Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acesta este noul meu cont pe forum, datorita prostiei mele nu mai stiu parola la celalalt nici la mail'ul vechi . V-am anuntat ca sa stiti. :D

@,Ti-am mai spus eu tie ca esti nab, dar nu mai crezut.

Welcome celor noi. Sper sa ramaneti cat mai mult timp alaturi de noi, sa aveti o activitate frumoasa si sa nu va plictisiti. Aveti grija de unde tractati.

PwP Florin Salam. :*

Am si eu o nelamurire ,unde trebuie sa dau pentru a putea intruduce imagini tip .jpg sau .png ? -> http://i.imgur.com/GWMPvRl.jpg Ma tot chinui si nu gasesc unde.

Ca' sa tii se vada imaginea direct, pentru a posta la suveniruri, sa nu pui link, incarci prima oara imaginea pe imgur.com, si apoi copiezi ultimul link de jos din dreapta URL E3b6Rr2.png , postezi acel link si se vede imaginea pe forum.

@, @, sau mult mai simplu copiază link-ul de la BBCode (message boards & forums) pentru că este special pentru tipul acesta de forum.

Am facut asta ,dar degeaba nu inteleg de ce nu posteaza si imaginea, este posibil sa fie prea mare?

@, nu contează mărimea. Este ciudat că nu-ți apare butonul Image. Încearcă să pui tu tag-urile pentru imagine, de exemplu

[img=www.linkimagine.xxx]

și înlocuiești www.linkimagine.xxx cu link-ul imaginii.

Bun venit celor noi! Aveţi grijă ce faceţi, de unde tractaţi şi ce comportament aveţi de-alungul şederii voastre în această facţiune. Nu vreau să ne creaţi probleme. Vă urez spor la muncă!

O sa iti zica si Sorin cand vede.

Deci până nu te vede poți face spam! :))

Holy crap! Is this aishwaRya?

So what? /:)

Ca fapt divers, (oricum nimeni nu mă bagă în seamă) NU tractați ilegal! Am înțeles că deja a fost cineva demis din tura cea nouă de colegi încă din prima zi de activitate. Este dezolant să faceți greșeli din astea chiar acum în primele zile! Faceți mai târziu ca să ieșiți cu 60 FP.

Ca fapt divers, (oricum nimeni nu mă bagă în seamă) NU tractați ilegal! Am înțeles că deja a fost cineva demis din tura cea nouă de colegi încă din prima zi de activitate. Este dezolant să faceți greșeli din astea chiar acum în primele zile!

Dacă ei nu te bagă în seamă e problema lor. Respectivii vor fi demişi, nu tu sau cei care ascultă.

@, în primele zile ale contului, sau până la o anumită limită de mesaje nu poți posta coduri BB.

Bun venit celor noi!

Ok mersi mult pentru ajutor.