Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Welcome mebrilor noi , sper sa ne intelegem bine!Acu am facut si eu putin mats , ne auzim in game maine.Bafta si noapte buna!

Bună dimineaţa, astăzi încercaţi să fiţi on şi cei care nu şi-au luat salariile şi bonusurile că stau după voi de 3 zile, mai exact după:

Salarii:

[CBN]Chuck - 4.000$

Dragonball - 2.000$

Olimpiada:

Nate - 10.000$

[CBN]Chuck - 10.000$

Cloud - 5.000$

Costy33 - 5.000$

Vă rog să mai faceţi materiale sau dacă aveţi o situaţie financiară bună, le puteţi cumpăra, dar să aveţi măcar 20-30k materiale să ne ajungă pentru o oră de war, vorbim mai pe după amiază, azi am puţină treabă.

Mai am o prezicare de făcut, sper să citească şi cei noi. Maşinile care nu încurcă drumurile şi sunt parcate pe trotuar sau pe iarbă sau oriunde, nu aveţi voie să le tractaţi, ţineţi minte, tractaţi doar ce încurcă circulaţia.

Buna dimineata ~o) ne vedem mai incolo in game.

Noapte bună, acum ies şi eu, mai vorbim mâine înainte de war. Vă rog rank 3+ care participaţi să aveţi job de arms dealer şi să faceţi rost de 20-30k mats. Sper să vă prezentaţi în număr cât mai mare să nu fiu cu 3-4 membri la activitate.

Salutare prieteni ! M-am trezit si eu, obosit de pe drum, aseara m-am intors de la mare. Intru si eu in joc in cateva minute. Din cate am observat, avem war la 15 :X Super, deabea astept !

De abia aştepţi să nu vii, nu?

Cum mă aşteptam, iar am fost puţini, iar au fost multe sancţiuni, văd că totul decurge normal. Aşa o să fac în continuare dacă voi vreţi asta.

Bună seara, ţin să vă felicit pentru activitatea voastră la war-ul de astăzi, din 13 pe members aţi mai rămas 10 şi apoi 8 cu tot cu mine, încă odată aţi dat dovadă că nu vă pasă de activităţile pe care le organizăm chiar dacă sunt obligatorii, oricum aţi fost sancţionaţi ca atare şi asta poate o să vă facă să staţi măcar o oră cand sunt activităţi de acest gen.

Aţi văzut că, ClouD, a fost dat afară pentru că a tractat ilegal, oare când o să vă învăţaţi minte să nu mai tractaţi ilegal?

Noapte bună, acum ies şi eu. O să anunţ în câteva minute târgul şi şedinţa săptămânală, poate acolo vă veţi prezenta în număr mai mare.

Vă rog să daţi ad-uri în joc că recrutăm, o să mai ţin aplicaţiile deschise până mâine seară.

Neaţa amigos ! Ce faceţi ?

Bună dimineață, acum m-am trezit și eu, mă duc să mănânc ceva și apoi ne auzim în joc.La 14:50 să fiți în HQ, eu voi ține târgul.

14:50 ? Ştiam că e la 13:50