Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da, din părţi, poate ne dau 12 puncte ţările unde s-au legalizat căsătoriile între gay / lesbi, altfel nu aş vedea cum.

Nu uitaţi de raport, mâine la ora 12 închid ambele topic-uri, deci grăbiţi-vă. Şedinţa va fi la ora 20:30, sper că nu o să vă mai doară mâna să faceţi învoire când nu puteţi veni, că pe mine nu mă doare să dau FW.

Ce piese naspa la Eurovision-ul de anul asta... Cateva au iesit in relief, sper sa iesim in primii cinci. :)

Sa moara Bobita, cainele lui bunica-mea in secunda asta, de nu zici ca ai 30 de ani in poza de la avatar :|

Noapte buna celor care s-au culcat :)).

Eu mai stau putin, nu ma ia somnu'...

Salut, eu acum am venit acasa, am fost sa beau o sticla de vin cu un prieten, intru in game imediat.

Mai poti ? :))

Noapte buna, ne auzim maine dimineata... plictseala in joc.

Gata, mi-am schimbat şi eu avatarul şi background-ul. Ne auzim când mă trezesc, vedeţi că la 12 închid topic-urile cu rapoartele, deci postaţi cât mai aveţi timp. Noapte bună.

Dupa 3 ani, de asteptari si chin...

Noapte buna, ne auzim maine dimineata.

Gata, mi-am schimbat şi eu avatarul şi background-ul. Ne auzim când mă trezesc, vedeţi că la 12 închid topic-urile cu rapoartele, deci postaţi cât mai aveţi timp. Noapte bună.

Ai simtit nevoia sa faci o schimbare ,a ? :))

Bună dimineaţa, nu uitaţi de şedinţa de astăzi la 20:30. Eu o să plec de pe la 14 la fini, sper să ajung la şedinţă. =)) Am închis topic-urile cu rapoartele, acum mă duc să le verific, puteţi începe raportul pe săptămâna următoare, baftă.

Bună dimineaţa, nu uitaţi de şedinţa de astăzi la 20:30. Eu o să plec de pe la 14 la fini, sper să ajung la şedinţă. =)) Am închis topic-urile cu rapoartele, acum mă duc să le verific, puteţi începe raportul pe săptămâna următoare, baftă.

daca nu se face sa `mi lasi pe mess offline, ca eu am gratar azi, si poate numai vin acasa :)

daca nu se face sa `mi lasi pe mess offline, ca eu am gratar azi, si poate numai vin acasa :)

Nu am fost la scoala ma, am fost la un majorat....

Nu am fost la scoala ma, am fost la un majorat....

Si cum a fost :>?]

Neatsa, eu acum m-am trezit, intru in game, voi ce faceti ?,

Neatsa, eu acum m-am trezit, intru in game, voi ce faceti ?

Mancam inghetata, tu :)) ?

Edited by icseM SV

am fost pana-n oras sa-mi iau o pizza, am halit-o si acum na, la racoare :)) tu ?