Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Salut, mi se pare o idee foarte buna Blue cu targul Joi dar nu-i mai frumos vinerea cand sunt mai multii playeri online?

Nu, e mult mai bine joi, cum a zis şi sickk, vineri nu o să fie multă lume care iese afară (nu acasă) sau se uită la finala Dansez pentru tine.

Nu, e mult mai bine joi, cum a zis şi sickk, vineri nu o să fie multă lume care iese afară (nu acasă) sau se uită la finala Dansez pentru tine.

Dar pe saptamana asta se anuleaza raportul mechanicul saptamanii?

Bună seara, mâine la ora 20:00 va fi târgul săptămânal, la 19:50 să fiţi în HQ. Dacă nu puteţi veni să faceţi cerere de învoire.

Târgul va ţine până la 20:30, aşa că nu întârziaţi prea mult să nu vă treziţi cu absenţă. Noapte bună şi spor la tractat!

Postez aici deoarece sunt iesit din oras si doar pe telefon pot sa intru in momentul de fata ... Am sa ajung acasa doar in aproximativ 40 de minute, imi cer scuze ca nu am putut face cerere de invoire.

Heavy.Rain și Rebootsrl, aveți o amendă de achitat. Dacă mâine nu primesc banii veți primi FW.

Duminică la ora 20:00 va avea loc ședința săptămânală, cine nu poate veni să facă cerere de învoire.

V-am deschis topicurile cu rapoartele, vă puteți posta rapoartele până duminică la ora 18:00.

Tocmai am deschis aplicațiile, vor fi deschise până mâine la ora 16:00, vă rog să dați ad-uri în joc că recrutăm. După ce răspund la aplicații vă rog rank 4+ să dați teste cu cei noi.

Mâine la ora 20:00 va avea loc ședința săptămânală. Aveți timp până la ora 18:00 să vă postați rapoartele, succes.

Peste 3-4 ore voi răspunde la aplicații, rank 4+ să vă ocupați de teste. Cine nu are modelul de test să-mi dea PM. (rank 4 doar)

Salut, sunt noul vostru coleg sper sa ne intelegem bine :)

Salut, sunt noul vostru coleg sper sa ne intelegem bine :)

Bun venit, aveţi grijă de unde tractaţi.

PS: Just, lasă helpme-urile.

Bună seara!Acum m-am întors şi eu acasă.În primul rând la mulţi ani României, la mulţi ani vouă!

În al doilea rând, welcome celor noi! Sper să faceţi o treabă bună şi aveţi grijă de unde tractaţi!

Salut. Blue uite,am o propunere,sedinta saptamanala sa aiba loc mai devreme pe la ora 13-14 deoarece daca sedinta este la 20 trebuie sa anulam niste planuri. De exemplu:Astazi si acum o saptamana a trebuit sa anulez o iesire in oras cu amicii ca sa fiu prezent la sedinta.

Sper ca aceasta propunere sa nu supere pe nimeni,o zi buna.

P.S: Inca o data la multi ani.

Salut. Blue uite,am o propunere,sedinta saptamanala sa aiba loc mai devreme pe la ora 13-14 deoarece daca sedinta este la 20 trebuie sa anulam niste planuri. De exemplu:Astazi si acum o saptamana a trebuit sa anulez o iesire in oras cu amicii ca sa fiu prezent la sedinta.

Sper ca aceasta propunere sa nu supere pe nimeni,o zi buna.

P.S: Inca o data la multi ani.

Dacă era vara înțelegeam propunerea ta, dar sunt puțini care ies duminică seara la 20 în oraș când îngheață pietrele. Ședința rămâne la aceeași oră.

În câteva minute o să fac logurile de la ședință, la ora 21:00 voi face o activitate spontană cu premiul 10k. Ne auzim atunci, spor la tractat în noua săptămână.

Buna seara Tow Truck Company!

Acesta este ultimul meu post in acest topic. Cu parere de rau tin sa va spun ca am sa parasesc factiunea deoarece doresc sa ajut un prieten. In aceasta luna petrecuta alaturi de voi m-am simtit foarte bine, sunteti niste oameni de nota 10+, desigur cu Blue in frunte. Mersi Blue ca m-ai acceptat in factiune si iti doresc multa bafta cu ea in continuare. Fa in continuare ce faci si acum ca faci bine. Saluut!

Acesta este ultimul meu post in acest topic. Cu parere de rau tin sa va spun ca am sa parasesc factiunea deoarece doresc sa ajut un prieten. In aceasta luna petrecuta alaturi de voi m-am simtit foarte bine, sunteti niste oameni de nota 10+, desigur cu Blue in frunte. Mersi Blue ca m-ai acceptat in factiune si iti doresc multa bafta cu ea in continuare. Fa in continuare ce faci si acum ca faci bine. Saluut!

Baftă în continuare!

, păstrează-mi și mie helpme-uri pentru diseară.

La ora 21:00 vom face 3-4 runde de paintball, fiecare rundă cu premiul 2k. Cine dorește să participe să fie în HQ la 19:55.

Edited by Blue96

Baftă în continuare!

Aseară am deschis topicurile cu rapoartele, aveți timp până duminică la ora 18:00 să vă postați rapoartele. Ședința va fi duminică la ora 20:00, cine nu poate veni să facă învoire sau va primi FW. E o ședință importantă, ar fi bine să nu o ratați.

Aplicațiile nu le voi deschide weekend-ul acesta pentru că am alte treburi de rezolvat în joc, voi recruta săptămâna viitoare cel mai propabil marți.

Bună ziua, vă readuc aminte că la ora 18:00 voi închide topicurile cu rapoartele, iar la ora 20:00 va începe ședința săptămânală. După cum am spus, va fi o ședință destul de importantă, cine nu poate veni să facă învoire sau va fi sancționat cu FW.

Blue_Blood Iti multumesc pentru sansa acordata,tine-o tot asa,ai potential de lider :) nu-l irosi pe lucruri marunte. Bafta in continuare!

Devil: Felicitari pentru under boss. Bafta in continuare! P.S. O sa imi iau revansa la farsa aia te care mi-ai facut-o...Muhaha :))

[bTD]Laur25: Imi pare rau ca ai luat rank down,chiar ai fost un lider care isi merita statutul,dar acesta nu este un capat de lume.Sa ma suni cand dai rob ;).Toate cele bune!

Ale.: Mereu cand am avut o intrebare,mi-ai raspuns si iti multumesc,cand intram pe server erai prima care ma saluta.Ai fost mereu de treaba. Tinem legatura!

Sbk.:Cel mai glumet dintre membrii,si cel mai de treaba(Nu scapi asa usor de mine :] ) Bafta in continuare!

Danut: Mai mergem la o bere la Jizzy ;).Bafta

SilviuM: Tu esti omul cu masinile:azi Bullet,maine Turismo :)).Daca ai nevoie de mine /call 4411191. Bafta in continuare!

Heavy.Rain: Mai vormin pe skype.Bafta in continuare!!

Ynna_Sweet: Chiar daca nu am prea vorbit eu mi-am format o parere cum ca esti de treaba si ca iti place sa ajuti lumea :),daca nu am drepatate callme. Succes

Adrian_Smith: Mai am niste sosete de plumb :)). Bafta in continuare!

Cei care nu au fost amintiti nu insemna ca am uitat de voi,doar ca nu am vorbit destul de mult cu voi ca sa imi fac o parere :)

!!Va pupa Reboot!!