Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună seara, acum am ajuns şi eu în casă, ne auzim în game.

Bagă prima replică de la semnătura ta în photoshop şi scoate L-ul din "al", că facţiune e la feminin şi mă fac de râs. :))

Rank 4+, vă rog să daţi testele cu cei acceptaţi, acum o să anunţ şi activităţile din acest weekend.

Salut baieti, sunt noul vostru coleg.

De mult mi-am dorit sa intru in acceasta factiune, dar am aplicat cand am avut level mic.

Unii care sunteti level mic veti zice ca sunt un player cu level mare si va mirati cum de am intrat aici.. Am intrat aici de placere si pentru faptul ca imi place factiunea.

Sper sa ne intelegem cat mai bine si sa stau cat mai mult alaturi de voi !

Edited by LL Alex

Salut baieti, sunt noul vostru coleg.

De mult mi-am dorit sa intru in acceasta factiune, dar am aplicat cand am avut level mic.

Unii care sunteti level mic veti zice ca sunt un player cu level mare si va mirati cum de am intrat aici.. Am intrat aici de placere si pentru faptul ca imi place factiunea.

Sper sa ne intelegem cat mai bine si sa stau cat mai mult alaturi de voi !

Bun venit Alex printre noi, si noi speram sa ne intelegem foarte bine. tine Edited by SweetYnna

Neata neata baieti. Abia ce m-am trezit si eu. Ce naiba mai faceti ? Sanatosi ?

Bună dimineaţa, acum m-am trezit şi eu, o să mă duc să mă tund peste 30 de minute şi pe după amiază o să plec la un film cu câţiva prieteni.

Diseară voi deschide topic-urile pentru rapoarte, spor la tractat cine nu şi-a terminat raportul. Am anunţat activităţile din această săptămână, târgul va fi sâmbătă la ora 14, iar şedinţa săptămânală va fi duminică la ora 14.

Salutare Baieti! Am revenit cu forte proaspete, ma duc sa`mi termin raportul, sper sa-l pot :D . Ne auzim in game, welcome celor noi, sper sa ne intelegem bine. Spor la tractat bajeti! ;)

Da....o sa fie greu,macar la romana sa i-au un 7-8,ca la mate sunt bata :))

O sa iei, nu-ti fa probleme. Sa vezi la facultate examene, acolo majoritatea sunt bata.

Da....o sa fie greu,macar la romana sa i-au un 7-8,ca la mate sunt bata :))

Pfaiii...asa am fost si eu anul tracut. Doamne ce emotii am avut la matematica. Am luat 4,25 :)) ( sunt bota la mate ) si la romana 8.20.