Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Welcome celor noi, aveţi grijă cum tractaţi şi cum vă comportaţi, orice greşeală poate să vă coste locul în facţiune.

O sa fim membrii de elita B-)

~~~

Noapte buna TowTruck, de maine o sa imi incep primul raport. Am 40 de towpoints rezervate :)) Ne vedem la sedinta, bafta la rank up celor vechi!

Încercaţi să mai faceţi şi voi raportul la "Mecanicul Săptămânii" că nu da-ţi în greu, activitatea la ambele rapoarte vă va ajuta atunci când este vorba de rank up sau alt ceva.

Hai că mă bag şi eu la somn, ne auzim mâine la şedinţă sper să fiţi ca data trecută on sau chiar mai mulţi.Noapte bună!

Bună seara, după cum aţi văzut ieri nu am fost on după şedinţă pentru că am fost plecat.

Mâine la ora 21:00 să veniţi la HQ pentru a vă da salariile şi primele, o să anunţ şi la Noutăţi şi Informaţii. În câteva momente o să deschid şi aplicaţiile, vă rog când puteţi să daţi ad-uri că recrutăm, o să dau şi eu după ce intru în joc.

Pozele pentru regulament, în care o să pun o maşină în diferite poziţii şi o să spun cum e legal şi cum ilegal o să le fac în cursul zilei de mâine şi vor fi postate ori marţi seară ori miercuri cel târziu.

Am modificat şi preţurile pentru Mecanicul săptămânii, cel mai bun raport - 30k şi un raport simplu de minim 30 refill-uri şi 30 repair-uri - 5k.

Am făcut competiţia de haxball, vă rog să verificaţi topicul de Competiţii dacă sunteţi interesaţi, aştept PM-uri.

Bună dimineaţa, să nu uitaţi în seara aceasta de târg la ora 21:00, sper să vă prezentaţi în număr cât mai mare.

Am anulat competiţia de haxball pentru că nu au fost destule persoane înscrise.

Nu am apucat încă să postez acele poze cu tractări legale şi ilegale pentru că nu am avut timp, a fost o săptămână destul de ocupată pentru mine, o să le postez când am timp, ne vedem diseară la târg, spor la tractat.

@Bojack13, diseară după 7-8 încearcă să fii on te rog să îţi dau salariul.

La ora 20:30 voi face un event de tip race cu tow truck-uri într-un loc surpriză, premiul 1 va câştiga 20k, locul 2 15k şi locul 3 10k, sper să vă prezentaţi în număr cât mai mare să iasă frumos.

Ne vedem mai pe seară, acum trebuie să plec, spor la tractat!

Edited by Blue96

@Bojack13, diseară după 7-8 încearcă să fii on te rog să îţi dau salariul.

La ora 20:30 voi face un event de tip race cu tow truck-uri într-un loc surpriză, premiul 1 va câştiga 20k, locul 2 15k şi locul 3 10k, sper să vă prezentaţi în număr cât mai mare să iasă frumos.

Ne vedem mai pe seară, acum trebuie să plec, spor la tractat!

Îmi pare rău că nu am ajuns ieri la târg dar se pare ca PC-ul s-a decis sa cedeze. Cred ca am sa merg astăzi mai pe seara sa vad dacă placa video trebuie înlocuită sau poate fi reparata. Probabil ca am sa fac o cerere de inactivitate în seara ăsta dar vrea să văd întâi cât de grava este defectiunea.

Am vrut sa te anunț. Sper sa revin cât mai repede.

Salut, la ora 15:00 dacă veţi fi minim 5-6 on o să facem eventul pe care trebuia să îl facem aseară, dar serverul nu funcţionase.

Şedinţa de săptămâna aceasta va fi duminică la ora 21:00, am hotărât asta deoarece în timpul zilei cred că veţi avea cu toţii treabă înainte de şcoală / liceu. O să discutăm mâine la şedinţa cum o să punem târgul, cum o să lăsăm şedinţa şi multe altele, va fi o şedinţă destul de importantă, sper să vă prezentaţi cât mai mulţi.

Raportul de activitate şi mecanicul săptămânii le mai puteţi posta până duminică la ora 18:00 când o să închid topicurile, aveţi grijă cum şi ce postaţi, succes!

Edited by Blue96

Bună dimineaţa, în primul rând succes tuturor în noul an şcolar şi felicitări că aţi rezistat alături de mine (8 luni de lider). :))

Aseară la şedinţă am stabilit data şi ora şedinţei şi târgului, astfel şedinţa va fi duminică la ora 20:00, iar târgul va fi joi la ora 21:00.

Tot aseară a fost un update făcut de Kelton, cred că a editat şi în regulamentele standard, s-au mărit locurile pentru jucători de la 30 la 35 şi s-au mărit şi locurile pe rank-uri, adică duminică voi mai da un rank 5 celui mai activ rank 4.

Vă rog când puteţi să daţi ad-uri că recrutăm, o să mai ţin aplicaţiile deschise până diseară la ora 20:00, baftă şi spor la tractat!

Neata!Acum am venit si eu de la liceu.Bafta tuturor in noul an scoalr!Saptamana trecuta am fost mai inactiv cu pregatirea pentru scoala dar sper sa recuperez saptamana asta.Ne vedem in joc.

Salutare băieţi şi fete ! Vreau să vă anunţ că săptămâna asta nu o să fiu prea activ,o să intru o oră,două pe zi că o să am ceva treabă.Vreau să vă urez succes tuturor în noul an şcolar !

Bună seara, în seara aceasta o să fac 2 activităţi surprize, una la ora 18:00 şi alta la ora 20:00 cu premii mari, cine doreşte să participe să stea ON.

, , , încercaţi să intraţi în joc în seara aceasta să vă dau salariile.

O să anunţ în câteva momente şi târgul de joi, sper să vă prezentaţi în număr cât mai mare, e activitate obligatorie.

Welcome celor noi, aveţi grijă ce şi cum tractaţi şi nu uitaţi că în prima săptămână raportul nu este obligatoriu.

Salutare, welcome celor noi....merg putin la somn si apoi trebuie sa plec nu cred ca voi ajunge la activitati, sper sa fac cel mai mare raport :))

Bafta la scoala cum spunea si Ynna sa aveti numai 2 :P!!

Salutari prieteni. Welcome celor noi. Ce faceti? Eu am venit de la sala, am facut un dus, am mancat ceva si acum intru putin pe samp.

P.S: Stiti ca astazi vorbeam despre sala va spuneam ca bla, bla, bla .. uitati: http://postimg.org/image/s2vcbaipt/ , cam deformat dar... na, poate fac si putin fitness. O seara buna tuturor.

Bună seara, vă rog să nu faceţi spam în acest topic, postaţi doar când aveţi ceva de zis pentru că voi fi obligat să închid topicul după aceea.

În câteva minute o să deschid aplicaţiile, să daţi ad-uri că recrutăm când aveţi timp. Spor la tractat, ne vedem în joc peste 15 minute.

Salutare colegi ! Mă scuzaţi pentru inactivitatea mea,dar săptămâna asta am ceva treabă şi nu prea pot intra pe samp..Apropo,dacă vreţi să vedeţi o echipă cu bulan,uitaţi-vă la rezumatul Shalke 04 - Steaua Bucureşti,să vedeţi acolo bulan,rog dinamoviştii să nu dea [/quate],ai auzit Blue ? Hai că ies şi eu,sper să ne auzim mâine la târg,noapte bună !