Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara.

DeviL cand ai sansa intr-o asemenea factiune cu membri seriosi si cu bun simnt si vine cineva cu chef de distractie este putin mai greu acomodarea[ Chef de distractie sunt eu], este usor de zis sa nu va fie frica, deoarece dintre atatia membri care au aplicat doar 3 au fost alesi iti e putina teama sa nu faci greseli sa fi dat afara pe lucruri minore. Eu sunt de 3 zile si dabea acum m-am acomodat putin :D.

Noapte Buna DeviL :*

Buna seara.

DeviL cand ai sansa intr-o asemenea factiune cu membri seriosi si cu bun simnt si vine cineva cu chef de distractie este putin mai greu acomodarea[ Chef de distractie sunt eu], este usor de zis sa nu va fie frica, deoarece dintre atatia membri care au aplicat doar 3 au fost alesi iti e putina teama sa nu faci greseli sa fi dat afara pe lucruri minore. Eu sunt de 3 zile si dabea acum m-am acomodat putin :D.

Noapte Buna DeviL :*

Nu am spus că nu vă puteţi distra, însă trebuie să ştiţi când şi cum. :) Mulţi confundă distracţia cu bătaia de joc şi glumele de prost gust.

D e v i L | LauR25

A fost o neintelegere a lui [F4L]Andrei , acum 3 zile mi-a dat un prieten sa intru pe contul lui, astazi 30.12.2013 i-am transferat suma de 450.000$ pentru a-si achizitionat o masina [ Huntley ] , Noi aveam bani la un loc pentru a ne cumpara o masina buna la pret mic , si sa-i resetam KM pentru a o vinde mai tarziu si pentru a detine mai multi bani. [F4L]Andrei ne-a acuzat de Transfer Ilegal, deoarece 2 conturi care joaca pe acelasi ip nu au voie sa transfere bunuri / bani intre ele , a crezut ca suntem fratii / verii, mi-a dat ban 5 zile motiv Transfer Ilegal. A fost o totala neintelegere. Imi cer mii de scuze, imi asum toate consecintele, am facut din pura nestiinta

Bună seara!Nici săptămâna aceasta nu aveţi raport, aseară am dat rank up şi nişte salarii, aşa că îi rog pe Simpleboy., Cranky, Shild, Cerry., Drangu1, Rick. să intre şi ei în joc ca să le dau salariu, apoi să termin şi eu cu evidenţa.

, nu m-am decis încă cu DeviL ce o să facem în privinţa ta.

LauR25 - Imi asum toate consecintele in privita cu acel ban, dar a fost o neintelegere a lui [F4L]Andrei , am intrat pe contul unui prieten, si azi i-am dat 450.000$ , si a crezut ca e acelasi jucator pe 2 conturi

D e v i L | LauR25

A fost o neintelegere a lui [F4L]Andrei , acum 3 zile mi-a dat un prieten sa intru pe contul lui, astazi 30.12.2013 i-am transferat suma de 450.000$ pentru a-si achizitionat o masina [ Huntley ] , Noi aveam bani la un loc pentru a ne cumpara o masina buna la pret mic , si sa-i resetam KM pentru a o vinde mai tarziu si pentru a detine mai multi bani. [F4L]Andrei ne-a acuzat de Transfer Ilegal, deoarece 2 conturi care joaca pe acelasi ip nu au voie sa transfere bunuri / bani intre ele , a crezut ca suntem fratii / verii, mi-a dat ban 5 zile motiv Transfer Ilegal. A fost o totala neintelegere. Imi cer mii de scuze, imi asum toate consecintele, am facut din pura nestiinta

MisterBig, tu ştiai foarte bine că transferurile ilegale se sancţionează ca atare. Chiar dacă ceea ce ai făcut tu a fost din greşeală, tot transfer ilegal se consideră. Tu ştiind foarte bine Regulamentul server-ului, deoarece este obligatoriu ca orice membru al acestei comunităţi să nu-l încalce, nu trebuia să intri pe contul lui pentru a-i transfera acea sumă de bani, ştiind foarte bine ce riscuri îţi asumi. O să revenim cu o decizie în cel mai scurt timp.

MisterBig, tu ştiai foarte bine că transferurile ilegale se sancţionează ca atare. Chiar dacă ceea ce ai făcut tu a fost din greşeală, tot transfer ilegal se consideră. Tu ştiind foarte bine Regulamentul server-ului, deoarece este obligatoriu ca orice membru al acestei comunităţi să nu-l încalce, nu trebuia să intri pe contul lui pentru a-i transfera acea sumă de bani, ştiind foarte bine ce riscuri îţi asumi. O să revenim cu o decizie în cel mai scurt timp.

Nu am intrat pe contul lui pentru a transfera bani , am intrat pe contul lui pentur a merge la un war 4fun , facut de mafia lui deoarece el nu erea acasa , si nu facuse cerere de absenta. Chestia asta chiar nu-mi daduse seama , stiam despre transfer ilegal , dar nu m-am gandit nicioadata ca este vorba despre acest locru mi-a explicat [F4L]Andrei toata chestia

Bună dimineaţa, în primul rând vreau să vă urez un an nou fericit şi plin de realizări.

Cerry, tu ai mai rămas cea care nu a primit salariu, aşa că te aştept în joc pentru a-ţi da salariu.

Felicitări Andrey., sper să nu mă dezamăgeşti.

Buna Dimineatza

Am inteles ce am gresit , sper ca pe viitoar sa numai fac aceasi greseala

LauR25 - Multumesc pentru sansa acordata in TTC , te-am dezemagit imi pare rau Edited by LcN MisterBig

Va doresc un an nou fericit tuturor.

Nu stiu daca o sa pot intra pana in 01 - 02 ianuarie. Ne vedem dupa revelion, v-am pupat.

La multi ani 2014.

Edited by JohNNyB

Puteti sa incetati cu uratul?

Cine mai face +1 cu urări are REPORT!

Sunt/Au fost sarbatorile, anul nou va veni, macar de ar veni din suflet. Un post pentru +1 nu e asa de emotionant sa stiti. Daca chiar vreti sa ii urati un an nou mai bun o puteti face personal sau puneti asta la Status.