Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai noroc!Se pare ca am revenit si eu intr-un final.@ multumesc pentru ca mi-ai acceptat cererea de inactivitate si se pare ca am ceva bani de platit la tine. :))

Am sa intru si eu in joc cam intr-o ora.Ne auzim atunci.

E foarte uşor să câstig UCL cu orice echipă din FIFA,joc la amatori,editez user configuration sau cum se numeste,adică dau tot la maxim,iar shoot error,pass error şi restu' le dau la minim,să vezi ce aleargă aia de au 20 la viteză,sunt mult mai buni ca Ronaldo sau Messi,dar dacă faci ce am spus eu mai sus te joci degeaba FIFA :)).

Tu oricum asa joci, iar cand jucam 2011 zici de mine ca editez jucatorii...

Hello guys. Today wasn't a succesful day for me.. Server was stopped for 5 - 6 hours for foreign players !! Can't believe. I've missed so much events and LevelUp.. Never Mind..

Hello guys. Today wasn't a succesful day for me.. Server was stopped for 5 - 6 hours for foreign players !! Can't believe. I've missed so much events and LevelUp.. Never Mind..

Don't worry, you miss only 1 level-up, you still can get 3 more in next days. In this night, at 21:00, I will do an event for faction members, it's a surprise.

În seara aceasta la ora 21:00 o să fac o activitate surpriză cu un premiu destul de mare, vă aştept în joc pentru mai multe detalii.

Cine nu şi-a jucat meciurile de 8ball să se grăbească, mai aveţi 2 ore, după aceea voi alege semifinaliştii. Iar în rest, spor la tractat şi succes la activităţile comunităţii, dacă participaţi.

Salutare ! Doar ce am ajuns şi eu acasă,o să intru în joc în câteva minute !

Tu oricum asa joci, iar cand jucam 2011 zici de mine ca editez jucatorii...

Şi nu îi editezi ? D'aia aleargă ăia de zici că sunt drogaţi,aaa,sau poate beau şi ăia un suc dăla din pungă cum au băut ăia de la Steaua,dar asta nu se poate face în FIFA,deci îî ai editaţi şi continui să îi editezi !

Am avut o mică întârziere la event, dar până la urmă l-am ţinut şi sper că v-a plăcut. :))

La competiţia de 8ball, am terminat cu grupele, tocmai am făcut şi semifinalele, să vă jucaţi meciurile.

Semifinale

Cloud - Costy33

Imperioli - Blue_BlooD

Finala

Reguli:

Meciul din semifinală va avea 7 jocuri, primul la 4 câştigă şi se califică în finală.

Meciul din finală va avea 11 jocuri, primul la 6 câştigă cei 30.000$.

După meci sunteţi obligaţi să faceţi un print screen cu rezultatul.

***Aveţi timp să vă jucaţi meciurile din semifinală până mâine, 4 septembrie, la ora 12:00, iar finala până pe 4 septembrie, ora 22:00. Succes!

Ne vedem mâine, noapte bună şi spor la tractat, mâine va fi o zi destul de liniştită sper, dacă nu mi-o faceţi voi mai grea. :))

Ma cand deschideti aplicatiile ? =((

Deocamdată suntem 28 de membri în facţiune, aşa că nu putem recruta..când vom fi 27 minim atunci vom recruta şi te rog să nu mai postezi în acest topic deoarece este destinat doar membrilor Tow Truck Company.

Edited by Blue96

Blue previous week I didn't make raport for mechanic ( refill/repair ) but this week I have more time so I will make 30 refills and 30 repairs ( minimum ). I do it because I see that you like active players in the faction and all members do this raport. So I will do it too !

Am anunţat târgul de mâine seară, după cum am spus şi la şedinţă, va dura doar o jumătate de oră, dar prezenţa este obligatorie, în caz că nu puteţi veni, faceţi învoire.

Astăzi am decis să promovez 2 persoane, pe Spazie la rank 3 şi pe Imperioli la rank 4, felicitări şi sper să faceţi treabă bună în continuare.

La competiţia de 8ball, tocmai s-au terminat şi semifinalele, să vă jucaţi finala Imperioli şi Costy33.

@Zww, @Dragonball şi , vă rog mâine să mă contactaţi în joc sau pe forum când sunteţi on ca să vă pot da salariile. Deja vă caut de 3 zile, dacă până vineri nu dau de voi, nu mai primiţi salariile. Apropo Zww, uită-te la amenzi.

, tomorrow at 21:00 we have are weekly fair, if you can't come, make a pass request.

Edited by Blue96

Is there a reason why the applications for Tow Truck Company are closed at this moment? i had a look and in fact all Peaceful factions are closed? i'm level 9 now, just looking for a faction to join, server is geting boring as i'm just waiting for applications to open again.

Is there a reason why the applications for Tow Truck Company are closed at this moment? i had a look and in fact all Peaceful factions are closed? i'm level 9 now, just looking for a faction to join, server is geting boring as i'm just waiting for applications to open again.

They are closed because the faction has already occupied all the places.

Yes, the applications for Tow Truck Company are closed in this moment because we don't need members. It's the same answer for all factions with closed applications. You are not allowed to post here, this topic is only for faction members.

