FW acum. Mâine dacă sunteţi sub 20 la şedinţă e de rău, să fie clar asta.

Doar ce am ajuns acasa de la fotbal,nici nu stiam ca avem azi war,credeam ca e maine,baga un FW lu' Kaddy cu dedicatie,macar sunt fericit si ma simt bine,scopul vietii l-am gasit,intalnindu-te pe tine,forta Steaua !

Doar ce am ajuns acasa de la fotbal,nici nu stiam ca avem azi war,credeam ca e maine,baga un FW lu' Kaddy cu dedicatie,macar sunt fericit si ma simt bine,scopul vietii l-am gasit,intalnindu-te pe tine,forta Steaua !

Dacă insişti îţi dau şi FW, dar uită-te mai întâi la data şi ora activităţilor, deşteptule.

Am plecat la fotbal, vorbim mai pe seara, maine sedinta, sper sa fim cat mai multi .

Vom fii :)

Tocmai ce mi-a fost luat permisu', si mi-a pierit totu chefu'... Ma voi duce sa ma culc, ne auzim maine la sedinta.