Bună dimineaţa, azi s-ar putea să facem unele activităţi mai pe după-amiază, nu ştiu sigur. Oricum, o să fie o zi destul de liniştită, aveţi cale liberă la tractat. :)) Ne vedem în joc peste 30 de minute, spor la tractat.

Yes, the applications for Tow Truck Company are closed in this moment because we don't need members. It's the same answer for all factions with closed applications. You are not allowed to post here, this topic is only for faction members.

Bună dimineaţa, azi s-ar putea să facem unele activităţi mai pe după-amiază, nu ştiu sigur. Oricum, o să fie o zi destul de liniştită, aveţi cale liberă la tractat. :)) Ne vedem în joc peste 30 de minute, spor la tractat.

I wasn't aware, please accept my apologies.

Au fost adăugate 2 persoane pe lista legendelor facţiunii, felicitări Cudder şi Kaddy! Dacă nu vreţi să vă scot de pe listă, plecaţi doar după ce pierd eu liderul. :))

Mâine seară să nu uitaţi de târg, la ora 21:00, vă repet, va dura doar o jumătate de oră şi trebuie să vă prezentaţi în HQ de la 20:50, cine nu poate veni să facă cerere de învoire.

, e ultima oară când îţi zic, mâine dacă nu intri în joc nu-ţi mai dau salariul. Şi revino-ţi cu activitatea, în ultimele zile ai intrat doar câte 5 minute după ieşeai, astăzi n-ai intrat deloc, vezi ce faci.

Au fost adăugate 2 persoane pe lista legendelor facţiunii, felicitări Cudder şi Kaddy! Dacă nu vreţi să vă scot de pe listă, plecaţi doar după ce pierd eu liderul. :))

Mâine seară să nu uitaţi de târg, la ora 21:00, vă repet, va dura doar o jumătate de oră şi trebuie să vă prezentaţi în HQ de la 20:50, cine nu poate veni să facă cerere de învoire.

, e ultima oară când îţi zic, mâine dacă nu intri în joc nu-ţi mai dau salariul. Şi revino-ţi cu activitatea, în ultimele zile ai intrat doar câte 5 minute după ieşeai, astăzi n-ai intrat deloc, vezi ce faci.

Mersi băi Blue,să ştii că nu am degând să ies de aici prea curând..e posibil să rămân până la vară :)).Treaba e să ţi tu liderul,că de pierdut nu cred că îl pierzi.Hai că ies şi eu,vorbim mâine dacă sunt acasă,noapte bună !

Neata colleagues. I hope the fair today will be succesful and a lot of people will come. I won't participle because I have some personal things to do :)

We will see in game !

Sa traiesti, Blue!Stai linistit ca nu mai am ganduri din astea. :))

Se pare ca pana la urma s-ar putea sa ajung diseara la targ.Sper sa ne vedem atunci.

Am terminat şi cu târgul, aşa cum v-am promis, a ţinut doar o jumătate de oră, de săptămâna viitoare va ţine o oră cum a fost şi până acum. S-ar putea în weekend să facem o activitate împreună cu celelalte facţiuni, nu o să fie obligatoriu, dar o să vedem ce stabilim.

Am deschis aplicaţiile, vă rog când puteţi să mai daţi ad-uri în joc ca să ştie lumea şi nu uitaţi de rapoarte, mai aveţi doar 2 zile şi jumătate timp să le terminaţi.

Bun venit celor noi, sunt sigur că vom face treabă bună împreună, trebuie doar să nu vă lipiţi de prostii, să vă vedeţi de treabă şi să încercaţi să fiţi cât mai uniţi şi, bineînţeles, să ascultaţi de Blue, Laur şi cei cu Rank mai mare, deoarece au mai multă experienţă decât voi şi puteţi învăţa multe de la ei, asta bineînţeles dacă şi voi aveţi bunăcredinţă. :)

A, şi cel mai important, NU LUAŢI DIN PARCĂRI !!! :))

Cât despre inactivitatea mea, vă întrebaţi probabil de ce nu-s prea activ. Am vorbit cu Blue că o să fiu ceva mai inactiv deoarece urmez Şcoala de Şoferi şi îmi ocupă o bună parte din timp, însă voi încerca să ajung la activităţi şi să-mi fac raportul. :)

Cât despre inactivitatea mea, vă întrebaţi probabil de ce nu-s prea activ. Am vorbit cu Blue că o să fiu ceva mai inactiv deoarece urmez Şcoala de Şoferi şi îmi ocupă o bună parte din timp, însă voi încerca să ajung la activităţi şi să-mi fac raportul. :)

Bă, îţi iei carnet pe căruţă? inactivitate /:) ? Stai liniştit blue nici n-a observat, deasemenea nici noi.

Bă, îţi iei carnet pe căruţă? inactivitate /:) ? Stai liniştit blue nici n-a observat, deasemenea nici noi.

Eee nu am observat, de când e el inactiv în sfârşit nu mă mai sună nimeni să-mi spună ca i-a fost maşina tractată din parcare. :))

Mâine la ora 12:00 voi închide topicurile pentru rapoarte, iar la ora 14:00 va începe şedinţa săptămânală, sper să vă prezentaţi în număr cât mai mare.

Welcome celor noi, aveţi grijă cum tractaţi şi cum vă comportaţi, orice greşeală poate să vă coste locul în facţiune.